thodoris1985 Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Ελπίζω να είναι το σωστό forum γι 'αυτό το θέμα. Θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κάποιος τι ενισχυτή και τι κεραία να αγοράσω (για τηλεόραση όχι για υπολογιστή). Δεν έχω καλό σήμα, ενώ σε έναν γείτονα μου έχω δεί ότι έχει πολύ καλό σήμα. Θέλω να δώσω μέχρι 70 ευρώ και για τα δυο (οικονομικά δηλαδή). Υπάρχουν δυο ειδών ενισχυτές ο κάθε ένας για διαφορετικές περιοχές; Κάτι τέτοιο έχω ακούσει αλλά δεν ξέρω αν αληθεύει. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Πάρε ίδια με του γείτονα! rofl...common sense>all
thodoris1985 Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 το περίμενα ότι κάποιος θα το έλεγε αυτό!! χαχα τεσπα. απλά θέλω να δώ αν κάποιος ξέρει από αυτά να με ανημερώσει λίγο. Αν δέν ξέρει κανείς εννοείται ότι θα πήγαινα να πάρω τα ίδια, που μάλλον για εκεί το κόβω!!
aggelik Δημοσ. 5 Απριλίου 2008 Δημοσ. 5 Απριλίου 2008 Philips είναι καλές κεραίες . Πάρε με τουλάχιστον 40 db δύναμη
thodoris1985 Δημοσ. 5 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2008 thanks for the tip!! θα το ελέγξω. Δεν ξέρω κάν τι χαρακτηριστικά έχουνε οι κεραίες οπώτε αυτό βοηθάει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.