kostacurtas Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 GTR Evolution - New Screens, Trailer [gt]35828[/gt]
Voodooman Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 Τα ελατήρια κόλλησαν, δεν ανοίγουν... Ο ατμός δεν μπορεί να ξεφύγει... Τί κάνετε μωρέ, σταματήστε το κάρβουνο. ΟΟΟΧΙ ΑΑΛΛΟΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟΟΟΟ!..
Voodooman Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Πιστεύω ότι αν ο συγχωρεμένος ο Κούρκουλος ζούσε, ήταν gamer, είχε λιώσει με τα προηγούμενα παιχνίδια της simbin και τον έβαζαν να παίξει ΟΛΑ τα της παιχνίδια από το GTR2 και μετά, αυτό ακριβώς θα έλεγε. Φαντάσου τον καθισμένο στην καρέκλα, με την G25 σου στα χέρια του και να παίζει για 5 λεπτά το GTR evolution. Κρύος ιδρώτας θα τον έλουζε, θα αναψοκοκκίνιζε, θα του γυρνούσαν τα μάτια και θα εκστόμιζε τις παραπάνω θρυλικές γραμμές! Από την στιγμή που έκανε την μηχανή της DX9 compatible και ενσωμάτωσε shaders (Με το GT Legends) από γραφικά δεν είδαμε τίποτα καινούργιο. Το GTR2 έπιασε ταβάνι από πλευράς γραφικών και ποιότητας. Από εκεί και πέρα δεν βλέπουμε ΤΙΠΟΤΑ καινούργιο, εκτός από νέα αμάξια (skins είναι, και εγώ θα μπορούσα με λίγη δουλειά να φτιάξω) και πίστες. Η simbin έχει πάρει από εμένα ως τώρα σχεδόν 100 ευρώ. Aλλά αυτό ούτε από τον Θείο δεν θα κάνω τον κόπο να το παραγγείλω (και) αυτό. Η Simbin έδωσε νέα σημασία στην λέξη "evolution". Από εδώ και πέρα, "evolution" θα σημαίνει "παίρνω μία μηχανή 7 χρόνων, την βελτιώνω για τα καλά μία φορά, την κάνω αξιοπρεπή (αλλά όχι και κάτι το φοβερό) και μετά κάθε 8-10 μήνες πετάω και ένα παιχνίδι με διαφορετικά αυτοκίνητα και πίστες. Αν όλα αυτά τα "παιχνίδια" τα προσέφεραν ως downloadable content και τα χρεώνανε ας πούμε 12-15 ευρώ, θα το συζητούσα.
S2Katana Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Πιστεύω ότι αν ο συγχωρεμένος ο Κούρκουλος ζούσε, ήταν gamer, είχε λιώσει με τα προηγούμενα παιχνίδια της simbin και τον έβαζαν να παίξει ΟΛΑ τα της παιχνίδια από το GTR2 και μετά, αυτό ακριβώς θα έλεγε.Φαντάσου τον καθισμένο στην καρέκλα, με την G25 σου στα χέρια του και να παίζει για 5 λεπτά το GTR evolution. Κρύος ιδρώτας θα τον έλουζε, θα αναψοκοκκίνιζε, θα του γυρνούσαν τα μάτια και θα εκστόμιζε τις παραπάνω θρυλικές γραμμές! Η Simbin έδωσε νέα σημασία στην λέξη "evolution"... Δε μεταδίδω άλλο!:lol:
kostacurtas Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Εγω παντως δεν εχω κανενα απολυτως προβλημα με τα γραφικα του GTR Evolution. Τα racing games της SimBin ειναι απο τα πιο αξιολογα στην κατηγορια τους και για αυτο θα προτιμησω το GTR Evolution με τα ξεπερασμενα γραφικα, αν και εγω προσωπικα τα βρισκω αξιοπρεπη, παρα παιχνιδια στυλ GRID. Αλλωστε το GTR Evolution ειναι (και) expansion του Race 07 οποτε ειναι λογικο να χρησιμοποιει την Gmotor για μηχανη γραφικων. Λογικα το επομενο project της SimBin θα χρησιμοποιησει την καινουργια μηχανη γραφικων τους, την Lizard.
Voodooman Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Μα ούτε εμένα με πειράζουν τα γραφικά. Άλλωστε είναι παραπάνω από αξιοπρεπή και κάνουν τέλεια την δουλειά τους. Ποιός όμως ο λόγος ύπαρξης του παιχνιδιού; Μερικα καινούργια αυτοκίνητα και λίγες νέες πίστες; H κοροϊδία με πειράζει, για αυτό λέω πως δεν θα το αγοράσω. Όσο για την lizard, έχω μια φριχτή υποψία ότι δεν είναι και τίποτα σπουδαίο επίσης.
kostacurtas Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Simbin Lauches GTR Evolution Site Cars List: GT Pro - Aston Martin DBR9 - Audi R8 GT Concept - Corvette C5 R - Corvette C6 R - Dodge Viper GTS/R - Gumpert Apollo GT - Koenigsegg CCGT - Lister Storm - Saleen S7-R GT Sport - BMW M3 GTR - Corvette C6 GT2 - Marcos MarcoRelly GTS - Mosler MT900R - Seat Toledo GT - Spyker C8 Spyder GT2R - SunRed SR21 GT Club - Aston Martin DBRS9 - BMW Z4 GTR - Dodge Viper Comp. Coupe - Gillet Vertigo - Marcos Marcorelly GTC - Seat Cupra GT WTCC ʽ06/ʼ07 - Alfa Romeo 156 - Alfa Romeo 156 GTA - BMW 320si e90 - BMW 320i e46 - Chevrolet Lacetti - Honda Accord Euro-R - Peugeot 407 - Seat León - Seat Toledo Cupra WTCC ʽ87 - Alfa Romeo 75 turbo - BMW M3 e30 WTCC Extreme - Alfa Romeo 156 Extreme - BMW 320si Extreme - Chevrolet Lacetti Extreme - Seat León Extreme Production Class - Audi R8 - Dodge Viper SRT/10 - Gumpert Apollo - Koenigsegg CCX Formula 3000 - Lola B02/60 Formula BMW - Formula BMW Mini Cooper Challenge - Mini Cooper S Radical Sportscars - Radical SR3 - Radical SR4 Caterham CSR - Caterham CSR200 - Caterham CSR260 - Caterham CSR320 Tracks List: WTCC ʽ06/ʼ07 - Anderstorp, Sweden - Brands-Hatch, UK - Brno, Czech Republic - Curitiba, Brazil - Istanbul, Turkey - Macau, Macau - Magny-Cours, France - Monza, Italy - Oschersleben, Germany - Pau, France - Porto, Portugal - Puebla, Mexico - Valencia, Spain - Zandvoort, Netherlands Nürburgring - Nürburgring Nordschleife - Nürburgring GP - Nürburgring Endurance Layout Additional Tracks - Estoril, Portugal - Imola, Italy - Vara Raceway, Sweden Alternate Layouts - Brands Hatch Indy - Curitiba Oval - Curitiba Reverse - Monza Reverse - Monza Junior - Macau Reverse - Magny Cours National - Oschersleben B-Course 06 - Oschersleben Reverse 06 - Oschersleben B-Course 07 - Oschersleben Reverse 07 - Puebla Oval - Puebla Special - Valencia Nacional - Valencia Long - Valencia Reverse - Zandvoort Club Release Date: August 2008
kostacurtas Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Atari Confirms GTR Evolution Date Atari Germany has confirmed the projected August release date for Simbinʼs upcoming GTR Evolution simulation. German sim racers will be able to buy the game starting August 14th, which means that the game is little more than a month away. Event though this information is coming from the German Atari division, itʼs pretty likely that the release date for other European countries will be the same.
migf1 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Οι εποχές έχουν αλλάξει, δεν είναι πια τα γραφικά που παίζουν τον κυρίαρχο ρόλο σε ένα τίτλο racing sim, αλλά το netcode του και η online οργανωσή του (κάτι στο οποίο το GTR2 υστερούσε τραγικά και για αυτό το φαγε η μαρμάγκα συγκριτικά ας πούμε με τα lfs και rfactor). Τα Race δεν τα χω αγγίξει καν και δεν ξέρω πως τα πάνε στο online κομμάτι τους, αν το GTR Evolution έχει σωστή online οργάνωση και καλό netcode θα έχει καλή τυχη, αλλιώς χαιρέτα μας τον πλάτανο ΥΓ. Το i-racing που ουσιαστικά λειτουργεί αποκλειστικά online, έχει ήδη αποσπάσει πολύ θετικά σχόλια από hardcore χρήστες, παρά την εξωφρενική τιμολογιακή πολιτική του!
fe31h Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 παιδια...εγω δεν ξερω καθολου την συγκεκριμενη σειρα! αλλα για πειτε μου.... ειναι κατι σαν το GT 4 στο ps2????
migf1 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Όχι, αυτά είναι προσομοιωτές. To GT4 είναι arcade
fe31h Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 παιδια... το παιχνιδι θα παλευεται με χειριστηριο (με δυο μοχλους) ή θα θελει ντε και καλα τιμονιερα???
Voodooman Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 παιδια... το παιχνιδι θα παλευεται με χειριστηριο (με δυο μοχλους) ή θα θελει ντε και καλα τιμονιερα??? Και με πληκτρολόγιο παίζει άμα λάχει να 'ουμ... Έτσι όπως το λές όμως, ίσα ίσα που θα παλεύεται. Είχα παίξει παλιότερους προγόνους του παιχνιδιού, αρχικά με πληκτρολόγιο (που δεν παιζόταν με τίποτα) και μετά με gamepad. Με το gamepad, απλά μπορούσα να οδηγήσω ψιλοαξιοπρεπώς. Α, εννοείται πως όλα αυτά ισχύουν μόνο αν έχεις όλες τις βοήθειες στο off. Αν βάλεις αρκετές από αυτές στο on, τότε το παιχνίδι παίζει αισθητά πιο εύκολα. Μόνο που οι βοήθειες στα παιχνίδια της simbin είναι ό,τι πιο γελοίο έχω δει ποτέ. Το αμάξι στρίβει μόνο του, επιβραδύνει μόνο του και γενικά μπορεί να τα κάνει σχεδόν όλα μόνο του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.