Προς το περιεχόμενο

Και η ψύκτρα κάηκε!!!!

JohnnyDragon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τελευταία η μητρική εκανε κάτι κουλά. Δεν το σκέφτηκα και πολύ και πήρα καινούργια. Επειδή όμως χρόνια τώρα κάνω συλλογή απο της ψύκτρες των μητρικών, έβγαλα απο την παλιά μητρική τις 2 ψύκτρες της πριν την πετάξω. Και ιδού τι είδα στην ψύκτρα που σκέπαζε το nvidia chip.

050420081530mk4.th.jpg

Όσο και αν την έτριψα με σφουγγάρι και azax, chif μέχρι και υγρό πιάτων, η μαυρίλα δεν έφυγε καθόλου. Η ψύκτρα όχι μόνο είχε καεί αλλά και πυρακτοθεί!! Πως το συμπεραίνω? Όταν πήγα μετά τη φωτογράφηση να την ξύσω απαλά με ένα κατσαβιδάκι, η επιφάνια της ψύκτρας άρχισε να διαλύετε σαν να ήταν κάρβουνο.... Πόση θερμοκρασία είχε σηκώσει πια????:-D:-D:-D

• Super Moderators
Δημοσ.

για ποια mobo μιλάμε συγκεκριμένα? :o

είναι κάπως "διάσημα" τα nvidia chipsets για τις υψηλές θερμοκρασίες τους...

Δημοσ.

Εγω σκουρια θα ελεγα οτι ειναι, αν και δεν φενεται καθαρα. Αν δεν καηκε το τσιπακη πως θεωρεις οτι γινετται να πυρακτωθηκε η ψηκτρα.

Δημοσ.
Εγω σκουρια θα ελεγα οτι ειναι, αν και δεν φενεται καθαρα. Αν δεν καηκε το τσιπακη πως θεωρεις οτι γινετται να πυρακτωθηκε η ψηκτρα.

Σκουριά δεν είναι!! Κάψιμο είναι!!

Δεν το φιλοσόφισα κιόλας!! Εγω σας είπα απλά αυτό που είδα! Το μαύρο πάντως ήταν κάψιμο!! και με το ξύσιμο ήταν σαν να ξύνεις κάρβουνο!! χαχαχαχαχαχαχα!!!! :-D:-D:-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...