Xthon Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 υπάρχει δυνατότητα να οδηγάς με το ποντίκι όπως στο LFS? δεν έχω τιμονιέρα και το ποντίκι είναι ο μόνος σχετικά αξιοπρεπής τρόπος να παίξω τέτοια παιχνίδια.
fe31h Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Οχι τιποτα αλλο αλλα ειναι το μονο παιχνιδι που μου φενεται οτι ειναι το ποιο κοντινο στην πραγματικοτητα (οσο αναφορα την οδηγιση!) και επιδι εγω ειμαι κολημενος στο GT 4 του ps2 και τα παιχνιδια του pc οπως nfs, grid, δεν πιστευω οτι εχουν καμια σχεση!!!! οποτε λεω να δοκιμασω κατι καλο σε αυτον τον τομεα του υπολογιστη και ας ειναι simulator αφου (στα βιντεο παντα!) μοιαζει ποιο πολυ με το GT 4, θα το δοκιμασω... Να σας πω, υπαρχει καποιο παιχνιδι της σειρας ή οχι που να μοιαζει με αυτο το παιχνιδι ωστε να δοκιμασω και αυτο το ειδος στον υπολογιστη????
kostacurtas Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 fe31h μην περιμενεις το GTR Evolution να μοιαζει με το Gran Turismo. To GTR Evolution ειναι καθαρα simulation ενω το Gran Turismo ειναι κυριως arcade και λιγο simulation. Οποτε να περιμενεις πιο δυσκολο παιχνιδι. Για να παρεις μια γευση του τι να περιμενεις απο το GTR Evolution μπορεις να παιξεις το GTR 2 ή Race 07.
fe31h Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 fe31h μην περιμενεις το GTR Evolution να μοιαζει με το Gran Turismo. To GTR Evolution ειναι καθαρα simulation ενω το Gran Turismo ειναι κυριως arcade και λιγο simulation. Οποτε να περιμενεις πιο δυσκολο παιχνιδι. Για να παρεις μια γευση του τι να περιμενεις απο το GTR Evolution μπορεις να παιξεις το GTR 2 ή Race 07. μην φοβασαι!! αν εχει αυτοματες ταχυτητες τοτε θα τα καταφερω!!!!:p οκ θα τα δοκιμασω και μετα θα δω αν θα παρω και το GTR... Ευχαριστω παρα πολυ!!!
migf1 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Μπορείς επίσης να δοκιμάσεις και τα LFS και rfactor. Αλλά όπως σου είπε και ο φίλος παραπάνω, πρόκειται για προσομοιωτές και όχι παιχνίδια.
kostacurtas Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 GTR Evolution - 20 New 360 Degree Screenshots SimBin Development Team in cooperation with Panogames proudly presents a selection of smoking hot 360 degree screenshots taken straight from the game GTR Evolution. The pictures are captured from Nürburgring also known as the “Green hell”.
kostacurtas Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 GTR Evolution Delayed Until 21st August Well itʼs a bit of bad news for us GTR Evolution fans because Atari Germany (and other major retailers) has announced that the release date is now set to August 21st instead of the 14th (a whole week). The reason for this delay has not been yet released but we are assuming that they are doing some final tweaks, and just clearing up any small technical difficulties, no harm in holding back to fix rather than rush to release with errors.
S2Katana Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 Ναι, όντως! Εχει και το 'Ring, δεν το ήξερα.
geo306 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 το παιχνιδι ειναι το κατι αλλο απο θεμα ανταγωνισμου.αυτο που θα ηθελα να πω και αν μπορει καποιος να μου πει στο 105%που παιζω δεν ειμαι ανταγωνιστικος σε πανω απο 15-20 πιστες.δεν ξερω να σεταρω τα αυτοκινητα αν μπορει καποιοσ να με βοηθισει τον ευχαριστο προκαταβολικος!!!
PCharon Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Πω πωωω! Μόλις ανακάλυψα πως υπήρξε και συνέχεια από το αγαπημένο μου GTR2. Θεωρώ το GTR2 τον καλύτερο εξομοιωτή που έχω παίξει σε PC, οδηγικά. Θα δοκιμάσω και τούτο λείαν συντόμως...
JRIXM8 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Πω πωωω! Μόλις ανακάλυψα πως υπήρξε και συνέχεια από το αγαπημένο μου GTR2. Θεωρώ το GTR2 τον καλύτερο εξομοιωτή που έχω παίξει σε PC, οδηγικά. Θα δοκιμάσω και τούτο λείαν συντόμως... Ουσιαστικά το GTR evolution δεν είναι τίποτα άλλο από το Race 07 με λίγες προσθήκες. Το Race 07 από την άλλη δεν είναι τίποτα άλλο από το GTR 2 λίγο αναβαθμισμένο και με λίγες προσθήκες. Η simbin έχει πατήσει στην επιτυχεία των GTR και βγάζει συνέχεια το ίδιο παιχνίδι με διαφορετικές ονομασίες...Δεν κάνει καμία ουσιαστική αναβάθμιση... Η γνώμη μου πάντως είναι ότι το GTR 2 είναι ένας από τους καλύτερους εξομοιωτές αλλά υπάρχουν καλύτεροι από αυτόν. Π.χ. Live for speed ή iracing.
PCharon Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Λοιπόν, μόλις τώρα έπαιξα για λίγη ώρα λεπτά το GTRE. Εντάξει, παίζεται άνετα μπορώ να πω (η αλήθεια είναι πως μου αρέσουν τα παιχνίδια του είδους, από τότε που πρωτοέπαιξα το LeMans 24h), πάντως δεν είναι η απόλυτη τρέλα. Μάλλον προτιμώ το GTR2! Στην εξομοίωση μάλλον είναι αρκετά καλό, αν και με παραξένεψαν κάτι λίγα (πολύ ανάποδο τιμόνι και περίεργες επιλογές ταχύτητας στο αυτόματο όταν στρίβει σε κάποιες συνθήκες). Μπορεί να είναι και ιδέα μου, έχω καιρό να παίξω. Μου άρεσε αρκετά ο ήχος της μηχανής των αυτοκινήτων! Από γραφικά αρκετά νορμάλ, δεν έχει τίποτα ιδιαίτερες απαιτήσεις για να μπορέσεις να το παίξεις (το έπαιζα σε ενσωματωμένη Intel X4500 @ 1280χ1024 ΝΑ χωρίς πρόβλημα, πόσο μάλλον να είχε και κάρτα γραφικών, χα). Δε μου άρεσε καθόλου ο τρόπος που φαίνεται ο ουρανός (λες και είναι εσωτερικό σφαίρας, πολύ ψεύτικο), δεν έτυχε να δω επίσης νυχτερινή πίστα (από τα αγαπημένα μου) και μερικά αυτοκίνητα δε μου μοιάζουν και πολύ κανονικά στο σχήμα. Από τη μικρή μου εμπειρία θα του έβαζα 8/10.
kostacurtas Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Ουσιαστικά το GTR evolution δεν είναι τίποτα άλλο από το Race 07 με λίγες προσθήκες. Το Race 07 από την άλλη δεν είναι τίποτα άλλο από το GTR 2 λίγο αναβαθμισμένο και με λίγες προσθήκες. Η simbin έχει πατήσει στην επιτυχεία των GTR και βγάζει συνέχεια το ίδιο παιχνίδι με διαφορετικές ονομασίες...Δεν κάνει καμία ουσιαστική αναβάθμιση... Ναι οντως ετσι ειναι. Το επομενο παιχνιδι της SimBin θα ειναι η ουσιαστικη αναβαθμιση αφου θα δημιουργηθει με την καινουργια μηχανη της SimBin την Lizard. Θα παρουμε μια πρωτη γευση για τις δυνατοτητες της καινουργιας μηχανης απο το Race Pro που εχει υπο αναπτυξη η SimBin για το XBOX 360. Βεβαια και το Race Pro ειναι ουσιαστικα ιδιο με το GTR Evolution αλλα βασισμενο στην Lizard, οποτε ελπιζω το επομενο project της SimBin για το PC να αναβαθμιστει και σε περιεχομενο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.