Προς το περιεχόμενο

Kazaa Lite K++ v.2.4.2

johnyb98

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα.

Έχω πρόβλημα στο Kazaa Lite K++ v.2.4.2. Δε μπορώ να συνδεθώ.

Έψαξα στο internet να βρω κάποια λύση.

Έκανα download SuperNode αρχείο και το εκτέλεσα για να κάνω καταχώρηση στο registry. Η καταχώρηση γίνεται επιτυχώς, αλλά τίποτα.

Firewall δεν έχω στο PC και έχω δηλώσει θύρα στο πρόγραμμα την οποία έχω ανοίξει στο ADSL router.

Έχω απενεργοποιημένο το firewall των XP.

Δε μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο.

Κάποια λύση (εκτός απ' το να πάω σε άλλο προγραμμα)?

Ευχαριχτώ!

Δημοσ.

Kazaa? Νομίζω είναι νεκρό πλέον. Έχει κάτι χρόνια τώρα που δεν συνδέεται. Αυτό που λές με τα SuperNodes στην registry είναι πολύ παλιά ιστορία. Επιπλέον ήταν γεμάτο με fake αρχεία.

Εσύ δηλαδή κατέβαζες απο Kazaa μέχρι "χθες" και ξαφνικά τώρα εμφάνισε το πρόβλημα? Περίεργο.

Δήλωσες σαφώς ότι ψάχνεις για κάποια λύση και όχι πρόταση για άλλο πρόγραμμα, αλλά δεν νομίζω να υπάρχει.

Ας περιμένουμε να ακούσουμε τί έχουν να μας πουν και οι υπόλοιποι.

Δημοσ.

Όχι, δεν κατέβαζα μέχρι χθες και θέλω ξαφνικά να το ξαναεγκαταστήσω. Έκανα format σε έναν δίσκο ενός γνωστού αλλά, πριν βέβαια, είδα ποιά προγράμματα χρησιμοποιούσε, για να τα ξαναπεράσω. Είδα, λοιπόν, ότι χρησιμοποιούσε το παρόν. Γι' αυτό θέλω να το ξαναβάλω.

Εγώ δεν ξέρω καν αν υφίσταται πλέον. Αν είναι νεκρό, όπως λες, να πάω σε κάποιο άλλο.

Δημοσ.

Διατήρησα μια αμφιβολία για το κατά πόσο είναι νεκρό, μήπως και όντως το χρησιμοποιούσες μέχρι πρόσφατα. Εγώ αυτό ξέρω, ότι είναι νεκρό εδώ και χρόνια, και αν όχι νεκρό, τουλάχιστον σε κώμα :)

Απο λοιπά, soulseek, Dc++, eMule... θα τα ξέρεις φαντάζομαι.

Δημοσ.

το soulseek έχει την διαφορά ότι δεν κατεβάζεις απο πολλούς χρήστες ταυτόχρονα. Σου βγάζει τα αποτελέσματα ώς εξής:

Σου λέει το τάδε mp3 το έχει ο χρήστης "Χ" που θα το κατεβάσεις με τόσα kb/sec. Αν σου βγάζει τα αποτελέσματα με γκρι χρώμα τότε ο χρήστης αυτός είναι φορτωμένος και δεν θα τον επιλέξεις. Θα πάς απο άλλον. Κάθε mp3 anyway το κατεβάζεις απο έναν και συγκεκριμένο χρήστη.

Εγώ αυτό προτιμώ γιατί ξέρω κάθε φορά ένα mp3/δίσκο αν θα κατέβει πατ κιουτ ή θα κάθομαι να περιμένω σαν μαλάκας...

Αυστηρά (σχεδόν) για mp3. Έχει πολύ περιεχόμενο πάντως, αν και ίσως όχι τόσο πολύ για ελληνικά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...