PETROS13 Δημοσ. 5 Απριλίου 2008 Δημοσ. 5 Απριλίου 2008 παράξενο όμως.. λένε ότι θα βγουν τα καινούρια ίσως του χρόνου και τα XP θα συνεχίσουν μέχρι το 2010....
danaos Δημοσ. 5 Απριλίου 2008 Δημοσ. 5 Απριλίου 2008 Και τα vista θα συνεχίσουν μέχρι το 2020. Είναι τρελοί μου φαίνεται... Το καλό είναι ότι σε 20 ημέρες βγαίνει το ubuntu 8.04. Υ.Γ. Μη βαράτε αλλά, εκτός από το ότι έχω βάλει ubuntu, έχω βάλει και vista και όλα πάνε ρολόι... lol
PETROS13 Δημοσ. 5 Απριλίου 2008 Δημοσ. 5 Απριλίου 2008 Και τα vista θα συνεχίσουν μέχρι το 2020. Είναι τρελοί μου φαίνεται... Το καλό είναι ότι σε 20 ημέρες βγαίνει το ubuntu 8.04. Υ.Γ. Μη βαράτε αλλά, εκτός από το ότι έχω βάλει ubuntu, έχω βάλει και vista και όλα πάνε ρολόι... lol με βλέπω και εγώ να βάζω ubuntu σύντομα...σε συνεργασία με XP πάντα
retzosd Δημοσ. 5 Απριλίου 2008 Δημοσ. 5 Απριλίου 2008 Καλοδεχούμενη είδηση για μένα... Δεν συμπάθησα τα Vista εξάλλου από όσο λίγο τα δούλεψα σε μηχανήματα φίλων, που οι μισοί από αυτούς τα απεγκατάστησαν για να ξαναγυρίσουν στα XP. Έχω την εντύπωση πως θα είναι όντως τα νέα Millenium, όπως λένε και πολλοί άλλοι. Αν όντως το 2009 θα έχουμε καινούργιο λειτουργικό από την MS, δεν έχω κανένα λόγο να αγοράσω τα Vista.
21century Δημοσ. 5 Απριλίου 2008 Δημοσ. 5 Απριλίου 2008 Αρχικά παρότι δεν δίνονται περισσότερα στοιχεία για τους υπολογιστικούς πόρους και την σύγκριση του λειτουργικού με τα Βίστα, υποθέτω ότι η ανακοίνωση έγινε με μόνο σκοπό να αφουγκραστεί τον ρυθμό της αγοράς ή να δει τις πρώτες αντιδράσεις προτού προχωρήσουν σε κινήσεις που οδηγήσουν σε παταγωδη αποτυχία τους. Η αλήθεια είναι ότι ο υπολογιστής μεταμορφώνεται, αλλάζει σχήμα , γίνεται μικρότερος και η οθόνες αφής θα βρίσκονται παντού από μικρές φορητές συσκευές μεχρι το MS surface...
andreaseto Δημοσ. 5 Απριλίου 2008 Δημοσ. 5 Απριλίου 2008 Για τον ίδιο λόγο που υπάρχουν πάντα Service Packs από Win95 εποχής.Ναι έτσι είναι. Αυτές οι Milestone εκδόσεις πιθανότερα χρησιμοποιούν το GUI των Vista μια και δεν έχουν γράψει GUI ακόμη. Αυτό γινόταν και με τα Longhorn στην αρχή. Εκτός από αυτό θα μπορούσαν να είναι fake. Άλλωστε εκεί που λέει version γράφει 6.1 (εγω χρησιμοποιώ Leopard και δε ξέρω τι γράφουν τα Vista ακριβώς - ξέρω πάντως ότι αποτελούν την 6η έκδοση των windows)
afentiko7 Δημοσ. 5 Απριλίου 2008 Δημοσ. 5 Απριλίου 2008 Τα προγράμματα τρέχουν και σε Windows 98SE, δεν είναι επιχείρημα αυτό Πως δεν είναι? Αφού σου τρέχουν τα προγράμματα (καλά εντάξει δεν τρέχουν και όλα σε 98) γιατί να πληρώσεις για καινούργιο ΥΣ?Τα χρωστάς στις εταιρείες hardware?Eκτός και αν είσαι από τους noobades που νομίζουν ότι αν κάτι είναι πιο ωραίο είναι και λειτουργικό. Και όπως έχω πει κατ επανάληψη.Παίρνω ΛΣ για τον Η/Υ όχι Η/Υ για το ΛΣ
De@th L0rd Δημοσ. 5 Απριλίου 2008 Δημοσ. 5 Απριλίου 2008 ....Παίρνω ΛΣ για τον Η/Υ όχι Η/Υ για το ΛΣ... Aυτό ακριβώς!
CompHeller Δημοσ. 5 Απριλίου 2008 Δημοσ. 5 Απριλίου 2008 έτσι να βασίζονται σε οθόνες αφής... με κάθε win7 δώρο 24 τελάρα αζαξ
lamargos Δημοσ. 5 Απριλίου 2008 Δημοσ. 5 Απριλίου 2008 Τα vista είναι ακόμη μεγαλύτερη πατάτα απ'οτι τα millenium.Παρολ' αυτά η microsoft το έβγαλε το κέρδος της και με το παραπάνω.Απορώ όμως γιατί της πήρε τόσα χρόνια για να φτιάξει τα vista?
andreaseto Δημοσ. 5 Απριλίου 2008 Δημοσ. 5 Απριλίου 2008 Τα Vista αυτά καθεαυτά, αν θυμάμαι καλά δε τους πήρε καθόλου πολύ χρόνο! Τα Vista βγήκαν περισσότερο για να βγουν αν μπορούμε να το πούμε έτσι. Αυτό που είχαν στον μυαλό τους είχε την κωδική ονομασία Longhorn (υπάρχει και ένα βιντεάκι στο youtube για το πως το οραματιζόντουσαν). Στην πορεία το project αντιμετώπισε πολλές δυσκολίες και έτσι ξανάρχισαν από την αρχή με τα Vista. Αυτά στο περίπου.
ItsToasted Δημοσ. 5 Απριλίου 2008 Δημοσ. 5 Απριλίου 2008 WFS θα εχουν? Αμα δεν εχουν με τα XP θα προσπαθησω να μεινω.
Manosdoc Δημοσ. 5 Απριλίου 2008 Δημοσ. 5 Απριλίου 2008 εκτος των windows me http://support.microsoft.com/sp/ Θυμάσαι πόσος χρόνος πέρασε για να μεταβείς από WinME σε NT 5.0 ;
Manosdoc Δημοσ. 5 Απριλίου 2008 Δημοσ. 5 Απριλίου 2008 Πως δεν είναι? Αφού σου τρέχουν τα προγράμματα (καλά εντάξει δεν τρέχουν και όλα σε 98) γιατί να πληρώσεις για καινούργιο ΥΣ?Τα χρωστάς στις εταιρείες hardware?Eκτός και αν είσαι από τους noobades που νομίζουν ότι αν κάτι είναι πιο ωραίο είναι και λειτουργικό. Και όπως έχω πει κατ επανάληψη.Παίρνω ΛΣ για τον Η/Υ όχι Η/Υ για το ΛΣ Άρα κακώς δεν μείναμε στα 98.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα