dimitris74 Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 ενα νεο περιοδικό μοτοσυκλέτας ξεκίνησε την κυκλοφορία του αυτο τον μήνα. η διαφορα του με τα υπολοιπα, ειναι το πρώτο digital περιοδικό μοτοσυκλέτας στην Ελλάδα το οποιο διανεμεται δωρεάν μέσω νετ. αρκει μια απλη εγγραφη στο site και μπορεί κάποιος να το κατεβάσει δωρεαν http://www.ebike.gr και καλή ανάγνωση.
kaiowas Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Με μια πρωτη ματια φαινετε καλο. Καλη αρχη να ευχηθω.
kage Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 τι τις θελετε τις εγγραφες για να το κατεβασεις... πιο πολυ εντυπωση μου κανε που σας εδωσαν τις μηχανες για τεστ ντραιβ σε ενα αγνωστο περιοδικο
dimitris74 Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 τι τις θελετε τις εγγραφες για να το κατεβασεις...πιο πολυ εντυπωση μου κανε που σας εδωσαν τις μηχανες για τεστ ντραιβ σε ενα αγνωστο περιοδικο προς αποφυγη παρεξηγήσεων δεν εχω καποια σχεση με το περιοδικό, απλα τυγχανει να γνωριζω μεσω άλλου φόρουμ τα παιδια που το βγάζουν και ειπα να το ποσταρω και εδώ για το ερωτημα σου μπορει το περιοδικο να ειναι αγνωστο αλλα τα παιδια που εκαναν τα τεστ ειναι πολλα χρονια στον χωρο των περιοδικών μοτοσυκλέτας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.