warcraftman Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Παιδια καλησπερα...εχω το nokia n80 ρυθμιζω το κινητο..βλεπει το royter Vood 452w_a το εχω σε ασυρματη συνδεση ειδη ενα pc κ βλεπει κ το κινητο οπως κ το αντιθετο...το κινητο βλεπει το ρουτερ.... αλλα δεν μπαινει με τιποτα...εχω στο κινητο handywi οταν παει να μπει σε μια σελιδα μου γραφει καμια αποκριση πυλης ...τι να κανω ? βοηθειστε με σας παρακαλω....
kage Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 μηπως εχεις βαλει mac address sto router soy? δηλ να μπαινουν μονο καποια pc?
warcraftman Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 πΗΓΑ στην καρτελα MAC Address Cloning κ ειναι factory settings k απο κατω ολα σβηστα...αν εννοοεις αυτο..
warcraftman Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 δεν μπαινει με τιποτα..καμια αλλη λυση....εκανα update απο site της nokia αλλα τιποτα...
warcraftman Δημοσ. 5 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2008 παιδια ουτε web key.. εχω παει να συνδεθει κ γραφει καμια αποκριση πυλης...καμια λυση εχω σαλταρει τι να συμβαινει ....
andr3as Δημοσ. 5 Απριλίου 2008 Δημοσ. 5 Απριλίου 2008 Δοκίμασες να βάλεις κάποια σελίδα εκκίνησης άλλη όπως mobile.google.com??? Έτσι για το γ@μώτο που λένε...
jackie Δημοσ. 5 Απριλίου 2008 Δημοσ. 5 Απριλίου 2008 εχω και εγω ενα και μου το κανε καμια φορα αυτο που λες το πηγα στη nokia εκανα update software!και μετα δουλευε...πιο καλα...
warcraftman Δημοσ. 5 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2008 το update που εκανα απο το site τις nokia δεν ειναι το ιδιο με αυτο που κανει η nokia ? update filmware.... εκανα ...κ παλι οταν παει να συνδεθω μου λεει καμια αποκριση πυλης.ρε παιδες καμια δραστικη λυση....υπαρχη?
warcraftman Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 παιδια πηγα σε άλλο δικτυο ontelecom κ μπαινει κανονικά ενώ με vivodi μου γράφει καμια αποκριση πυλης..υπάρχη καποια ρυθμηση να κάνω
warcraftman Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 παιδια πηγα σε άλλο δικτυο ontelecom κ μπαινει κανονικά ενώ με vivodi μου γράφει καμια αποκριση πυλης..υπάρχη καποια ρυθμηση να κάνω πως θα μαθω την mac adreess στο nokia n80
warcraftman Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 τελικα την mac adreess την βρισκης απο το ρουτερ βλεπει τι εχει συνδεθη η απο το κιν γραφεις *#62209526# κ στο βγαζει απευθείας ...τωρα συνδέθηκα εχθές βάζοντας την mac adreess στο ρουτερ vood 452 αλλα σήμερα παλι τα ιδια δεν μπαινει με τιποτα...δεν ξέρω τι άλλο να κάνω....
andr3as Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Δεν μπορώ να καταλάβω για πιο λόγο κάνεις τόσες ρυθμίσεις όταν εγώ το μόνο που έκανα ήταν να διαλέξω το ασύρματο δίκτυο μου βρήκε και να βάλω τον κωδικό που είχα στο router μου.... και στο Ν80 και στο Ν95 όπως και σε ασύρματο router φίλου μου που το έχει χωρίς κωδικό....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.