Προς το περιεχόμενο

Βοήθεια για νέο στο Mandriva

mandriv

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ONE Live cd

ftp://ftp.free.fr/mirrors/ftp.mandriva.com/MandrivaLinux/devel/iso/2008.1/rc2/mandriva-linux-2008-spring-rc2-one-KDE-extra-i18n-cdrom-i586.iso

δεν ξερω αν εχουν βαλει τα ελληνικα μεσα στο cd της εγκατάστασης. αν οχι βάλε αγγλικά και μετα θα σου πω που να βαλεις το greek localisation. Επειδη ειμαι εγω και ενα αλλο παιδι που το μεταφραζουμε ειναι λιγο δυσκολο να το εχουμε τελειωσει για την spring. Οποτε θα παίρνεις σιγά σιγά τις μεταφρασεις στα updates, οσο μπορώ θα κάνω πιο γρήγορα γιατί ο 'συναδελφος' μου εχει και καποιες υποχρεώσεις τελευταία, και μονος μου ειναι αδύνατον να τελειώσω γρήγορα, εχει πολυ δουλεια

αν εχεις χρονο μπορεις να αρχισεις να μεταφραζεις και εσυ, θα σου πω σχετικα

Μεχρι στιγμης ειναι μεταφρασμενο το 64% http://mdk.jack.kiev.ua/stats/gui/trunk/toplist/

το dvd

ftp://ftp.free.fr/mirrors/ftp.mandriva.com/MandrivaLinux/devel/iso/2008.1/rc2/mandriva-linux-2008-spring-free-rc2-aceras-dvd-i586.iso

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ενταξει οτι μπορει κανει ο καθενας

δηλαδη και καποιο λαθος να δεις και να το αναφερεις ειναι πολυ σημαντικο. ενα bug , κλπ

Η διαφορα ειναι οτι στο "back to the ....past" μου θυμίζει την διαφημηση "ΘΕΛΩ"

ενω δεν εχει καταλαβει οτι στο linux υπαρχει και το "ΔΙΝΩ". Θα μου πεις γιατι δεν τα λες στο αλλο τοπικ. Πηγα να γραψω 2-3 φορές και το σταμάτησα, τελευταια αρχισαν να μου τι "σπανε" τετοια τοπικ,

δεν πειράζει εμεις είμαστε εδω και συνεχίζουμε :-)

Ναι εδώ είμαστε και θεωρώ πως το Linux είναι μια διαφορετική θεωρία από αυτήν που όλοι ξέρουμε (windows) και είναι για ανθρώπους "διαφορετικούς".

Εγώ δεν κρύβω πως πελάγωσα λίγο με την πρώτη μου επαφή αλλά στο βάθος του τούνελ κάτι καλό βλέπω..:-):-):-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...