Προς το περιεχόμενο

Active PFC και Toshiba Satellite

SOWHAT

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πριν λίγες μερες απέκτησα το πρώτο μου laptop, μοντέλο Toshiba Satellite A200-23V.

Προσπαθώ με τα μανίας να καταφέρω να μάθω αν η τεχνολογία ACTIVE PFC υπάρχει ή όχι στο πισί μου....Για το λόγο του ότι θέλω να αγοράσω το κατάλληλο UPS....Με την τοσίμπα άκρη δεν έβγαλα και γενικά σίγουρη απάντηση δεν πήρα από πουθενά...

Oποιος ξέρει κάτι στα σίγουρα ας με διαφωτίσει λίγο....γιατί επείγομαι και σοβαρή άκρη δεν βγάζω....:rolleyes:

Δημοσ.

Έχω την εντύπωση ότι αυτή η τεχνολογία χρησημοποιείται στα τροφοδοτικά των σταθερών υπολογιστών και όχι στους φορητούς ή γενικά όπου μεταξύ της πηγής ρεύματος και της συσκευής παρεμβάλεται μετασχηματιστής.

Δημοσ.

Τι σχεση εχει το active ή passive pfc με ένα λαπτοπ?Αυτο νομιζω αναφέρεται μονο στα τροφοδοτικα των σταθερων.Το λαπτοπ ουτως ή αλλως εχει ως ups την μπαταρια του.Το τροφοδοτικο που παρεχει ρευμα στον φορητο ειναι απλα ένας μετασχηματιστης και τιποτα άλλο.Οποιοδηποτε καλο ups παρεις θα μπορεις να κανεις δουλεια εφοσον βεβαια σκοπευεις να δουλευεις εχοντας βγαλμενη την μπαταρια και το θελεις για ασφαλεια

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...