Προς το περιεχόμενο

ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΥΝΔΕΣΗΣ N80 NOKIA

warcraftman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια καλησπερα...εχω το nokia n80 ρυθμιζω το κινητο..βλεπει το royter Vood 452w_a το εχω σε ασυρματη συνδεση ειδη ενα pc κ βλεπει κ το κινητο οπως κ το αντιθετο...το κινητο βλεπει το ρουτερ.... αλλα δεν μπαινει με τιποτα...εχω στο κινητο handywi οταν παει να μπει σε μια σελιδα μου γραφει καμια αποκριση πυλης ...τι να κανω ? βοηθειστε με σας παρακαλω....

Δημοσ.

παιδια ουτε web key.. εχω παει να συνδεθει κ γραφει καμια αποκριση πυλης...καμια λυση εχω σαλταρει τι να συμβαινει ....:devil:

Δημοσ.

εχω και εγω ενα και μου το κανε καμια φορα αυτο που λες το πηγα στη nokia εκανα update software!και μετα δουλευε...πιο καλα...

Δημοσ.

το update που εκανα απο το site τις nokia δεν ειναι το ιδιο με αυτο που κανει η nokia ? update filmware.... εκανα ...κ παλι οταν παει να συνδεθω μου λεει καμια αποκριση πυλης.ρε παιδες καμια δραστικη λυση....υπαρχη?

Δημοσ.

παιδια πηγα σε άλλο δικτυο ontelecom κ μπαινει κανονικά ενώ με vivodi μου γράφει καμια αποκριση πυλης..υπάρχη καποια ρυθμηση να κάνω

Δημοσ.
παιδια πηγα σε άλλο δικτυο ontelecom κ μπαινει κανονικά ενώ με vivodi μου γράφει καμια αποκριση πυλης..υπάρχη καποια ρυθμηση να κάνω

πως θα μαθω την mac adreess στο nokia n80

Δημοσ.

τελικα την mac adreess την βρισκης απο το ρουτερ βλεπει τι εχει συνδεθη η απο το κιν γραφεις *#62209526# κ στο βγαζει απευθείας ...τωρα συνδέθηκα εχθές βάζοντας την mac adreess στο ρουτερ vood 452 αλλα σήμερα παλι τα ιδια δεν μπαινει με τιποτα...δεν ξέρω τι άλλο να κάνω....:devil:

Δημοσ.

Δεν μπορώ να καταλάβω για πιο λόγο κάνεις τόσες ρυθμίσεις όταν εγώ το μόνο που

έκανα ήταν να διαλέξω το ασύρματο δίκτυο μου βρήκε και να βάλω τον κωδικό που

είχα στο router μου.... και στο Ν80 και στο Ν95 όπως και σε ασύρματο router φίλου

μου που το έχει χωρίς κωδικό....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...