Προς το περιεχόμενο

θέλω να κάνω ανεβάσω hz

ntemhs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

δε γνωρίζω το bios της gigabyte αλλά αφού του κολλάει δε μπορεί απο το bios να επιλέξει να συνδέσει τους χρονισμούς της μνήμης με το fsb του επεξεργαστή και αφού τον φτάσει εκεί που θέλει να αρχίσει σιγά σιγά να ανεβάζει τις μνήμες??(με την προυπόθεση βέβαια ότι φταίνε οι μνήμες που τον κρατάνε...)?

Δημοσ.

θα πατησεις ctrl και f1 μετα μπαινεις στις ρυθμισεις που αναβαζεις τα fsb και θα δεις το επιπλεον μενου που σου βγαζει το οποιο περιεχει του χρονισμους των μνημων σου.Αυτο που σου γραφω το ξερουν πολυ λιγοι

Δημοσ.
για k χαρά σε όλους..! θέλω νa ανεβάσω λίγο τα hz του επεξεργαστή μου. είναι πρώτη μου φορα k θα ήθελα λίγο την βοήθεια σας...

εχω το m/b :gigabyte GA-P35C-DS3

και επεξεργαστή :E 8500 3.16 1333MHZ 45nm

Άκουσα πως υπάρχει πρόβλημα με τους καινουργιους επεξεργαστές των 45nm και πως αν τους overclock-αρουμε αρχίζουν μέρα με τη μέρα και χάνουν Hz.Και για αυτό το λόγο η Intel δεν θα αργήσει να βγάλει καινούργια σειρά επεξεργαστών.Οι οποίοι θα έχουν και άλλο socket.Όλα αυτά δεν είναι απολύτως έγκυρα αλλά κατα πάσα πιθανότητα είναι αλήθεια..:rolleyes:

Δημοσ.

degrade είναι αυτό που λες και το παθαίνουν από της μεγάλες τάσης στα 45nm το πυρίτιο έιναι πολύ λιγότερο και την "ακούει" πιο εύκολα, οπότε αν δεν είσαι κανίβαλος σαν μερικούς που δίνουν 1.6 με το καλημέρα :P δεν έχεις πρόβλημα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...