Προς το περιεχόμενο

Packard Bell Easynote BU45-P-108

stm00192

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Υπολόγισε 1 εκατοστό μεγαλύτερο στο μήκος (μεγάλη διάσταση) κι 1,5 εκατοστό μεγαλύτερο στο πλάτος (μικρή διάσταση).

dsc00305zj2.jpg

Δημοσ.
12 ιντσών stickers γιατί δε βγάζουν??:mad:

τι ρατσισμός είναι αυτός:P

Και δεν είναι το μόνο αξεσουάρ που δεν βρίσκεις εύκολα...

Εγώ έχω μια τσάντα για laptop 14,1" που μου την έκανε δώρο ένας γνωστός μου από το κατάστημα του επειδή δεν την αγόραζε κανένας και την είχε για πέταμα!!! Φυσικά δεν βρήκα ωραία τσάντα 12", εκτός από την sleeve που έχει στο Πλαίσιο και δεν μου αρέσει καθόλου.

Δημοσ.
Υπολόγισε 1 εκατοστό μεγαλύτερο στο μήκος (μεγάλη διάσταση) κι 1,5 εκατοστό μεγαλύτερο στο πλάτος (μικρή διάσταση).

Σ ευχαριστώ πολύ sapphire!

Με βλέπω να το παραγγέλνω και εγώ !

Δημοσ.

Παιδιά να ρωτήσω κι εγω κάτι γιατί είμαι έτοιμος να το αγοράσω. Το έχει δοκιμάσει κανείς με windows XP? Υπάρχουν drivers για XP?

Δημοσ.
έχει κάνει κανείς registration το λαπτοπ στο packardbell.com ; μου λέει "invalid serial number"

Και εμένα, τωρα το γιατι αγνωστο!! Αμα αξιωθω καμια φορα θα στειλω κανα mail να μου πουν!

Δημοσ.
Παιδιά να ρωτήσω κι εγω κάτι γιατί είμαι έτοιμος να το αγοράσω. Το έχει δοκιμάσει κανείς με windows XP? Υπάρχουν drivers για XP?

Εννοείται πως υπάρχουν για ΟΛΑ!:-D

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδιά πρόλαβα το τελευταίο κομμάτι απο τον κοτσόβολο.Το πήρα 500 κ μου δώσε εγγυηση 3 χρονια.Αλλα τώρα που το άνοιξα ειναι λίγο διαφορετικό απο αυτο που ειναι sto review!!Η διαφορά ειναι στη RAM 1024 k HDD 120GB Κ εχει μονο μια μπαταρια..(κ το πληκτρολόγιο εχει κ Ελληνικα τωρα που το βλέπω) ! Ψιλοαπογοητευτικα αλλα δε πειράζει..

Δημοσ.

399?Πλάκα κάνεις?Που το είδες τοσο?Εγω 500 εδωσα παντος..Πριν λιγο ειδα οτι εχει κ τον Τ2080.. Η απογοητευση συνεχιζεται..

Δημοσ.

αυτο που βρηκα ειναι εκθεσιακο κοματι.πιστευω οτι ουτε 399 αξιζει,γιατι παροτι 12ιντσο,εχει πολυ μικρη αυτονομια μετην μια την μπαταρια.την αλλη ,θελω να μαθω τι θ την κανουν.πιστευω δεν θα πηγαινει πανω απο 40 λεπτα λειτουργιας,αρα δεν ειναι φορητο αλλα μεταφερομενο....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...