Toubanos Δημοσ. 5 Απριλίου 2008 Δημοσ. 5 Απριλίου 2008 Παιδιά Καλησπέρα! Είχα μια κάρτα τηλεόρασης της miro μια εταιρία της Pinnacle!Αυτή η κάρτα έπιαζε με ένα πρόγραμμα δικο της!Ο τεχνικός στο PC αυτό κάποια στιγμή εγκατέστησε ένα νέο πρόγραμμα της Pinnacle το PCTV Vision!Το πρόγραμμα αυτό με εξυπηρετεί πλήρως σε αυτά που θθέλω να κάνω και δεν θέλω να το αλλάξω με τίποτα!Η μόνη κάρτα που περιλαμβάνει αυτό το πρόγραμμα μαζί της είναι η Pinnacle Rave η οποία όμως δεν υπάρχει στην αγορά!Προσπαθώ να την παραγγείλω από την AMI που είναι η εταιρία εισαγωγής και service της Pinnacle στην Ελλάδα αλλά δεν είναι σίγουρο!Αν κάποιος έχει κάρτα τηλεόρασης Rave και θέλει να τη πουλήσει ή να του την αντικαταστήσω με μία καινούργια ας μου πει!Αν πάλι κάποιος έχει κάρτα τηλεόρασης Pinnacle όχι RAVE και μπορεί να με βοηθήσει ας μου πει αν είναι συμβατή με το PCTV Vision να πάω να πάρω μία ίδια ή τη δικιά του αν την πουλάει ή ανταλλάζει με καινούργια!Η δικιά μου παλαιά Miro έπαιζε με το PCTV Vision!Γιατί όχι και μία καινούργια Pinnacle???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.