Προς το περιεχόμενο

Neverwinter Nights

juliahna12

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όταν είχε κυκλοφορήσει το πρώτο παιχνίδι το πισι που είχα σερνόταν τρέλα κ δεν είχα την τύχη να το παίξω. Τα χρόνια πέρασαν κ τελικά αγόρασα χτες το Neverwinter nights Legends που έχει το πρώτο -Platinum. Κ το δεύτερο. Φυσικά είπα να ξεκινήσω το πρώτο αλλά εχω το εξής πρόβλημα. Δεν μου παίζει τα βίντεο... Ενώ ο ήχος παίζει κανονικά, εικόνα μηδέν! Τι να πω! Να πω οτι εχω βιστα. Από χαρακτηριστικά το πισι είναι σχετικά καλό (8600GT 512 K 2GB RAM).

Λίγη βοήθεια ρε παιδιά γιατί είναι αμαρτία!!

Δημοσ.

Τι να πω ρε γαμώτο. Το περίεργο είναι οτι το εισαγωγικό βίντεο το δείχνει. Τεσπα το συνεχίζω γιατί με έχει καθηλώσει. Μου αρέσει πιο πολύ κ από το Witcher...

Δημοσ.

Όντως φαίνεται πολύ καλό. Ανυπομονώ να τελειώσω τη βασική περιπέτεια να ξεκινήσω τα υπόλοιπα. Εντω μεταξύ άκυρο με τα βίντεο, την μια παίζουν την άλλη όχι. ..!

Charwood....

Τι τρελή ατμόσφαιρα είναι αυτή....:)

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.
Στο πρώτο expansion sjadows of the undertide γιατί δεν μπορώ να εισάγω χαρακτήρα από το βασικό παιχνίδι??

Για να εισάγεις χαρακτήρα απ' όσο θυμάμαι πρώτα πρέπει να τον εξάγεις, οπότε αναζήτησε αντίστοιχη επιλογή.

Δημοσ.
Τι να πω ρε γαμώτο. Το περίεργο είναι οτι το εισαγωγικό βίντεο το δείχνει. Τεσπα το συνεχίζω γιατί με έχει καθηλώσει. Μου αρέσει πιο πολύ κ από το Witcher...

Άνοιξε το nwn.ini σε ενα text editor(πχ notepad). Στη κατηγορία [Display Options] έχει τη γραμμή SafeMovie=0 . Άλλαξε το σε SafeMovie=1

Δημοσ.

Υπαρχει και αλλο προβλημα με το παιχνιδι. Διαθετω την Gold edition και το περασα πριν καμια 10αρια μερες για πρωτη φορα μετα απο αρκετα χρονια στα Win 7 και.....δεν βλεπω τα γραφικα των χαρακτηρων. Βλεπω ΟΛΑ τα αλλα (και τα summoned creatures) αλλα απο εκει και περα χαρακτηρες ειναι αορατοι. Τους ελεγχω κανονικα, τους μιλαω κανονικα (αν βαλεις τον κερσορα πανω τους τοτε βλεπεις την σκια που αφηνει ο επιλογεας) και βλεπεις και την σκια τους κανονικα οταν φωτιζονται αλλα οι ιδιοι ειναι αορατοι.

ATI 5850 και δοκιμασμενο με catalyst 10.8 ως 10.10 Δεν βρηκα καποια λυση στο προβλημα εγω και εχω περασμενο και το patch 1.69. Τον πουλεα λοιπον...

Δημοσ.
Υπαρχει και αλλο προβλημα με το παιχνιδι. Διαθετω την Gold edition και το περασα πριν καμια 10αρια μερες για πρωτη φορα μετα απο αρκετα χρονια στα Win 7 και.....δεν βλεπω τα γραφικα των χαρακτηρων. Βλεπω ΟΛΑ τα αλλα (και τα summoned creatures) αλλα απο εκει και περα χαρακτηρες ειναι αορατοι. Τους ελεγχω κανονικα, τους μιλαω κανονικα (αν βαλεις τον κερσορα πανω τους τοτε βλεπεις την σκια που αφηνει ο επιλογεας) και βλεπεις και την σκια τους κανονικα οταν φωτιζονται αλλα οι ιδιοι ειναι αορατοι.

ATI 5850 και δοκιμασμενο με catalyst 10.8 ως 10.10 Δεν βρηκα καποια λυση στο προβλημα εγω και εχω περασμενο και το patch 1.69. Τον πουλεα λοιπον...

Ιδια καρτα και δεν το εχω αυτο το προβλημα. 16xAF και Catalyst A.I. disabled το τρεχω. Το μονο προβλημα που εχω ειναι με το shiny water. Catalyst 10.10 και Diamond edition απο GoG.

Δημοσ.

Πρεπει να παιζει προβλημα με την εκδοση μου. Εχω το neverwinter nights σε 2 εκδοσεις. Μια πρωτη αρχικη εκδοση (με 3 CD) και την Gold edition. Και στις 2 εκδοσεις εχω το ιδιο προβλημα. Διαβαζοντας γενικα και αοριστα βλεπω οτι η diamond εκδοση δεν εχει καποιο προβλημα οποτε μαλλον θα την κατεβασω να δω τι παιζει γιατι πραγματικα ειναι εκνευριστικο.

Δημοσ.
Για να εισάγεις χαρακτήρα απ' όσο θυμάμαι πρώτα πρέπει να τον εξάγεις, οπότε αναζήτησε αντίστοιχη επιλογή.

Το έκανα από το Neverwinter nights (βασικό τίτλο). Αλλά στο expansion δε βρίσκω κάπου επιλογή import. Ούτε στο Horder of the Underdark.

Δημοσ.

Η επιλογή για να εξάγεις τον χαρακτήρα είναι η "Save Character" ?

Στο expansion λογικά θα πρέπει να κάνεις είτε import είτε κάτι σχετικό με pre-made character.. Εσύ τι διαδικασία ακολουθείς ?

ikaruga, δοκίμασες τυχόν πειραματισμούς στις Επιλογές ?

Δημοσ.
Η επιλογή για να εξάγεις τον χαρακτήρα είναι η "Save Character" ?

Στο expansion λογικά θα πρέπει να κάνεις είτε import είτε κάτι σχετικό με pre-made character.. Εσύ τι διαδικασία ακολουθείς ?

ikaruga, δοκίμασες τυχόν πειραματισμούς στις Επιλογές ?

Τα παντα μιλαμε. Resolution, low-mid-high settings, συνδιασμους και αλλα πολλα ωραια. Ακομα και με τον ηχο εχω παιξει. Δεν φτιαχνει με τιποτα. Δεν ειναι το πρωτο παλιο παιχνιδι που μου δημιουργει προβλημα. Μαλλον θα πρεπει να κανω την κινηση να παρω την τελευταια εκδοση.

Δημοσ.

Σ'εμένα που έκανε κάτι περίεργα έφτιαξε αλλάζοντας το compability σε xp sp3 και βάζοντας να το τρέχω ως administrator..Μάλλον θα τα εχεις δοκιμάσει ήδη αυτά....

---------- Προσθήκη στις 17:09 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:01 ----------

Επίσης βρήκα και αυτο που ειναι λίγο χρησιμότερο....

If you have an ATI video card, go into the Catalyst Control Center and set "Catalyst AI" to the middle setting.

---------- Προσθήκη στις 17:12 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:09 ----------

Για αόρατα textures σε ΑΤΙ κάρτες..είναι γνωστό το bug αμα googlαρεις...μπορει να βρεις και άλλες λύσεις...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...