localy Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 ειμαι μεταξυ αυτου και αυτου.και τα δυο ειναι modem/router adsl2+ πιο θα περνατε???
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 προτιμώ τα Linksys ως θυγατρική της Cisco
poulinos Δημοσ. 5 Απριλίου 2008 Δημοσ. 5 Απριλίου 2008 με το νεο firmware που θα βγει απο linksys και διορθωνει καμποσα προβληματακια και εγω θα περνα cisco αν και στην κατασταση που ειναι τωρα ολα τα πραγματα το dlnk καλως η κακως θα παιξει λιγο καλυτερα και δεν εχει καποια baby problems πιυ εχουν τα linksys.ειναι division της cisco αλλα μαλλον δεν παιρνει την απαιτουμενη προσοχη
jodi Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Εγω εχω το LINKSYS WAG200G-EU WIRELESS-G ADSL HOME GATEWAY και εχω μεινει παρα πολυ ευχαριστημενος. Πολυ σταθερο και πολυ ευκολο στο μενου του.
hristos 22 Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Η αξιολογηση των προιοντων που παραθετεις τα λεει ολα νομιζω
poulinos Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 αντε να βγει και το 1.01.07 για το Linksys και 8α παιξει πιο stable.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.