Προς το περιεχόμενο

Λάθος συγχρονισμός της ώρας!!!

algait

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδιά από τότε που άλλαξε η ώρα συμβαίνει το εξής κουφό στον υπολογιστή μου. Κάθε φορά που τον ανοίγω η ώρα του συγχρονίζεται τρεις ώρες μπροστά από το κανονικό!!! Δηλαδή τώρα μου δείχνει 17:16!! Αυτό συμβαίνει και στα windows και στο Linux. Κάθε φορά το ρυθμίζω στην κανονική ώρα και την επόμενη φορά που θα τον ανοίξω θα γίνει ξανά το ίδιο.

Ξέρει κανείς τι παίζει με τους server με τους οποίους συγχρονίζεται? Μόνο σε μένα συμβαίνει? Εγώ δεν έχω πειράξει κάποια ρύθμισει πάντως.

Το παρόν θέμα, να πω την αλήθεια δεν ήξερα σε ποια κατηγορία να το ανοίξω και το άνοιξα εδώ. Αν καποιος mod θεωρεί ότι πρέπει να παέι σε κάποια άλλη κατηγορία, ας το μετακινήσει.

Ευχαριστώ

Δημοσ.
λογικα εχεις βαλει λαθος timezone στο καθε λειτουργικο?

Το έχω ελέγξει. Και στα ΄δυο έχω το σωστό timezone. Άλλωστε δεν το έχω αλλάξει από τότε που τα εγκατέστησα!

• Super Moderators
Δημοσ.

Είχα γράψει και παλιότερα για ένα αντίστοιχο πρόβλημα.

Εγώ, βέβαια, είχα μόνο 1 ώρα διαφορά (GMT +3). Παρά το ενδιαφέρον που έδειξαν οι υπεύθυνοι, τότε λύση δεν είχε βρεθεί. Συνέχισα με τη λάθος ώρα, κάποια στιγμή επανήλθε μόνο του (;) και σήμερα παρατηρώ πως η ώρα κάτω από τα fora είναι λάθος (πάλι GMT +3) αλλά στα μηνύματα που γράφω είναι η σωστή.

Μύλος...

Δημοσ.

Μήπως ευθύνεται φίλε μου η μπαταρία στην μητρική σου, ειναι πολύ μιρκή συνήθως λιθίου και απαιτεί αλλαγή?

Δημοσ.
Εγώ, βέβαια, είχα μόνο 1 ώρα διαφορά (GMT +3). Παρά το ενδιαφέρον που έδειξαν οι υπεύθυνοι, τότε λύση δεν είχε βρεθεί. Συνέχισα με τη λάθος ώρα, κάποια στιγμή επανήλθε μόνο του (;) και σήμερα παρατηρώ πως η ώρα κάτω από τα fora είναι λάθος (πάλι GMT +3) αλλά στα μηνύματα που γράφω είναι η σωστή.

Τη στιγμή που γράφεται αυτό το post, στο κάτω μέρος της σελίδας βλέπω:

Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 21:02.

...και οι χρόνοι που αναγράφονται στα posts είναι οι σωστοί...

:lol:

Δημοσ.

Η ώρα στο φόρουμ είναι σωστή.

Το πρόβλημα που έχει ο φίλος είναι στο BIOS. Αφού ο ίδιος λέει ότι έχει πρόβλημα και στο Λίνουξ και στα Παράθυρα. Άλλαξε μπαταρία στην μητρική (να ξέρεις πως θα χαθούν όλες οι ρυθμίσεις).

Δημοσ.

Ο φίλος όντως πρέπει να έχει πρόβλημα στο BIOS. Αλλά και η ζώνη ώρας του φόρουμ είναι λάθος. Η Ελλάδα είναι GMT+2 και όχι +3 που λέει το φόρουμ. Παρόλα αυτά, η ώρα που αναγράφει είναι σωστή, δλδ τώρα είναι 16:21ενώ αν ήταν GMT+3 θα έπρεπε να δείχνει 17:21. Κουφό!

Δημοσ.
Ρε παιδιά από τότε που άλλαξε η ώρα συμβαίνει το εξής κουφό στον υπολογιστή μου. Κάθε φορά που τον ανοίγω η ώρα του συγχρονίζεται τρεις ώρες μπροστά από το κανονικό!!! Δηλαδή τώρα μου δείχνει 17:16!! Αυτό συμβαίνει και στα windows και στο Linux. Κάθε φορά το ρυθμίζω στην κανονική ώρα και την επόμενη φορά που θα τον ανοίξω θα γίνει ξανά το ίδιο.

Ξέρει κανείς τι παίζει με τους server με τους οποίους συγχρονίζεται? Μόνο σε μένα συμβαίνει? Εγώ δεν έχω πειράξει κάποια ρύθμισει πάντως.

Το παρόν θέμα, να πω την αλήθεια δεν ήξερα σε ποια κατηγορία να το ανοίξω και το άνοιξα εδώ. Αν καποιος mod θεωρεί ότι πρέπει να παέι σε κάποια άλλη κατηγορία, ας το μετακινήσει.

Ευχαριστώ

Αυτό κατά κανόνα δεν οφείλεται σε μπαταρία, αλλά στο ότι έχεις πει στα λειτουργικά ότι η ώρα στο Bios είναι UTC. Ότι το ρολόι της μητρικής δηλαδή έχει ώρα +0.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...