Προς το περιεχόμενο

Pandora battery for psp 2000 (slim)

Foobey

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θα ηθελα να μαθω αν συμφερει να φτιαξω μια pantora μπαταρια για το slim psp ή να αγορασω μια ετοιμη.Ακομα που μπορω να βρω μια τετοια μπαταρια(για ελλαδα αν γινεται)

Φοβαμαι να κανω αυτην που εχω για αυτο περιμενω με αγωνια.:-)

Δημοσ.

εαν εισαι κατσαβηδακιας και ποιανουν τα χερια σου καντο μονος σου μπορεις να με ρωτας πιο συχνα στο site που εχο στην υπογραφη μου

Δημοσ.
θα ηθελα να μαθω αν συμφερει να φτιαξω μια pantora μπαταρια για το slim psp ή να αγορασω μια ετοιμη.Ακομα που μπορω να βρω μια τετοια μπαταρια(για ελλαδα αν γινεται)

Φοβαμαι να κανω αυτην που εχω για αυτο περιμενω με αγωνια.:-)

αναλυτικό οδηγό για να κάνεις αυτό που θες θα βρείς εδώ:

http://www.pspgr.uni.cc

Δημοσ.

ειμαι φιλος του "Foobey" και μιπως θα μπορουσατε να σταματισετε να κανετε διαφημιση στα sites σας, βαλτε κα'να χρησιμο link, γιατι σιγα μην παω εκει να ψαχνω σαν το μ@λ@κ@, kati που μπορω να κανω και μονος μου, μεσω του google, γι'αυτο θα εκτιμουσα αν θα σταματησeτε με τη διαφημιση, ευχαριστο :-D

Δημοσ.

Και συ κ ο φίλος σου γραφτήκατε ίδια μέρα.. κοίτα να δείς.. Συμπτώσεις...

Sto pspgr έχει ότι μπορεί να χρειαστεί κάποιος για psp, και κάτι παραπάνω, οπότε το μαύρισμα δεν πολυπερνάει εδω γύρω.. :)

(ίσως και το άλλο να έχει αλλα δεν το γνωρίζω..)

Εκτός αμα νομίζετε οτι μασάμε κουτόχορτο...

Με στοιχειώδεις γνώσεις για φόρουμ και αναζήτηση θα βρείς έυκολα ότι θέλεις..

Κατα τα άλλα θέλει άνοιγμα προσεκτικό γύρω γύρω με κοπίδι η μπαταρία και κόψιμο της γείωσης στο la2 chip (πέμπτο ποδαράκι)... helpful enough?

Αν πιάνει λίγο το χέρι σου νομίζω οτι θα είσαι Οκ.. τώρα αν όχι καλύτερα παρήγγειλε μία να βγάλουν και τίποτα αυτοί που τις πουλάνε :P

Δημοσ.

Αν κόψουμε το ποδαράκι οι έχοντες PSP Slim, μετά κολλάει με κολλητήρι?Έχω μια 2η μπαταρία, αλλά είναι κρίμα να χαλάσει.

Δημοσ.

εψαξα στο google και σε πολλα αλλα sites για να βρω καποιον αλλο τροπο να κανω το downgrade χωρις pandora, γι'αυτο πειτε μου αν υπαρχει, να ξερω να μην χανω τον χρονο μου εδω

Δημοσ.

φιλε κατι ατομακια σαν εσενα που βαριουντε να ψαξουν και τα θελουν ολα στο πιατο τα βρησκουν κατι αετονυχηδες κονσολαδομαγαζοτορες(τι ειπα παλι ΛΟΛ) και παιρνουν ενα 50αρικακι και σου κανουν downgrade το psp σου καιι μετα τους δινεις και τα οπισθια σου να σε τζιμπησει για να το νιωσεις

Δημοσ.

και δεν μου λες σχετικες πληροφοριες απο που και ποσο την πηρες θα μπορουσες να μου δοσεις?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...