hackermon1 Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 γεια σας παιδιά.λοιπόν πριν από λίγο έκλεψαν το πορτοφόλι του πατέρα μου που είχε μεσα την ταυτότητα μου.επειδή σε λίγο καιρό δίνω πανελλήνιες θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κανα πρόβλημα που θα βγάλω νέα ταυτότητα. επιπλέον σε λίγο καιρό πρέπει να δηλώσω για τις στρατιωτικές σχολές,υπάρχει κανένα πρόβλημα?
klainmaingr Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Για αρχή θέλω να πιστεύω οτι έχεις δηλώσει την απώλεια μην τυχόν και βρεθείς με κάνα δάνειο χωρίς να το καταλάβεις... Εν συνεχεία δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα μιας και μπορείς να έχεις "ταυτοπροσωπία" αν δεν έχει εκδοθεί η ταυτότητα σου εως τότε. Απο όσο θυμάμαι δεν αναγράφεται πουθενά ο Α.Τ. σου στα σχετικά έγγραφα αλλα και να συμβαίνει αυτό με ένα χαρτί απο το αστυνομικό τμήμα της περιοχής σου (η απο εκεί που θα εκδόσεις την ταυτότητα σου τέλος πάντων) δεν θα έχεις πρόβλημα. Εννοείται πως θα ενημερώσεις και το σχολείο σου μήπως και χρειαστεί να κινηθεί κάποια σχετική διαδικασία. Ενα τρέξιμο μπορεί να το έχεις αλλα δεν θα μείνεις έξω απο εξετάσεις κτλ.. Αντε και καλή επιτυχία ;p
hackermon1 Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 ναι έχω κάνει δήλωση ότι μου την έκλεψαν.τώρα τη δευτέρα θα πάρω και στο σχολείο. θα υπάρξει κανένα πρόβλημα με τις στρατιωτικές?
klainmaingr Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Απο όσο θυμάμαι αυτές είναι λίγο μετά τις πανελλήνιες; Απο τη στιγμή που θα παρουσιαστείς με ταυτότητα η ταυτοπροσωπία γιατί να υπάρχει πρόβλημα; Εφόσον θα αλλάξει ο αριθμός της ταυτότητας σου δεν είναι κακό να έχεις και ένα έγγραφο που βεβαιώνει τον προηγούμενο ΑΤ σου (σε περίπτωση που τον έχει δηλώσει κάπου) ώστε να είσαι πλήρως νταβατζωμένος! Μην φαντάζεσαι οτι στις στρατιωτικές υπάρχει ιδιαίτερος έλεγχος κτλ κτλ.. Αυτός που σας έκλεψε να τα φάει σε χάπια για τη μάνα του... Not a big deal after all..
hackermon1 Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 το μόνο που πρέπει να κάνω για τις στρατιωτικές είναι να στείλω απλώς τώρα τα χαρτιά. δεν πιστεύω να υπάρχει πρόβλημα.
washcloud Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 (...η μάνα του μαλάκα μόνο τί φταίει...) Ένα τηλέφωνο στην αστυνομία, και θα σου απαντήσουν στις όποιες απορίες βρε παλληκάρι...(έλεος, και ΓΙ΄ ΑΥΤΟ λύση στα φόρουμ ; !) ...Αν και όπως ειπώθηκε είναι, η δήλωση απώλειας και η βεβαίωση "άμεσης" κατάθεσης δικαιολογητικών για επανέκδοση, αποτελούν ΚΑΙ αυτά επίσημα έγγραφα...
klainmaingr Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 (...η μάνα του μαλάκα μόνο τί φταίει...) You have a point there Νταξ είναι προσφιλής μου συνήθεια να απευθύνομαι προς συγγενικά πρόσωπα, ηλιθίων και αδικαιολογήτως παρόντων στην κοινωνία, ατόμων (υπερβάλλω )
washcloud Δημοσ. 5 Απριλίου 2008 Δημοσ. 5 Απριλίου 2008 ε, ναι, κι όχι ότι είμαι προληπτικός, αλλά είναι περισσότερο που δείχνει "άσχημο" για ΄ΣΕΝΑ, γι΄ αυτό το τόνισα...(..να του πεις να του καούν τα -κλεμμένα - dvd , να το καταλάβω,,,τέσπα, φόρουμ είμαστε, όχι κατηχητικό, αλλά να, δεν μου ΄κατσε καλά και το ανέφερα.... )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.