Προς το περιεχόμενο

Neverwinter Nights

juliahna12

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Έχω ένα θεματάκι με το CD-Key του, έχω και το αυθεντικό και τα δύο expansion του. Τα είχα όλα δηλωμένα στην bioware που είναι και η εταιρία του αλλά σήμερα κάτι έγινε και το πρώτο μου Cd-key, κλάπηκε προφανώς και έφαγε και bann αυτός που το έκανε και έμεινα χωρίς acc και cd-key οπότε αντίο online μέχρι να βρεθεί λύση. Αυτό που ζητάω είναι αν ξέρει κανένας αν πουλιέται(έχει ξεμείνει) πουθενά ακόμα το συγκεκριμένο παιχνίδι η κάποιος από σας δεν το θέλει και το πουλάει. Ευχαριστώ εκ των προτέρων και συγνώμη αν μπήκα σε λάθος topic απλά είμαι βιαστικός γιατί έχω και μία θητεία να τελειώσω. (9 μέρες άδεια ακόμα)

Δημοσ.

Δεν έχει κοτσάμ Bioware καμιά διαδικασία να τους αποδείξεις ότι είσαι ο νόμιμος κάτοχος του cd-key;;

Αναγκαστικά πρέπει να το ξανά αγοράσεις;;

Δημοσ.

Προσπάθησα να συνεννοηθώ εχθές με με το Support της atari και της bioware αλλά άδικος κόπος πραγματικά, ζητάνε το manual με το cd-key αλλά αυτό είναι και το μόνο που δεν έχω πια.Έχω μόνο τα manual των expansion. Στο gog.com μπορώ να αγοράσω με paysafecard?

Δημοσ.

Μόλις έκανα την αγορά στο gog.com με πιστωτική και από τι φαίνεται είναι αξιόπιστο, ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια. Ευκαιρία να γίνω πιο ενεργός στο insomnia. :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...