Προς το περιεχόμενο

θέλω να κάνω ανεβάσω hz

ntemhs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

για k χαρά σε όλους..! θέλω νa ανεβάσω λίγο τα hz του επεξεργαστή μου. είναι πρώτη μου φορα k θα ήθελα λίγο την βοήθεια σας...

εχω το m/b :gigabyte GA-P35C-DS3

και επεξεργαστή :E 8500 3.16 1333MHZ 45nm

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

διάβασα τον οδηγό ανέβασα τον επεξεργαστή μου 450x9=4050

αλλα βγάζει μπλε οθόνη πριν μπει στα windows αλλα η θερμοκρασία είναι πολύ καλή (45βαθμους)... μήπως πρέπει να κάνω κάτι άλλο που δεν ξέρω πχ με τις μνήμες???

Δημοσ.

το ξέρω ότι είμαι offtopic (hit me later please) αλλά μήπως υπάρχει κάποιος παρόμοιος οδηγός για επεξεργαστές της AMD και δη για Dual Core 4600+ S939;

edit: άκυρο, βρήκα αυτό: http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=111791, έχω την εντύπωση ότι θα με καλύψει, αν όχι θα επανέλθω.

Δημοσ.

φιλε μου που ακριβώς να δώσω ρεύμα και ποσο ρεύμα να δώσω γιατί έχω μπερδευτεί... όλα είναι στο auto...

μπάντος γουστάρω πολύ που πάει από 3.16 άνετα 4.0!!

Δημοσ.
το ξέρω ότι είμαι offtopic (hit me later please) αλλά μήπως υπάρχει κάποιος παρόμοιος οδηγός για επεξεργαστές της AMD και δη για Dual Core 4600+ S939;

edit: άκυρο, βρήκα αυτό: http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=111791, έχω την εντύπωση ότι θα με καλύψει, αν όχι θα επανέλθω.

κράτα το ΗΤ στα 1000 και κάνε ότι θα έκανες και στους C2D απλά μην περάσεις το HT πάνω ή κάτω από ~1000 και θέλουν πιο πολύ ρεύμα και δεν ανεβαίνουν τόσο εύκολα σαν τους C2D

Δημοσ.

φιλε μου που ακριβώς να δώσω ρεύμα και ποσο ρεύμα να δώσω γιατί έχω μπερδευτεί... όλα είναι στο auto...

μπάντος γουστάρω πολύ που πάει από 3.16 άνετα 4.0!!

Δημοσ.

το fsb overvoltage control ειναι +0,1v

normal cpu vcore 1.15000v

και ολα τα αλλα ειναι normal....

Δημοσ.

αθάνατες Gigabyte :-( ....

βρες με κάποιο τρόπο τα ρεύματα σε Volt βάλε everest cpu z ότι θες με αυτό δεν βοηθάς καθόλου πάντως

κάνε και το system voltage Control manual και δώσε από στο MHC 1-2 βήματα πάνω και στο cpu πες μας τι δίνει το board σου με κάποιο τρόπο να δούμε τι θα γίνει, μνήμες τι έχεις και πού τρέχουν και με τι ρεύμα ?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...