michael92 Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Eχω μια υποψια οτι τα vista ειναι προχειροφτιαγμενα. Και τι εννοω με αυτο : Δεν νομιζω να κατσανε να φτιαξουνε απ'την αρχη ενα νεο λειτουργικο -παρολο που ετσι νομιζουμε ολοι μας... Αντι αυτου πανω στα xp κολλησανε απειρες ρουτινες με αποτελεσμα---->8 GB λειτουργικο με το καλημερα (καθαρη εγκατασταση!!!) Για να καταλαβετε τι πατατα κανανε σκεφτειτε οτι τα xp ειναι μονο 1,5 καθαρη εγκατασταση.... Κατι τετοιο κανουν και αλλες μεγαλες εταιριες (πχ Norton Antivirus ) για αυτο και τα τελικα μεγεθη των προγραμματων τους καθε χρονο αυξανονται και γιγαντωνονται... Μα ούτως ή άλλως τα προγράμματα καμιά εταιρία δεν τα φτιάχνει από την αρχή, βασίζεται κατά μεγάλο ποσοστό στα προγηούμενα. Όσο για τα Vista πάλι λογικό είναι, όπως λέτε είναι μες τα προβλήματα αν και εγώ διαφωνώ (γνώμη μου), που να το έφτιαχναν από την αρχή κιόλας! Προβήματα που θα παρουσίαζε.... Τι είναι πιο εύκολο και καλύτερο να κάνεις μορφοποίηση σε ένα κείμενο ώστε να το κάνεις καλύτερο ή να το γράψεις από την αρχή κάνωντας τη μορφοποίση παράλληλα, πράγμα που σίγουρα θα δημιουργήσει λάθη. Επείδη ακόμα και για προγραμματιστές είναι δύσκολο να κάνουν σταθερά τα windows, αυτό που χρειάζεται είναι περισσότερο testing πριν την κυκλοφορία.
raven3x7 Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Μα ούτως ή άλλως τα προγράμματα καμιά εταιρία δεν τα φτιάχνει από την αρχή, βασίζεται κατά μεγάλο ποσοστό στα προγηούμενα. Όσο για τα Vista πάλι λογικό είναι, όπως λέτε είναι μες τα προβλήματα αν και εγώ διαφωνώ (γνώμη μου), που να το έφτιαχναν από την αρχή κιόλας! Προβήματα που θα παρουσίαζε.... Τι είναι πιο εύκολο και καλύτερο να κάνεις μορφοποίηση σε ένα κείμενο ώστε να το κάνεις καλύτερο ή να το γράψεις από την αρχή κάνωντας τη μορφοποίση παράλληλα, πράγμα που σίγουρα θα δημιουργήσει λάθη. Επείδη ακόμα και για προγραμματιστές είναι δύσκολο να κάνουν σταθερά τα windows, αυτό που χρειάζεται είναι περισσότερο testing πριν την κυκλοφορία. Αν ενα τεράστιο project κώδικα οπως τα Windows δεν ειναι γραμμενο με σωστο και οργανομενο τροπο απο την αρχη και αν δεν υπαρχει documentation για το τι κανουν μεγαλα κομματια του κωδικα ειναι απιστευτα δυσκολο να καταλαβεις πως ακριβος δουλεύει πόσο μάλλον να το διορθώσεις και να το επεκτείνεις. Να'σαι σιγουρος πως σε αυτη την περίπτωση ειναι πολυ πιο ευκολο να το γραψεις απο την αρχη παρα να το διορθώσεις.
clyde2 Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Ετσι δεν ελεγαν και για το νιστα? Οτι θα βγουν τελη του 2005? Απλα δημιουργουν ντορο για να σχολουμαστε μαζι τους. Ειδικα μετα την αποτυχια των νιστα θελουν να ανεβουν ξανα στα ματια του κοσμου.
FarCry Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Θυμάσαι πόσος χρόνος πέρασε για να μεταβείς από WinME σε NT 5.0 ; ναι ενας χρονος. νταξει με τα vista θα ειναι 2 χρονια αν βγει 2009. δεν μπορουσαν να περιμενουν 1 χρονο ακομα αντι να βγαλουν SP1? βεβαια ειναι αλλες ομαδες για τα vista και αλλες για τα windows 7 νομιζω
FarCry Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Εκτός από αυτό θα μπορούσαν να είναι fake. Άλλωστε εκεί που λέει version γράφει 6.1 (εγω χρησιμοποιώ Leopard και δε ξέρω τι γράφουν τα Vista ακριβώς - ξέρω πάντως ότι αποτελούν την 6η έκδοση των windows) Δες και μονος σου A few weeks back, the first external build of Windows 7, the next version of Windows, fell into my hands. I installed it initially in just a virtual machine and took hundreds of shots, and that's what you're looking at here. Essentially, Windows 7 build 6519--dating back to December 2007--is just a slightly enhanced version of Windows Vista. My guess--and at this point, it's just a guess--is that things will change more significantly over time. But even in this early build, a number of interesting developments emerge. I'll have more to say about that in the days ahead. For now, enjoy this first screenshot gallery. It won't be the last http://www.winsupersite.com/showcase/win7_6519.asp Here are some more screenshots of Windows 7 build 6519, focusing on new optional Windows features, Paint improvements, changes to Windows Media Player, and a new Programs Explorer. http://www.winsupersite.com/showcase/win7_6519_2.asp This third Windows 7 build 6519 screenshot gallery shows various changes to the Windows user interface http://www.winsupersite.com/showcase/win7_6519_3.asp
MixalisX Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 για εμένα τα vista είναι πολύ επιτυχιμένα, μπορεί να ζητάνε περισσότερους πόρους όμως την ασφάλεια και την ευχρηστία που παρέχουν δεν την βρίσκεις σε κανένα λειτουργικό. Ναι, μπορεί να χανεις κάποια frames στα games, να τρώνε περισσότερη RAM όμως ανάλογα με τις απαιτήσεις μας που αυξάνονται καθημερινά για ευχρηστα και γρήγορα λειτουργικά αυξάνονται και οι απαιτήσεις των λειτουργικών. Το sp1 για τα vista απλά τα έκανε ένα ακόμα βήμα σταθερότερα. Πιστεύω ότι υπάρχουν πολλοί κολλιμένοι στην πίατσα οι οποίοι θεωρούν το παλίο-καλό (λες και μιλάμε για αυτοκίνητα ή ρώσσικες ηλεκτρικές συσκευές). Όποιος ασχολείται με υπολογιστές θα πρέπει να δέχεται αλλαγές με θετικό μάτι και λιγότερο σκεπτικισμό. Αν είμασταν όλοι έτσι θα παίζαμε τώρα με DOS 75.6 και βάλε. είναι γεγονός ότι με το που θα βγούν τα windows 7. Θα έρθουν τα ίδια παλικάρια να συγκρίνουν τα 7 με τα vista και ότι δεν είναι σταθερα κτλ. Ανοίξτε καποιοι εκει έξω λίγο τα ματάκια σας και μην μας ζαλίζεται λες και τα πληρώσατε κίολας....
parsifal Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 είναι γεγονός ότι με το που θα βγούν τα windows 7. Θα έρθουν τα ίδια παλικάρια να συγκρίνουν τα 7 με τα vista και ότι δεν είναι σταθερα κτλ. Θα είναι επιτυχία τους να συγκρίνουμε αυτά με τα Windows 7 (όταν βγουν), και όχι τα XP με τα Windows 7. Ο νοών νοείτο... χιουμοράκι!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Θα είναι επιτυχία τους να συγκρίνουμε αυτά με τα Windows 7 (όταν βγουν), και όχι τα XP με τα Windows 7. Ο νοών νοείτο... χιουμοράκι! QFT... ας ελπίσουμε και σε κάνα new file system
Manosdoc Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 QFT... ας ελπίσουμε και σε κάνα new file system Τις περισσότερες λειτουργίες των αρχικών προδιαγραφών τις έχεις ήδη, απλώς όχι όλες και με μαρκετ περιτύλιγμα "WinFS" Η δική μου ευχή θα είναι για πλήρως ανεξάρτητο/ασύμβατο με προηγούμενες εκδόσεις NT πυρήνα. Ας γκρινιάξουν και οι Developers, κάποια στιγμή να πάμε μπροστά ταχύτατα.
michael92 Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Αν ενα τεράστιο project κώδικα οπως τα Windows δεν ειναι γραμμενο με σωστο και οργανομενο τροπο απο την αρχη και αν δεν υπαρχει documentation για το τι κανουν μεγαλα κομματια του κωδικα ειναι απιστευτα δυσκολο να καταλαβεις πως ακριβος δουλεύει πόσο μάλλον να το διορθώσεις και να το επεκτείνεις. Να'σαι σιγουρος πως σε αυτη την περίπτωση ειναι πολυ πιο ευκολο να το γραψεις απο την αρχη παρα να το διορθώσεις. Συμφωνώ, αλλά και πάλι κάπου θα πρέπει να το στηρίξουνε. Εύκολο είναι να γραφτούν 4 Gigs κώδικα από την αρχή; Μάλλον αδύνατο. Και να γραφτούν δηλαδή θα είναι σε χειρότερη κατάσταση μιας και θα δημιουργηθεί κάτι σχεδόν ξένο με τα τωρινά windows. Ετσι δεν ελεγαν και για το νιστα? Οτι θα βγουν τελη του 2005? Απλα δημιουργουν ντορο για να σχολουμαστε μαζι τους.Ειδικα μετα την αποτυχια των νιστα θελουν να ανεβουν ξανα στα ματια του κοσμου. Ικανή την έχω την MS να τα βγάλει το 2012, και θα το προτιμούσα να σου πω. Άκουσε εκεί του χρόνου! για εμένα τα vista είναι πολύ επιτυχιμένα, μπορεί να ζητάνε περισσότερους πόρους όμως την ασφάλεια και την ευχρηστία που παρέχουν δεν την βρίσκεις σε κανένα λειτουργικό. Ναι, μπορεί να χανεις κάποια frames στα games, να τρώνε περισσότερη RAM όμως ανάλογα με τις απαιτήσεις μας που αυξάνονται καθημερινά για ευχρηστα και γρήγορα λειτουργικά αυξάνονται και οι απαιτήσεις των λειτουργικών. Το sp1 για τα vista απλά τα έκανε ένα ακόμα βήμα σταθερότερα. Πιστεύω ότι υπάρχουν πολλοί κολλιμένοι στην πίατσα οι οποίοι θεωρούν το παλίο-καλό (λες και μιλάμε για αυτοκίνητα ή ρώσσικες ηλεκτρικές συσκευές). Όποιος ασχολείται με υπολογιστές θα πρέπει να δέχεται αλλαγές με θετικό μάτι και λιγότερο σκεπτικισμό. Αν είμασταν όλοι έτσι θα παίζαμε τώρα με DOS 75.6 και βάλε. είναι γεγονός ότι με το που θα βγούν τα windows 7. Θα έρθουν τα ίδια παλικάρια να συγκρίνουν τα 7 με τα vista και ότι δεν είναι σταθερα κτλ. Ανοίξτε καποιοι εκει έξω λίγο τα ματάκια σας και μην μας ζαλίζεται λες και τα πληρώσατε κίολας.... Σωστός! Τα Vista κατ' εμέ είναι επιτυχία, όταν με εξυπηρετούν σε όλες τις δουλειές που χρειάζομαι γιατί να πάω στα xp πίσω, επείδη κάποιοι vista haters μου το είπαν; Και στην τελική αναγκαστικά τα προγράμματα γίνονται πιο βαριά, έτσι θα γίνονται και τα λειτουργικά. Καθώς επίσης, τα Vista είναι πιο cool από τα XP καθώς έχω και κόλλημα με τα γραφικά κλπ. Σε όσους δεν τους αρέσουν απλά Go to xp/ubuntu/arch και ας μη μας πρήζουν.
talos_2002 Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Επειδή συχνά συζητάμε γι' αυτό το θέμα, αλλά όλο σε άλλα topic, έκανα ένα να τα πούμε εκεί καλύτερα και να μην είμαστε όλο Off topic http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?p=2092524#post2092524
Innersense Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Θα είναι επιτυχία τους να συγκρίνουμε αυτά με τα Windows 7 (όταν βγουν), και όχι τα XP με τα Windows 7. Ο νοών νοείτο... Με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνο διατυπώνοντας όλο το ζουμί της υπόθεσης σε μια φράση. Παρεμπιπτόντως μην ακούω φράσεις του στιλ, ¨καλά, αν σου αρέσουν τα XP τότε γύρνα στα 98¨ γιατί παρόλο που τα 98 ήταν ένα εξαιρετικό λειτουργικό το οποίο χρησιμοποιούσαμε κατά κόρον μέχρι την έλευση των 2000 , τα XP αποτέλεσαν την επιτομή, χτισμένα πάνω στα 2000 αλλά με γνώμονα και τον οικιακό χρήστη, ενώ παράλληλα θεωρούσαν από τότε δεδομένη την σύνδεση στο Internet. Θέλω να πω ότι φτιάχτηκαν εξ αρχής με τρόπο που θα μπορούσαν να εξελίσσονται συνεχώς. Από την στιγμή που λόγο εφαρμογών και συμβατότητας είμαι σχεδόν υποχρεωμένος να χρησιμοποιώ Windows, ναι προτιμάω XP.
Manosdoc Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Από την στιγμή που λόγο εφαρμογών και συμβατότητας είμαι σχεδόν υποχρεωμένος να χρησιμοποιώ Windows, ναι προτιμάω XP. Μπορείς να μου πεις εφαρμογή που χρησιμοποιείς και είναι ασύμβατη ;
islas canarias Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 για εμένα τα vista είναι πολύ επιτυχιμένα, μπορεί να ζητάνε περισσότερους πόρους όμως την ασφάλεια και την ευχρηστία που παρέχουν δεν την βρίσκεις σε κανένα λειτουργικό. Ναι, μπορεί να χανεις κάποια frames στα games, να τρώνε περισσότερη RAM όμως ανάλογα με τις απαιτήσεις μας που αυξάνονται καθημερινά για ευχρηστα και γρήγορα λειτουργικά αυξάνονται και οι απαιτήσεις των λειτουργικών. Το sp1 για τα vista απλά τα έκανε ένα ακόμα βήμα σταθερότερα. Πιστεύω ότι υπάρχουν πολλοί κολλιμένοι στην πίατσα οι οποίοι θεωρούν το παλίο-καλό (λες και μιλάμε για αυτοκίνητα ή ρώσσικες ηλεκτρικές συσκευές). Όποιος ασχολείται με υπολογιστές θα πρέπει να δέχεται αλλαγές με θετικό μάτι και λιγότερο σκεπτικισμό. Αν είμασταν όλοι έτσι θα παίζαμε τώρα με DOS 75.6 και βάλε. είναι γεγονός ότι με το που θα βγούν τα windows 7. Θα έρθουν τα ίδια παλικάρια να συγκρίνουν τα 7 με τα vista και ότι δεν είναι σταθερα κτλ. Ανοίξτε καποιοι εκει έξω λίγο τα ματάκια σας και μην μας ζαλίζεται λες και τα πληρώσατε κίολας.... σωστος!! στο τελος οσοι μας αρεσουν τα βιστα ειμαστε και καλα οι ασχετοι! οχι, προσωπικα δε με θεωρω καθολου ασχετο. ο καθενας χρησιμοποιει οτι θελει, θες εξ-πι ΟΚ, θες βιστα ΟΚ, θες μακ-κος ΟΚ κ.ο.κ. ελεος δηλαδη.
Innersense Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Μπορείς να μου πεις εφαρμογή που χρησιμοποιείς και είναι ασύμβατη ; Νομίζω ότι δεν κατάλαβες ακριβώς τι ήθελα να πω, θα προσπαθήσω να το διατυπώσω καλύτερα. Από την στιγμή που λόγο εφαρμογών και συμβατότητας είμαι σχεδόν υποχρεωμένος να χρησιμοποιώ OS της Microsoft, ναι προτιμάω XP.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα