Προς το περιεχόμενο

Cosmote - Απαραδεκτη ανακύκλωση αριθμών μεταξυ πελατων της.

HexStatic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ενταξυ ρε μεγαλε λαθος της cosmote ειναι αλλα μην υπερβαλεις...Ποσοι μποροι να σε παρουν τηλεφωνο 5? 10? Πες τους οτι εχει αλλος το τηλεφωνο και δεν θα σε ξαναπαρουν...Δε νομιζω να υπαρχει τοσο μεγαλο προβλημα...

Δημοσ.
ενταξυ ρε μεγαλε λαθος της cosmote ειναι αλλα μην υπερβαλεις...Ποσοι μποροι να σε παρουν τηλεφωνο 5? 10? Πες τους οτι εχει αλλος το τηλεφωνο και δεν θα σε ξαναπαρουν...Δε νομιζω να υπαρχει τοσο μεγαλο προβλημα...

Μμμμμ μην είσαι και τόσο σίγουρος. Ακόμα λέω στον Κωτσόβολο ότι ο Παπαγ.... Γρ.... έχει αλλάξει τηλέφωνο και σημειωτέον: Έχω τον ίδιο αριθμό από το 2003!!!

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Το ίδιο γίνεται και με τα σταθερά.

Στην Πάτρα εδώ και πάνω από 3 χρόνια, κατά περιόδους μου ζητάνε κάποιον που δεν τον ξέρω. Στην αρχή έλεγα ότι κάναν λάθος, αλλά μετά που το κατάλαβα εξηγούσα σε όποιον τηλεφωνούσε ότι πλέον το νούμερό του έχει αλλάξει και όλα καλά.

Δημοσ.

καταγγελια στην ΕΕΤΤ...δεν ξερω κατα ποσο θα τελεσφορησει,αλλα ειναι δωρεαν και η ΕΕΤΤ ειναι η μονη που μπορει να κανει κατι,αν γινεται κατι.

Δημοσ.

Ακουστε και τη δικη μου εμπειρια απο ΟΤΕ (βεβαια εχει 8 χρονια)

Φοιτητής στη Θεσσαλονίκη λέω με το συγκάτοικο να βάλουμε σταθερό.

Γίνεται η σύνδεση και μετά απο κανα 2 μέρες (τότε το πρόσέξαμε, προφανώς λόγω του οτι τις πρωινές λείπαμε συνήθως) αρχίσαν τα τηλέφωνα:

Νοσοκομείο τάδε?. ΟΧΙ εμείς

Νοσοκομείο τάδε?. ΟΧΙ πάλι εμείς.

Κσι συνεχίστηκε.

Πάμε στον ΟΤΕ, λέμε το πρόβλημα και μας λένε οτι όντως ο αριθμός ήταν νοσοκομείου. Τους λέω: καλά δεν κρατάτε σε αχρηστία για εύλογο χρονικό διάστημα αριθμούς που είναι ευρίως γνωστοί πρίν τους ξαναδώσετε? Θέλώ άλλον. Εκεί αναφέρει ειρωνκά κάτι σε στύλ

"μήπως ήθελες να σου δώσουμε ένα τηλέφωνο που το είχε πρίν η τάδε"

(φανταστείτε τάδε της νύχτας)

και φορτώνω εγώ, πατάμε ένεν καυγά και με τα πολλά κάτι λέει οτι πρέπει να ξαναπληρώσουμε για αλλαγή αριθμού. Ξαναπατάμε έναν καυγά και φωνάζουμε τον προιστάμενο που ευτυχώς είχε μυαλό και μας εξυπηρέτησε όπως έπρεπε!

Δημοσ.

Εγώ έχω νούμερο που διαφέρει κατά 1 ψηφίο από αυτό ενός σουβλατζίδικου. Μια φορά το μήνα περίπου λοιπόν παίρνει κάποιος κατά λάθος και δίνει παραγγελία, την οποία και δεν παίρνει ποτέ (ας πρόσεχε) :devil: :lol:

Δημοσ.
Εγώ έχω νούμερο που διαφέρει κατά 1 ψηφίο από αυτό ενός σουβλατζίδικου. Μια φορά το μήνα περίπου λοιπόν παίρνει κάποιος κατά λάθος και δίνει παραγγελία, την οποία και δεν παίρνει ποτέ (ας πρόσεχε) :devil: :lol:

Βρε τους άφησες πεινασμένους τους καημένους?

Δεν τους είπες οτι έκανες λάθος?

Δημοσ.
Βρε τους άφησες πεινασμένους τους καημένους?

Δεν τους είπες οτι έκανες λάθος?

Συμφωνω μαζι σου, ενημερωσε οτι γινεται λαθος, αλλα για φαντασου αυτο να γινεται μηνες.... Ε στην τελικη θα σπασεις και την πλακα σου :devil::devil::P

Ακουστε και τη δικη μου εμπειρια απο ΟΤΕ (βεβαια εχει 8 χρονια)

Νοσοκομείο τάδε?. ΟΧΙ εμείς

Νοσοκομείο τάδε?. ΟΧΙ πάλι εμείς.

Κσι συνεχίστηκε.

Το ιδιο ακριβως πραγμα εχω παθει, αλλα στην Καστορια... Το τηλεφωνο του νοσοκομειου διαφερει για 1 ψηφιο, καταλαβαινεις....

Και οχι τιποτα αλλο, αλλα παιρνει και καμια γιαγια καπου καπου που δεν ακουει και ολας... Αντε να την εξηγησεις!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...