Προς το περιεχόμενο

WD Passport και Playstation 3 Problem

pagorem

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ένα WD Passport μαύρο 120 GB του οποίου αναγκάστικα να κάνω format για διάφορους λόγους.Σαν κύρια χρήση του, τον έχω για να αναπαραγωγή ταινιών HD 720p στο Playstation 3.Το θέμα είναι ότι πριν το format όλα πήγαιναν ρολόι,αλλά μετά,το Playstation 3 δεν λέει να μου τον αναγνωρίσει.Από το site της Western Digital δεν βοηθήθηκα και πολύ αφού δεν είχε διαθέσιμα όλα τα default αρχεία που είχε ο σκληρός όταν τον αγόρασα.Ό,τι χρειαζόμουν (setup αρχεία δηλαδή) τα πήρα από φίλο ο οποίος έχει ακριβώς το ίδιο μοντέλο αλλά παρά το τρέξιμο τους, (WD Synch, autorun κ.τ.λ.) δεν έχω καταφέρει τίποτα.Τι χρειάζεται να κάνω?Ευχαριστό προκαταβολικά για την όποια βοήθεια.

Δημοσ.

Αν θυμάμαι καλά του έκανα format σε NTFS.Θυμάμαι ότι σίγουρα χρησιμοποίησα την ίδια μορφοποίηση που είχε ο σκληρός εξ' αρχής.Δηλαδή,στην επιλογή του format σε περιβάλλον windows xp, στο file system έλεγε NTFS, έτσι επέλεξα πάλι NTFS.

Δημοσ.

Θα συμφωνίσω και εγώ οτι το σωστό format είναι FAT. Έχω μια απορία όποιος μπορεί ας με βοηθήσει!!!!Τι φορματ αρχείοmedia παίζει!Προσπάθησα να δώ κατί ταινίες που είχα αλλα τπτ.

Δημοσ.
Θα συμφωνίσω και εγώ οτι το σωστό format είναι FAT. Έχω μια απορία όποιος μπορεί ας με βοηθήσει!!!!Τι φορματ αρχείοmedia παίζει!Προσπάθησα να δώ κατί ταινίες που είχα αλλα τπτ.

Ο.Κ., θα το ξαναφορμάρω με fat 32 μπας και δω ασπρη μέρα και άμα είναι σας λέω αποτελέσματα.Όσον αφορά στα media types,το εγχειρίδιό μου (ps3 40 GB) λέει:ATRAC(δεν ξέρω τι είναι),MP3,AAC,JPEG και MPEG-4.Για περισσότερες πληροφορίες θα πρέπει να ψαξεις στο online εγχειρίδιο χρήσης (σελ. 87)Παρόλαυτά,καλό θα είναι να κατευάσεις ένα προγραμματάκι που λέγεται "Yet another AVI info" με το οποίο μπορείς να δεις τι ακριβώς είναι η ταινεία που θες να δεις(DIV X ή XVID,AAC ή ACC,MPEG-1,2,3,4 ,MKV κτλ)

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Δοκίμασα να κάνω format μέσω περιβάλλοντος windows σε fat μορφή αλλά δεν μου έδειναν τα xp τέτοια δυνατότητα.Για άσχετο λόγο αναγκάστηκα να κάνω format και στο pc και σκεφτηκα να το κάνω σε fat διαμόρφωση μήπως μου δόσει μετέπειτα και αντίστοιχη επίλογή για τον σκληρό μου αλλά τίποτα,πάλι NTFS μου έδεινε.Πως θα κάνω format σε fat διαμόρφωση στο σκληρό(πλέον,τα xp είναι σε fat διαμόρφωση)

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Αν και καθυστεριμένα, σου προτείνω να πας σε κάποιον γνωστό σου ο οποίος έχει Vista και να κάνεις εκεί το Format. Θα σου βγάλει σίγουρα την επιλογή σε FAT32.

Ή μπορείς να κατεβάσεις το Virtual PC και να εγκαταστήσεις εκεί τα Vista ίσα να κάνεις τη δουλειά σου!

Δημοσ.

αν και εχει περασει τοσος καιρος τα vista,xp μετα απο ενα μεγεθος σκληρου σου βγαζουν επιλογη μονο για ntfs.οποτε ειτε θα πρεπει να γινει κανα partition ειτε με κανα partition magic.

Δημοσ.

Επειδη το εχω δει αυτο το κουλο ,(μαλιστα με τον ιδιο δισκο) θα σου προτρεινα να κολλησεις το αυτι σου στον δισκο και να τον αφουγκραστεις για το αν αρχιζει να γυριζει σταθερα κατα την συνδεση του στο μηχανημα η περνει στροφες και ξανακλεινει.Το ρευμα τροφοδοσιας των usb για τους εξωτερικους 2.5΄΄ ειναι οριακο και μια ελαχιστη αυξηση της αντιστασης εξοδου της θυρας η της αντιστασης του καλωδιου μπορει να δημιουργησει ικανη πτωση τασης ωστε ο δισκος να μην λειτουργει. Μου εχει συμβει σε θυρα pc να τον τροφοδοτει κανονικα και να σταματησει απο ενα σημειο και μετα χωρις καμμια προφανη αλλαγη. Η ιδια θυρα λειτουργει κανονικα με μνημες κτλ.

Δημοσ.
Επειδη το εχω δει αυτο το κουλο ,(μαλιστα με τον ιδιο δισκο) θα σου προτρεινα να κολλησεις το αυτι σου στον δισκο και να τον αφουγκραστεις για το αν αρχιζει να γυριζει σταθερα κατα την συνδεση του στο μηχανημα η περνει στροφες και ξανακλεινει.Το ρευμα τροφοδοσιας των usb για τους εξωτερικους 2.5΄΄ ειναι οριακο και μια ελαχιστη αυξηση της αντιστασης εξοδου της θυρας η της αντιστασης του καλωδιου μπορει να δημιουργησει ικανη πτωση τασης ωστε ο δισκος να μην λειτουργει. Μου εχει συμβει σε θυρα pc να τον τροφοδοτει κανονικα και να σταματησει απο ενα σημειο και μετα χωρις καμμια προφανη αλλαγη. Η ιδια θυρα λειτουργει κανονικα με μνημες κτλ.

Το χω πάθει και εγώ με τον 80αρη.. 1 χρόνο το χρησιμοποιούσα εντατικά σε 4 υπολογιστές χωρίς πρόβλημα και μια μέρα τον αναγνώριζαν μόνο οι 2 και μάλιστα μόνο αν τον συνέδεα κατευθείαν στη USB του m/b (οχι μέσω extension cable η στη USB του κουτιού). Ο τεχνικός της infoquest τον έβλεπε κανονικά, του έτρεξε ένα diagnostic και μου τον γύρισε πίσω :mad:

Το πρόβλημα πάντως είναι γνωστο. Εγω απλά αποφάσισα οτι δεν ξαναπαίρνω WD. Ευτυχώς επιλογές υπάρχουν..

Δημοσ.

Οταν τον συνδέω, το λαμπάκι ανάβει αλλά όντως αν κολλήσω το αυτί επάνω ακούω ένα συνεχόμενο περιοδικό "τικ - τακ" και το pc δεν τον βλέπει ποτέ.. Όταν τον βλέπει ακούγεται ότι γυρίζει 3 - 4 sec αφου ανάψει το λαμπάκι..

Δημοσ.
Το χω πάθει και εγώ με τον 80αρη.. 1 χρόνο το χρησιμοποιούσα εντατικά σε 4 υπολογιστές χωρίς πρόβλημα και μια μέρα τον αναγνώριζαν μόνο οι 2 και μάλιστα μόνο αν τον συνέδεα κατευθείαν στη USB του m/b (οχι μέσω extension cable η στη USB του κουτιού). Ο τεχνικός της infoquest τον έβλεπε κανονικά, του έτρεξε ένα diagnostic και μου τον γύρισε πίσω :mad:

Το πρόβλημα πάντως είναι γνωστο. Εγω απλά αποφάσισα οτι δεν ξαναπαίρνω WD. Ευτυχώς επιλογές υπάρχουν..

Παντως Σπυρο στην δικη μου περιπτωση κατι ειχε αλλαξει στη θυρα του pc καθως αρνειτε να δει και αλλους δισκους ,ενω στις αλλες δουλευουν κανονικα. Εδω που τα λεμε καπου πηρε τι ματι μου για καταναλωση 1amber ενω οι προδιαγραφες των usb εγγυωνται για μισο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...