ikaruga24 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Οπ, λες να παιζει το σκηνικο με το Α.Ι? Θα το δοκιμασω και θα σου πω.
reinhart84 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Τι να πω ρε φίλε μακάρι να σου παίξει...
tsioudiver Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Η συγκεκριμένη επιλογή ενεργοποιείται μόνο κάτω απο crossfire ή είναι διαθέσιμη για όλους τους κατόχους ATI κάρτας;
Arekkusu Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Έχω ένα θεματάκι με το CD-Key του, έχω και το αυθεντικό και τα δύο expansion του. Τα είχα όλα δηλωμένα στην bioware που είναι και η εταιρία του αλλά σήμερα κάτι έγινε και το πρώτο μου Cd-key, κλάπηκε προφανώς και έφαγε και bann αυτός που το έκανε και έμεινα χωρίς acc και cd-key οπότε αντίο online μέχρι να βρεθεί λύση. Αυτό που ζητάω είναι αν ξέρει κανένας αν πουλιέται(έχει ξεμείνει) πουθενά ακόμα το συγκεκριμένο παιχνίδι η κάποιος από σας δεν το θέλει και το πουλάει. Ευχαριστώ εκ των προτέρων και συγνώμη αν μπήκα σε λάθος topic απλά είμαι βιαστικός γιατί έχω και μία θητεία να τελειώσω. (9 μέρες άδεια ακόμα)
parsifal Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Αυτό που ζητάω είναι αν ξέρει κανένας αν πουλιέται(έχει ξεμείνει) πουθενά ακόμα το συγκεκριμένο παιχνίδι η κάποιος από σας δεν το θέλει και το πουλάει. http://www.gog.com/en/gamecard/neverwinter_nights_diamond_edition
TheELF Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Δεν έχει κοτσάμ Bioware καμιά διαδικασία να τους αποδείξεις ότι είσαι ο νόμιμος κάτοχος του cd-key;; Αναγκαστικά πρέπει να το ξανά αγοράσεις;;
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Moderators Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Κάτι πρέπει να έχει, στείλε e-mail και δες Arekkusu.
Arekkusu Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Προσπάθησα να συνεννοηθώ εχθές με με το Support της atari και της bioware αλλά άδικος κόπος πραγματικά, ζητάνε το manual με το cd-key αλλά αυτό είναι και το μόνο που δεν έχω πια.Έχω μόνο τα manual των expansion. Στο gog.com μπορώ να αγοράσω με paysafecard?
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Moderators Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Ναι, manual και CD-Key επάνω ζητάνε. Πώς αλλιώς να στο τσεκάρουν ότι είναι δικό σου; Δεν γνωρίζω για gog.com με paysafecard.
parsifal Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Στο gog.com μπορώ να αγοράσω με paysafecard? Visa, Mastercard και PayPal μόνο.
Arekkusu Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Μόλις έκανα την αγορά στο gog.com με πιστωτική και από τι φαίνεται είναι αξιόπιστο, ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια. Ευκαιρία να γίνω πιο ενεργός στο insomnia.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Moderators Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Το gog.com έχει διάφορα ωραία μέσα.
Arekkusu Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Good old games, υποστιρίζω αυτόν τον όρο όσο μπορώ .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.