Προς το περιεχόμενο

mobo,cpu,ram Για 9600GT

@ZiSiS@

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πρίν μία εβδομάδα αγόρασα μία 9600GT και την τοποθέτησα στο εξής σύστημα:

Mobo-Gigabyte GA-8N-SLI PRO, CPU Intel D820 2.8Ghz,Ram 4X512 DDR2 667Ghz,PSU Enermax 500W.

Μετά απο Benchmark στο 3dmark06 διαπίστωσα ότι η κάρτα δουλεύει σχεδόν στο 40% με βαθμολογία 4784 3dmarks... Απογοητευτικό νούμερο απο τη στιγμή που ο μέσο όρος είναι γύρω στα 11000 απο normal pc's με core duo & 2duo cpu's

Τί πρέπει να αλλάξω ρε Guys ή τί δεν πάει καλά με το PC και τρώει τέτοιο Bottleneck?

Το pc τρέχει winxp sp2

• Super Moderators
Δημοσ.

ε όσο να ναι στο 3Dmark πέφτει τρελό bottleneck από τον cpu σου...όχι μόνο στο cpu score αλλά και στα scores της vga...

άρα "αναγκαστηκά" αναβάθμιση...δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο (ούτε λόγος για o/c στα 2 κολλημένα Preshottia έτσι :P )

• Super Moderators
Δημοσ.

καλά ναι παίζει να μην τα έχει όλα στο "high perfomance" από το nvidia control panel...

Δημοσ.

Επίσεις βγάζει Ν/Α στα Feature tests, Batch Size Tests & Game Score...

Περιτό να πώ τί γινότανε στο CPU test... 0 FPS :mad:

Τι στο καλό... τόσο χάλια?

• Super Moderators
Δημοσ.

ε στο cpu test όλοι μας (σχεδόν) βγάζουμε 0-2fps το πολύ...

αυτά που είναι N/A δεν μετράνε στο score...

Δημοσ.
Επίσεις βγάζει Ν/Α στα Feature tests, Batch Size Tests & Game Score...

Αυτά δεν είναι available στην free έκδοση. ;)

Δημοσ.
Αυτά δεν είναι available στην free έκδοση. ;)

Την Professional Έχω...:-D

Κάτι άλλο πρέπει να παίζει...αλλα τι?:rolleyes:

Κάμια φθηνή έως πολύ φθηνή πρόταση ρε παιδιά να πάρω μονο τις δυνατότητες της 9600 θέλω που αλλιως την εχω πληρωσει τζάμπα?

Δημοσ.
Την Professional Έχω...:-D

Ε, τότε έχεις ενεργοποιήσει κάποια ρύθμιση που σου ρίχνει το score.

Όλα τα score που βλέπεις στο internet είναι με default settings, δλδ full perfomance.

Ανάλυση 1280/1024 , κλειστά όλα τα φίλτρα κλπ.

Δημοσ.
Ε, τότε έχεις ενεργοποιήσει κάποια ρύθμιση που σου ρίχνει το score.

Όλα τα score που βλέπεις στο internet είναι με default settings, δλδ full perfomance.

Ανάλυση 1280/1024 , κλειστά όλα τα φίλτρα κλπ.

Πάλι 4775 στο default settings και με τα υπόλοιπα test τσεκαρισμένα που πρίν δεν τα ειχα δεί:o

Μάλλον πρέπει να ψάξω για Parts απ'οτι κατάλαβα... Any idea?

Δημοσ.
Πάλι 4775 στο default settings και με τα υπόλοιπα test τσεκαρισμένα που πρίν δεν τα ειχα δεί:o

Μάλλον πρέπει να ψάξω για Parts απ'οτι κατάλαβα... Any idea?

Tα υπόλοιπα test δεν είναι τσεκαρισμένα σε default.

Δημοσ.
Πρίν μία εβδομάδα αγόρασα μία 9600GT και την τοποθέτησα στο εξής σύστημα:

Mobo-Gigabyte GA-8N-SLI PRO, CPU Intel D820 2.8Ghz,Ram 4X512 DDR2 667Ghz,PSU Enermax 500W.

Μετά απο Benchmark στο 3dmark06 διαπίστωσα ότι η κάρτα δουλεύει σχεδόν στο 40% με βαθμολογία 4784 3dmarks... Απογοητευτικό νούμερο απο τη στιγμή που ο μέσο όρος είναι γύρω στα 11000 απο normal pc's με core duo & 2duo cpu's

Τί πρέπει να αλλάξω ρε Guys ή τί δεν πάει καλά με το PC και τρώει τέτοιο Bottleneck?

Το pc τρέχει winxp sp2

Για πες μας τι καρτα γραφικων ειχε πριν και πως τα παει το Pc σου στα παιχνιδια με την καινουργια?

Εκει που θελω να καταληξω ειναι πως μην μπαινεις στην λουπα της αναβαθμισης μονο κ μονο επειδη βγαζεις χαμηλα σκορ στο 3dfart...

Y.Γ Παντως εαν θελεις μπορεις να αγορασεις εναν c2d 4500 (λογο υψηλου multi) με 90 ευρω και να τον κλοκαρεις ως τα ~3ghz και εισαι κυριλε χωρις να αλλαξεις απολυτως τιποτα αλλο.

Δημοσ.

Πρίν φορούσε την 6600GT 256mb

Με την 9600GT παίζω πχ. Gears Of War σε 1280χ1024 όλα στο στο full με περιορισμένα σπασίματα σε μερικές πίστες αλλα δε σηκώνει με τίποτα (πολλά σπασίματα LOW FPS) το NFS ProStreet ακόμη και στις χαμηλότερες ρυθμίσεις...

Ο εν' λόγω επεξεργαστής που προτείνεις δέν είναι στο support list της mobo...

Δημοσ.

Κάμια φθηνή έως πολύ φθηνή πρόταση ρε παιδιά να πάρω μονο τις δυνατότητες της 9600 θέλω που αλλιως την εχω πληρωσει τζάμπα?

Καμιά ιδέα?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...