WhiteDragon Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Έχω έναν Athlon64 4400 X2 ο οποίος πέρα του ότι ήταν πολύ καλός για την εποχή του με εξυπηρετεί απόλυτα σ' αυτά που κάνω και δεν θέλω να τον αλλάξω. Η NVidia motherboard που είχα όμως χάλασε και έχουν καταργηθεί οι motherboards για τον επεξεργαστή μου. Την είχα πάρει προσορινά επείδή θα έβγεναν σε λίγο κάτι motherboards της ATI που τέριαζαν απόλυτα με το συστημά μου (έχω άλλοστε και ATI GPU). Δεν την άλλαξα μετά όμως δυστυχώς και τώρα ψάχνω παντού μια από τις motherbaords της ΑΤΙ που είχαν βγει εκείνη την περίοδο αλλά δε βρίσκω ούτε σε αγγελίες ούτε σε μαγαζιά με παλιά προϊόντα στην Αθήνα (έψαξα εκεί παρόλο που είμαι Ηράκλειο). Μήπως έχει κανείς ιδέα που μπορώ να βρώ; Ίσως σε κάποιο site από εξωτερικό για να την παραγγείλω; Υπόψην ότι λόγο μεγάλου φόρτου από μαθήματα και δεν έχω πολύ χρόνο να ψάξω στο internet. Ευχαριστώ πολύ για όποια απάντηση. ΥΓ: Οι μνήμες μου είναι OCZ DDR1
raven3x7 Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 http://www.skroutz.gr/c/31/mainboard.html?keyphrase=s939
WhiteDragon Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Ευχαριστώ! Τώρα το είδα, μακάρι να υπάρχει ακόμη. Πιστεύετε ότι είναι ένα καλό μοντέλο της ΑΤΙ αυτό;
@topos Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 H msi μητρικη στο λινκ δεν πρεπει να παιρνει 939(socket 939 και ddr2 δεν εχω ξανακουσει..). Η αλλη μετρια ειναι αλλα νομιζω πως το ζητουμενο ειναι απλα να βρεις κατι να δουλευει για να μην πανε στραφι τα κομματια που ηδη εχεις.. Oριστε αλλη μια και απο μενα..
WhiteDragon Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Αυτή κάνει; http://www.zeppelin-computers.com/product_info_gr.php?id=37 Η διαφορά της είναι ότι έχει μεγαλύτερο FSB (1000MHz).
WhiteDragon Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Τώρα είδα οτι η παραπάνω μητρική υπάρχει ακόμη στο site της ATI και μάλιστα είδα και θυμήθηκα ότι αυτό που περίμενα τότε ήταν το crossfire που επίσης υπάρχει. Μπόρω να την παραγγείλω κατευθείαν από την ATI και πώς; ( Αν δεν μπορώ να τη βρω πουθενά τότε γιατί την έχει ακόμη εκεί; ) Καθυστερεί πάρα πολύ να έρθει; Δεν έχω αγοράσει τίποτα ξάνα online και δεν έχω ιδέα. Ευχαριστώ πολύ και πάλι.
@topos Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Ξεχνα το crossfire και απλα παρε την πιο φτηνη που μπορεις να βρεις για socket 939. (Πλεον με λιγοτερα απο 130ευρω αγοραζεις πακετο μητρικη am2 με 4800χ2 am2 +2gb ram)
WhiteDragon Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 OK. Είχα βρει και λίγο φθηνότερη της asrock αλλά θα πάρω αυτή της ATI που μου έδειξε ο "raven" στο link μιας που πιστεύω ότι τεριάζει καλύτερα με όλα τα υπόλοιπα που έχω. Έχει μόνο μία τελευταία για μένα Ευχαριστώ πολύ παιδιά.
PaNtErAz Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 http://www.e-shop.gr/search_per.phtml?category=%CC%C7%D4%D1%C9%CA%C7+%CA%C1%D1%D4%C1&category2=SOCKET%20939 Έχει και το eshop 2 μητρικές για 939.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.