Προς το περιεχόμενο

Packard Bell Easynote BU45-P-108

stm00192

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχει βάλει κανεις linux στο Packard Bell Easynote BU45?Μολις έβαλα Ubuntu 8.04 κ παει πολυ καλα.Αναγνώρισε τα παντα εκτός απο το fingerprint(to προσπαθώ αλλα δε βρισκω ακρη)Διορθώθηκε κ το ανάποδο της cameras!!

Επισης δοκιμάζω κ συνδεσεις με την VGA out σε ΤV me διαφορα καλώδια που πηρα.(Σε windows XP)

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Του έβαλα και εγω Ubuntu 8.04 εδώ και λιγο καιριο και όλα ειναι αψογα! Οσο για το fingerprint δεν νομιζω βγαλεις ακρη. Προσπαθώ εδώ και αρκετο καιρο να βρω κατι αλλά τζιφος!

Δημοσ.
Του έβαλα και εγω Ubuntu 8.04 εδώ και λιγο καιριο και όλα ειναι αψογα! Οσο για το fingerprint δεν νομιζω βγαλεις ακρη. Προσπαθώ εδώ και αρκετο καιρο να βρω κατι αλλά τζιφος!

Ναι εχεις δίκιο πολυ δυσκολο το fingerprint ακομα δε βρηκα άκρη οπως επίσης κ το tv out apo ΧP.To ubuntu κανει πολυ καλή διαχείρηση μπαταρίας κ δουλευεί κ το ECO!!

• 3 μήνες μετά...
  • 4 μήνες μετά...
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Tα έφτησε η μία από τις δύο μπαταρίες που είχε η συσκευασία.Πήγα στο e-shop κ δεν μου το καλύπτει η εγγύηση.Κατέβασα κ το warranty book της packard κ έχει μόνο για τους πρώτους έξι μήνες εγγύηση.Ένας γνωστός μου ηλεκτρονικός, μου είπε ότι απλά έχει κολλήσει κ θέλει να περάσει περισσότερη τάση για να ξεκολλήσει:rolleyes: .Ξέρει κανείς κάτι σχετικό πως θα γίνει αυτό?

Ακόμα όσο κ αν έψαξα για καινούργια μπαταρία δεν μπόρεσα να βρω.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Ο φορτιστής μου έχει πρόβλημα. Δεν κάνει καλή επαφή στο σημείο που εισέρχεται το καλώδιο που συνδέεται με το laptop και μερικές φορές δεν φορτίζει. Αν το κουνήσω κατάλληλα, τότε φορτίζει...

Γνωρίζει κανείς αν μπορώ να βρω φορτιστή 65watt/90watt στα 19volt, που να μην έχει ρυθμιστή τάσης, να είναι μόνο για 19volt; Μου φαίνονται πολύ αντιαισθητικοί αυτοί με το διακόπτη, ο οποιός μπορεί και πολύ εύκολα να αλλάξει θέση...

Δημοσ.

σιγουρέψου οτι το πρόβλημα ειναι το βίσμα του τροφοδοτικού, και όχι η υποδοχή του λαπτοπ, να μην αγοράζεις τσάμπα.

αλήθεια.. δεν μπορεις να πάρεις το βυσμα ενος αλλου τροφοδοτικού, εστω χαλασμένου, και να το βάλεις στο καλώδιο του τροφοδοτικού σου;

λιγα λεπτά με απογυμνωτή, και μονωτική ταινία θα σου πάρει.

Ο φορτιστής μου έχει πρόβλημα..

νομίζω οτι άδικα φοβάσαι αυτούς με το διακόπτη. Δεν θα κουνηθεί μόνος του , εκτός αν έχεις κανενα μικρο παιδάκι στο σπίτι και πέσει στα χέρια του

.. αλλα τότε έχεις πολύ περισσότερα πράγματα να φοβάσαι απο μια λάθος τάση.. πχ. να πιάσει ολόκληρο το λαπτοπ και να το κάνει Wii Fit :lol:

wf2.jpg

εγω πήρα το AC RYAN ACR-MT60007 MOBILIT, 22ε στο e-shop.

δεν το πηρα για λαπτοπ, αλλα για κατεβαστήρι. δουλευει εδώ και 3,5 μήνες, περιπου 16 ωρες την ημέρα, χωρις κανένα πρόβλημα.

http://www.acryan.com/index.php?option=com_acryan_product&product_item=803&parent_id=14&Itemid=80

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.802148

Δημοσ.

Το εσωτερικό "σπάσιμο" καλωδίου είναι ακριβώς στην έξοδο του μετασχηματιστή προς το laptop, εκεί που είναι fixed το καλώδιο επάνω στο μετασχηματιστή και δεν βγαίνει. Δεν είναι στο βίσμα που συνδέεται στο laptop. Και είναι στο καλώδιο που μεταφέρει 19volt, όχι στο καλώδιο των 220volt (που αλλάζει). Άρα πρέπει είτε να ανοίξω το μετασχηματιστή (που δεν γίνεται αφού δεν έχει βίδες!), είτε να αγοράσω καινούργιο (που αυτό θα κάνω).

Είδα αυτό http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.801414 και μου άρεσε που είναι στα 90watt και έχει και usb θύρα. Αλλά στην ίδια τιμή είναι κι αυτό: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.592092 που είναι πιο κομψό αλλά στα 70watt χωρίς usb.

Όσο για το διακόπτη, δεν τον θέλω καθόλου κυρίως για λόγους αισθητικής, αν και είναι ένα συν στο θέμα της συμβατότητας με άλλα laptop...

Δημοσ.

με τα W μην ασχολήσαι, αφου το δικο σου ειναι 65W,

ασε που μπορει το BU45 (12αρι μονιτορ, integrated vga) να μην χρειάζεται ουτε καν 50W.

η θυρα usb ειναι ενα επιχείρημα -αν εχεις τέτοιες συσκευες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...