N.I.C Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Χαιρετώ την παρέα, λοιπόν, εν αναμόνη του Q9450 (παιδιά κρατάτε γερά, που θα πάει θα 'ρθει ), έχω αποφασίσει τα εξής πράγματα για την πολυπόθετη αναβάθμιση που θα κάνω. διαθέτω μέχρι το πολύ 950ε. Μητρική: Gigabyte X48-DQ6 ή Gigabyte ΕX38-DS5 Κάρτα Γραφικών:Evga 9800GTX 512MB Επεξεργαστής: Intel Q9450 Τροφοδοτικό: Corsair 550W ή SeaSonic 550W Σκληρός: WD 500GB. Αυτά. όπως είδατε είμαι σε δείλλημα για την μητρική, ποιά από τις 2 λέτε; (στην ουσία δεν έχει και τίποτα παράπανω το χ48 σε σχέση με το χ38). Επίσης για το PSU, έχετε να προτείνετε τίποτα άλλο; να μην ξεπερνάει όμως τα 85ε (δηλαδή 100φεύγα..). Σημειωτέον έχω αυτό το APC. Μνήμες θα κρατήσω τις ίδιες, ούτε ένα χρόνο δεν έχουν. Οποιαδήποτε άλλη αλλάγη/πρόταση είναι ευπρόσδεκτη. Ευχαριστώ...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 την Gigabyte με το Χ48 ασφαλώς...με το ωραιότατο Dynamic Energy Saver feature που έχει... ε βάλε 2 euro παραπάνω και πάρε το Etasis 650w και για hdd χαλαρά τον 500αρι Seagate με τα 32mb cache...
N.I.C Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Αξίζει δηλαδή πραγματικά τα 30ε παραπάνω η Χ48 ε; Για τα αλλά 2 που ανέφερες, στην αρχή αυτα είχα και εγώ στο νου αλλά, και για τα 2 (δηλαδή και για το etasis και για seagate barracuda) άκουσα ότι είναι αρκετά θορυβώδεις. Αληθέυει κάτι τέτοιο; Κάνενα καλό PSU με cable management παίζει; για να μην γίνεται χαμός όχι τίποτα άλλο...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 το Seasonic που linkαρες δεν είναι modular btw...άρα του κώλου cable management...η σειρά Μ της Seasonic θα σε βολέψει λογικά.. όχι δεν είναι θορυβώδεις (τουλάχιστον για μένα) ο Seagate... ναι πιστεύω πως τα αξίζει η Χ48...
N.I.C Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Καλά, εγώ δουλεύω ακόμα με IDE 80GB οπότε όποιον και από τους 2 να πάρω (WD, Seagate) το ίδιο πιο ήσυχοι θα ΄ναι... Για το etasis αληθεύει το ότι τα επίπεδα θορύβου είναι υψηλά; Γιατί αν δεν είναι έτσι, θα πάρω αυτό σίγουρα μιας και δίνει περίσσότερα W.
N.I.C Δημοσ. 5 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2008 Και κάτι άλλο που με απασχολεί: έχω το Thermaltake Soprano, αναρωτιόμουν εάν θα χωρέσει η 9800GTX; Για την μητρική μάλλον ναι γιατί από τι είδα είναι ATX from factor, και το soprano υποστηρίζει middle ATX και ΑΤΧ. Τον δίσκο (seagate barracuda τελείωσε δεν ξανα αλλάζω ) να τον πάρω από Πλαίσιο ή E-shop; Βασικά από το e-shop με βολεύει περίσσοτερο γιατί έχει και τους αντάπτορες για SATA και κάτι άλλα καλώδια που χρειάζομαι για ανεμηστήρες, τα οποία δεν τα βρίσκω στο Πλαισίο..
N.I.C Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Επαναφέρω το θέμα κάνοντας την ίδιας ερώτηση ξάνα γιατί δεν είδα άμεση απόκριση ... έχω το Thermaltake Soprano, αναρωτιόμουν εάν θα χωρέσει η 9800GTX; Για την μητρική μάλλον ναι γιατί από τι είδα είναι ATX from factor, και το soprano υποστηρίζει middle ATX και ΑΤΧ. Θα παίξει τίποτα με τις θερμοκρασίες; (sorry για τα απανωτά replies)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.