Προς το περιεχόμενο

Όποιος πήρε Dell πήρε, οι υπόλοιποι θα μείνουν με το Vaio στο χέρι

daggli

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν το έχετε πληροφορηθεί, αλλά η Dell έχει σταματήσει να δίνει προσφορές και να παίρνει παραγγελίες από ιδιώτες. Οι παραγγελίες από ιδιώτες γίνονται μόνο μέσω της Vodafone και μόνο για δύο συγκεκριμένα μοντέλα με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά (Inspiron1525 και XPS1530). Για άλλα μοντέλα, οι ιδιώτες μπορουν να παραγγέλνουν μόνο ηλεκτρονικά με τις εξωφρενικές τιμές που βγάζει το site της Dell.

Φαίνεται ότι η Dell βαρέθηκε να ασχολείται μαζί μας...

Γι' αυτό και θα ήθελα να σας ρωτήσω τη γνώμη σας για τον Vaio VGN-NR21S/S

http://www.shop13.gr/product_info.php?products_id=244

Δημοσ.
η Dell έχει σταματήσει να δίνει προσφορές και να παίρνει παραγγελίες από ιδιώτες

μήπως έχει σχέση με αυτό:

Η Dell «χτυπάει» τώρα και την αγορά λιανικής στην Ελλάδα

η εταιρεία είναι αποφασισμένη να προχωρήσει με τη λιανική πώληση των υπολογιστών της έχοντας ήδη υπογράψει συμφωνία με το βρετανικό όμιλο Dixons, ο οποίος δραστηριοποιείται και στη χώρα μας με την αλυσίδα Kωτσόβολος και Electroworld, ενώ λίγο πριν την εκπνοή του 2007 υπέγραψε συμφωνία και την αλυσίδα Carrefour, που επίσης δραστηριοποιείται στην Ελλάδα, για την πώληση των υπολογιστών Dell.

H συμφωνία με το βρετανικό όμιλο Dixons προβλέπει τη διάθεση των υπολογιστών της στα καταστήματα σε: Ελλάδα, Ισπανία, Φινλανδία, Τσεχία, Ουγγαρία και Πολωνία.

insomnia.gr : Διάθεση προϊόντων της Dell από τη Carrefour στην Ευρώπη

Δημοσ.

Σε ορισμένα περιοδικά Πληροφορικής υπήρξε καταχώριση για εκτεταμένο δίκτυο της εταιρείας στην χώρα μας και μάλιστα ετοιμάζεται να δίνει συνθεσεις σε γνωστές αλυσίδες καταστημάτων..

Δημοσ.

Πήρα χτες τηλέφωνο την Vodafone (τα κεντρικά) και μου είπαν- μετά από αρκετές φορές αναμονή στο τηλέφωνο - ότι θα κάνουν και αυτοί διαμόρφωση του μοντέλου. Στο κατάστημα της περιοχής μου (που μετά από δική μου επιμονή το έψαξε) είπαν ότι ακόμα δεν έχουν κανονίσει για προμήθεια κλπ., σε καμιά βδομάδα να ξαναρωτίσω.

Αν δεν κάτσει με βλέπω για HP με 17άρα οθόνη και Τ8100 ή Τ8300. Όσο για On site next day δίνει και η HP με περίπου 250 Ευρώ.

Δημοσ.

Eγώ λίγο μπερδεύτηκα με τον τίτλο.Αν υποθέσουμε ότι πχ η Dell σταματάει την διάθεση σε ιδιώτες(αν και το αντίθετο λέει πολύ σωστά ο random), τότε όσοι είχαν πάρει παλιά Dell, θα μείνουν με το Dell στο χέρι.

Δημοσ.
Δεν ξέρω αν το έχετε πληροφορηθεί, αλλά η Dell έχει σταματήσει να δίνει προσφορές και να παίρνει παραγγελίες από ιδιώτες. Οι παραγγελίες από ιδιώτες γίνονται μόνο μέσω της Vodafone και μόνο για δύο συγκεκριμένα μοντέλα με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά (Inspiron1525 και XPS1530). Για άλλα μοντέλα, οι ιδιώτες μπορουν να παραγγέλνουν μόνο ηλεκτρονικά με τις εξωφρενικές τιμές που βγάζει το site της Dell.

Φαίνεται ότι η Dell βαρέθηκε να ασχολείται μαζί μας...

Γι' αυτό και θα ήθελα να σας ρωτήσω τη γνώμη σας για τον Vaio VGN-NR21S/S

http://www.shop13.gr/product_info.php?products_id=244

Για το συγκεκριμένο Vaio που λες εχει τύχει το δω απο κοντά ειναι αρκτετά ομορφο και με καλό value for money, τωρα οσο για τα Dell που λες απο οσο ειδα μπορεί να μην αξίζουν τα λεφτά τους αλλα δίνουν 3 χρονια On site!!!!

Δημοσ.
Για το συγκεκριμένο Vaio που λες εχει τύχει το δω απο κοντά ειναι αρκτετά ομορφο και με καλό value for money, τωρα οσο για τα Dell που λες απο οσο ειδα μπορεί να μην αξίζουν τα λεφτά τους αλλα δίνουν 3 χρονια On site!!!!

:fear::fear::fear::fear::fear::fear::confused::confused::confused::confused::confused:

Δημοσ.
εχεις δικιο ισως ημουν λιγο υπερβολικος, αλλα κουφαθηκα οταν το ακουσα

Και να ήσουν υπερβολικός δεν πειραζει

"3 Years Next Business Day Service" τουλάχιστον στην σειρά Vostro ,πήρα και σε κατάστημα και ρώτησα.

• Super Moderators
Δημοσ.

marie η αντίδραση του disqualified είναι για το "να μην αξίζουν τα λεφτά τους" και όχι γιατί αμφισβητούσε την εγγύση που είπες...

Δημοσ.
marie η αντίδραση του disqualified είναι για το "να μην αξίζουν τα λεφτά τους" και όχι γιατί αμφισβητούσε την εγγύση που είπες...

βαλε τα πραγματα στη θεση τους γιατι φθηνα τη γλυτωσα με μια πολυ ηπια αντιδραση του φιλου και οχι με κραξιμο...lol

Δημοσ.
βαλε τα πραγματα στη θεση τους γιατι φθηνα τη γλυτωσα με μια πολυ ηπια αντιδραση του φιλου και οχι με κραξιμο...lol

Οκ τότε!σορρυ απο μέρους μου κατάλαβα λαθος

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...