Προς το περιεχόμενο

Friday Night Lights

vaso7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Friday Night Lights

Airs Next: NBC at Wednesday 8:00 PM (60 min.)

Status: Returning Series Premiered: October 3, 2006

Show Category: Drama

Eric Taylor, a first-time high school football coach, finds himself helming a stellar team that has a real chance to make it to the top. The stakes are high, the reward is sweet, and the pressure is immense. Can Eric take his boys all the way while keeping their morale and morality intact?

Παιδιά πρόσφατα άρχισα να βλέπω αυτή τη σειρά και μπορώ να πω οτι είναι συμπαθητική. Ασχολείται με το αμερικάνικο φουτμπολ και φυσικά τους νεανικούς έρωτες που αναπτύσσονται στο σχολείο. Εντάξει κάποιες φορές επικεντρώνονται πιο πολύ σε αυτό και παραμερίζουν το σπορ αλλά και πάλι δεν κουράζει. Προς το παρόν με έχει κερδίσει.

Στην Αμερική έχουν παιχτεί ήδη 2 σεζον με σύνολο 37 επεισόδια (22+15) ενώ δεν είναι σίγουρο αν θα συνεχίσει και τρίτη.

Κάποιος άλλος που να βλέπει τη σειρά? Σχόλια?

Υ.Γ με μια αναζήτηση που έκανα δεν βρήκα θέμα για την σειρά. Αν υπάρχει ταπεινά συγγνώμη και ας το σβήσουν οι μοντς.

Δημοσ.

ναι την εχω δει, και τις 2 σεζον και ειναι πολυ καλο. Στην αρχη την αγνοουσα λογω θεματος, αλλα διαβασα καλα σχολια και το τολμησα εστω και καθυστερημενα κατα τα τελη της 1της σεζον. Ειδα μαζεμενη την 1τη σεζον και την 2ρη καθος επαιζε.

Η αλήθεια ειναι οτι εχει δοσεις αμερικανισμου αλλα το ολο στορυ και οι χαρακτηρες ειναι αρκετα ενδιαφερων για να το ξεπερασεις. Ειναι καλογυρισμενο, εχει αγωνια, κανει μια κοιλια στην 2ρη σεζον και περιπλεκει καποια πραγματα, παραμεριζει λιγο και το αθλημα σαν να κοψανε αρκετα τις σκηνες στα γηπεδα. Μαλλον δεν θα εχει 3τη σεζον, αλλα δεν νομιζω οτι αυτο σημαινει να μην την αρχισει καποιος. Αξιζει.

Δημοσ.

Ναι και εγω το βλεπω. Υποτιμημενη σειρα, αξιζει μεγαλυτερης προβολης και δεν ειναι τοσο δημοφιλης στην Ελλαδα. Θα ηθελα λιγο περισσοτερο φουτμπολ, αλλα το τελος της 1ης σεζον νομιζω αποζημιωσε. Εχει καλες ερμηνειες και ενδιαφεροντες χαρακτηρες. Δεν εχω δει ακομα 2η σεζον, αλλα ειναι στο προγραμμα.

Αξιζει να δοκιμασετε να την ξεκινησετε. Μη σας φοβιζει το story για το αθλημα, δεν επικεντρωνεται και τοσο πολυ. Νεανικη σειρα που ξερει τι ειναι και τι ζηταει, χωρις υπερβολες και χωρις επαναλαμβανομενα storylines. ;)

Δημοσ.

Η σειρα εχει καμια σχεση με την ταινια Friday Night Lights(2004) στην οποια παιζει ο Billy Bob Thornton?Γιατι η ταινια εχει και φοβερο soundtrack απο Explosions in the sky

Δημοσ.

ειναι πανω στο ιδιο βιβλιο με την ταινια. μου αρεσει αρκετα η σειρα, και η μουσικη ειναι τρομερη

• Moderators
Δημοσ.

Στην Αμερική έχουν παιχτεί ήδη 2 σεζον με σύνολο 37 επεισόδια (22+15) ενώ δεν είναι σίγουρο αν θα συνεχίσει και τρίτη.

Εδώ λέει ότι θα συνεχίσει και για τρίτη σεζον που θα έχει τουλάχιστο 13 επεισόδια. Θα είναι σε άλλο κανάλι αρχικά και αργότερα θα παίξει ως επαναλήψεις στο NBC.

Δημοσ.

Ενα από τα μεγαλύτερα γέλια που έχω κάνει φίλε tonypapadovic είναι με τα σχόλια που προσθέτετε στους υπότιτλους.

Ηταν μια σκηνή πολύ σοβαρή με τον Ριγκινς και τον πατέρα του να παίζουν γκολφ και να συζητάνε, σε κάποια φάση κουνιέται η κάμερα (oμολογω οτι αυτό γίνεται ενοχλητικό πολλές φορες) και εμφανίζεται από κάτω "(σιγα ρε φίλε την κάμερα)" γελούσα για 5 λεπτά μετά :D

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Πολύ ωραία σειρά, δεν την ξέρει πολύς κόσμος εδώ στην Ελλάδα και θα έπρεπε βασικά:)

και για τους υπότιτλους συμφωνώ απόλυτα για τα σχόλια για την κάμερα τα οποία είναι απολαυστικότατα!!!

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Μπορεί να πάρω το βραβείο για το χρυσό φτυάρι αλλά αξίζει!

Προχθες ήταν το τελευταίο επεισόδιο της 5ης και τελευταίας σεζόν της συγκεκριμένης σειράς.

Πιστεύω οτι ήταν μια από τις καλύτερες σειρές που έχω δει EVER η οποία όμως δεν έτυχε της ανταπόκρισης που έπρεπε αλλά παρόλα αυτά έμεινε σταθερή στην ιστορία που ήθελε να πει και τα κατάφερε με τον καλύτερο τρόπο.

Οποιος δεν το έχει δει αξίζει πραγματικά.

Clear eyes, full hearts, CAN'T LOSE!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...