nikosmavros Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Ωραίο το post σου για το Home Cinema αλλά εγώ έχω ήδη μια 32άρα Samsung συν ότι δεν έχω ελεύθερο τοίχο για βιντεοπροβολέα. Εχω δει όμως σε έναν φίλο κ έχω πάθει πλάκα... Θα σου κάνω μερικές ερωτησούλες: intel core 2 dup 2220 2.4mhz (θελει αλλαγη το θορυβωδες ανεμιστηρακι) πήρες την box έκδοση; εγώ λέω να πάρω την box έκδοση κάνει κ αυτή πολύ θόρυβο; (αποκλείεται να κάνει όσο το τωρινό μου μηχάνημα που κάνει σαν να βάζεις μπρος εργοστάσιο) Αν όντως η box έκδοση κάνει τόσο θόρυβο μήπως να πάρω την tray κ να βάλω ένα άλλο; έχεις κανένα να προτείνεις; Η χαζοκαρτα δεν υποστηριζει διαφοερετικη αναλυση για το καθενα ταυτοχρονα, δινει ανετα εικονα 720p και ηχο dolby digital 5.1 μεσω coaxial spdif. Χμμμ αυτό είναι κάτι που μπορεί να μην το χρειαστώ αλλά καλό θα ήταν να το υποστηρίζει η κάρτα γραφικών. Κάποια άλλη κάρτα λογικά θα το υποστηρίζει σωστά; Επίσης, έχεις προσπαθήσει να στείλεις ήχο μέσω του HDMI; Ξέρεις αν το υποστηρίζει η κάρτα γραφικών αυτό; Δηλαδή να στείλεις τον ήχο εσωτερικά από τη μητρική στην κάρτα κ να το βγάλει μαζί με την εικόνα μέσω HDMI; τη μερα που ολοκληρωθηκε και επαιξε 720 με 5καναλο ηχο, ημουνα σε εκσταση. μετα με κλεψανε και μου πηρανε ΟΛΑ τα αλλα εκτος απο το home cinema!! !!!! Όταν λες σε κλέψανε εννοείς ότι σου ανοίξανε το σπίτι κ σου τα πήρανε όλα εκτός απο το Home Cinema; Τι όλα δηλαδή;
panosvlass Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Για τον ηχο του ανεμηστηρα εγραψα προηγουμενος οτι ο stock στο 80% και κατω ειναι αθορυβος. Οσο για τις διαφορετικες αναλυσεις , οταν παιζουν οι 2 οθονες/TV/Projector σε clone mode δεν μπορεις να εχεις διαφορετικες αναλυσεις ενω αν το γυρισεις σε extended mode τοτε ειναι ανεξαρτητη η μια απο την αλλη.Τουλαχιστον στην δικια μου αυτο συμβαινει. Οποτε το εχω μονιμα στο extended μεταξυ μιας LCD 32" στα 720p και η οθονη του PC στα 1280χ960. Οταν θελω να δω ταινια "τραβαω"το παραθυρο διπλα και ειμαι ανετος. Οταν θελω κανα παιχνιδι γυρναω την TV se primary display και ειμαι οκ παλι.
nikosmavros Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Βασικά εγώ όταν θα βλέπω ταινία ή γενικά όταν θα είμαι στην 32άρα δεν με νοιάζει η άλλη οθόνη οπότε θα βάζω βασική οθόνη την TV. Να μη σου πω ότι θα έχω συνεχώς βασική οθόνη την TV Άρα λες να πάρω τη box έκδοση κ δεν θα έχω πρόβλημα με θόρυβο.
attanaze Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Έχω την ίδια μητρική (Asus P5K-VM) και έχω βάλει για ψύξη την scythe Ninja mini με 92mm fan. Το σύστημα έγινε αθόρυβο (ο σκληρός δίσκος ακούγεται περισσότερο) και θερμοκρασίες πολύ καλές με CPU E2160 1,8@2,4GHz.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.