eyris2004 Δημοσ. 5 Απριλίου 2008 Δημοσ. 5 Απριλίου 2008 Παιδιά γειά σας ,επειδή είμαι νέος στο άθλημα των pda θα ήθελα να σας κάνω μια ερώτηση Το pda που έχω( htc-p3300) μπορεί να παίξει mp3 και ραδιόφωνο, Θα ήθελα αν γνωρίζει κάποιος να μου συστήσει ένα bluetooth headset στο οποίο να μπορώ να ακούω μέσω bluetoth και μουσική mp3 αλλά το σημαντικότερο ραδιόφωνο Αν είναι παράνομο να δίνουμε link τότε θα σας παρακαλέσω να το κάνετε με pm Ευχαριστώ Ευριπίδης
ApSiMan Δημοσ. 5 Απριλίου 2008 Δημοσ. 5 Απριλίου 2008 καλως ήρθες φίλε στο insomnia. Ρίξε μια ματιά στους όρους χρήσης για να ξέρεις τι είναι νόμιμο και τι όχι να αναφέρεις στο φορουμ. Τους όρους μπορείς να τους βρεις εδώ Στο θέμα σου τώρα. Λογικά οποιοδήποτε bluetooth που υποστηρίζει A2DP σου κάνει. Το θέμα είναι ποιο σε βολεύει εσένα. Κάνε μια αναζήτηση με τον όρο bluetooth handsfree να δεις λίγο παλιότερα θέματα που έχουν αναφερθεί εδώ. Μετά κάνε και μια βόλτα από μαγαζιά να τα δείς και από κοντά για να δεις ποιο σε βολεύει καλύτερα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.