Προς το περιεχόμενο

Vantage Point

marantonis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
κλασσική "αμερικανια" με παραπολλά λάθη.. και λίγο κακογυρισμένο!

βλέπετε ευχάριστα το βραδυ για να κοιμηθείς στον καναπέ!

συμφωνω απολυτα

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλα κακογυρισμενη ΔΕΝ τη λες....προπαγανδιστικη τη λες....αμερικανια σιγουρα.Για εμενα αξιζε που την ειδα μονο για τη σκηνη της δολοφονιας....ακομα ψαχνουν το δολοφονο του Kennedy????

Δημοσ.

Εγώ πάλι δεν καταλαβαίνω γιατί πάνε κάποιοι να δούνε μια ταινία που ξέρουν πως θα είναι αμερικανιά, και αφού την δούνε βγαίνουν και λένε:

'Κλασική αμερικανία, δεν μου άρεσε...'

Μα αν δεν θες να δεις αμερικανιά, τι πας να δεις το Vantage Point??

Αστο για αυτούς που γουστάρουν αμερικανιές σαν εμένα.

Να το δω και να πω πως δεν μου άρεσε για τον Α, Β, Γ λόγο, όχι επειδή ήταν αμερικανιά...

Εμένα ας πούμε δεν μου άρεσε το ΜΙ3. Βαρετό, χωρίς πολύ ωμή δράση, χωρίς ιδιαίτερα πολλά εφέ, πήγαν να δώσουν βάση στην υπόθεση... Τι να την κάνεις βρε την υπόθεση στο Mission Impossible??

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Μ4Λ4Κ4 !!!

Μ@Λ@Κ@ !!!

!!!

Απίστευτη ταινία. Ωμός ρεαλιζμός. Ωμός Όμως. ΠΩΩΩΩ !1!1!1

Ασταμάτητη δράση.

Και τι σασπένς, ε.

Ανατροπή και πέναλτυ.

Τέλος καλό όλα καλά. Όπως πρέπει να'ούμε.

Μην τη χάσετε.

Αρκετά όμως. Βαθμός 8/10*

(*)...στην κλίμακα IMDB, ε!

βλέπε Dark Knight #1.

Δημοσ.

Μεθυσμένος από συγκίνηση.

Sellers, δεν ξέρω αν την είδες, αλλά ξαναδές την.

Τέτοιες ταινίες πρέπει να υπάρχουν. Εκτιμάς πράγματα.

Δημοσ.

Εμένα πάλι γιατί μου φάνηκε πολύ προβλέψιμη? :/

Σίγουρα δεν βαρέθηκα τη ζωή μου, αλλά πιστεύω ότι δεν φέρνει κάτι νέο στον χώρο του Hollywood.

Το Memento μου έρχετε πρώτο πρώτο στο μυαλό.

Δημοσ.

Ουφ, τι μου την θυμίσατε αυτή τη σάχλα που την πλήρωσα κιόλας σε κακό σινεμά της Ρόδου, όντας φαντάρος και μη έχοντας να δω και τίποτα άλλο; Παναγιά μου, έλεος πια αυτοί οι Αμερικάνοι έχουν φτάσει σε απύθμενα επίπεδα βλακείας.

Και μόνο από το γεγονός ότι στο τέλος

το σχέδιο των τρομοκρατών που είχαν σκοτώσει εκατοντάδες ανθρώπους χάλασε για να μη σκοτωθεί και ΕΝΑ (1) (παρακαλώ προσοχή, ο αριθμός είναι ένα, 1, one) κοριτσάκι

, ε, απλά δείχνει τι μυαλά κουβαλάει αυτός που έγραψε το σενάριο. Λογικά θα το σκέφτηκε όταν του διάβασαν την κοκκινοσκουφίτσα.

Δημοσ.

Manuel, είσαι ένας πραγματικός κύριος~!

...από τα πρώτα ποστ έχουν γράψει φόρα-παρτίδα ότι οι γιάνκις νικάνε και πρόεδρας καθαρίζει κόσμο, αλλά εσύ εκεί(!), πιστός στην αξία του σπόιλερ!

:)

Δημοσ.

Ε, μα όλο το μυστικό είναι το κοριτσάκι.

Αυτό δεν ήταν η ανατροπή του έργου; Γιατί εγώ άλλη ανατροπή...

ΔΕΝ ΕΙΔΑ!

Δημοσ.

αρκετά καλή ταινία. δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τόση αντιπάθεια.

υπάρχουν πολύ χειρότερες τον τελευταίο καιρό, αυτή βλεπόταν άνετα και είχε αρκετό ενδιαφέρον.

Δημοσ.

Τις χειρότερες ούτε καν τις βλέπουμε. Τις απορρίπτουμε από την αφίσα :P

Και ο λόγος που τσαντιζόμαστε είναι γιατί η ταινία μας ξεγέλασε ότι θα έχει κάποιο ενδιαφέρον και ασχοληθήκαμε μαζί της (μερικοί δε, πληρώσαμε και λεφτά) ενώ ήταν μια από τις χιλιάδες τέτοιες που έχουμε δει στη ζωή μας και αποφεύγουμε πλέον όπως ο διάολος το λιβάνι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...