Houston Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Ναι βέβαια έτσι είναι. Υπάρχει και ένα δεύτερο αποτέλεσμα. Η 2η χαίρει κάπως της εκτίμησης του κόσμου ενώ η 1η μαζί με τον Κεντέρη ντρέπονται ακόμη κ να εμφανιστούν στα κανάλια. Το ίδιο θα γίνει κ με τον Ιακώβου...ήδη έχει εκπέσει στα μάτια του κόσμου.
Apoll Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Σύμφωνα με το Reuters και το Associated Press και πηγές από τα Κινέζικα ΜΜΕ, η εταιρία που προμήθευσε τις "βιταμίνες" δεν έχει κάν άδεια παραγωγής για ασπιρίνη!!!! Ωραίοι υπεύθυνοι που αγοράζουν παράνομες ουσίες από παράνομες εταιρίες στην μαύρη αγορά.
Fidelio Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 πως την λενε την εταιρια με τα σκευασματα? http://web.archive.org/web/20070702231246/www.auspure.com/en/ Αυτο ειναι μαλλον .. και επισης όσοι θέλετε να το ψάξετε πιο βαθειά απο κοινωνική φιλοσοφική άποψη διαβαστε το παρακάτω, και βρείτε και τον ευατο σας καπου εκει , δεν ειναι απαραίτητο να σηκώνεις μπαρες ή να τρέχεις , ...ενα υπολογιστής αρκει: http://www.skai.gr/master_story.php?id=78307
FarCry Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Ναι βέβαια έτσι είναι.Υπάρχει και ένα δεύτερο αποτέλεσμα. Η 2η χαίρει κάπως της εκτίμησης του κόσμου ενώ η 1η μαζί με τον Κεντέρη ντρέπονται ακόμη κ να εμφανιστούν στα κανάλια. Το ίδιο θα γίνει κ με τον Ιακώβου...ήδη έχει εκπέσει στα μάτια του κόσμου. και η jones τωρα κανει 6μηνη φυλακιση για ψευδορκια
ιονας Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 αχ αυτη η ντοπα.αν και σε λιγο την βλεπω και στα ραφια τον σουπερ μαρκετ.ειναι θεμα αθλητικης παιδειας!καπως ετσι δηλαδη!!!! ρουφα το μαγικο ζουμι και θα γινεις θεος. εσυ το κανεις και τελεικα σε παιρνει ο δια....ς.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 και πάλι αν δεν σκιστείς στην προπόνηση δεν γίνεται τπτ...
ιονας Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 ξερεις ποσοι μα ποσοι τρελενοντε στην προπονηση αλλα δεν φτανουν στην πηγη.και πηγη γι αυτους ειναι ενα μεταλιο?δυστυχως ομως υπαρχουν καθαρα και βρωμικα μεταλια.ειναι κριμα παντως γιατι χαρηκαμε μαζι τους.κι απ την ωρα που ολος ο αθλητισμος σε υψιλο επιπεδο βρωμαει εγω δεν τους πουλαω.ας το κανουν οι δημοσιογραφισκοι!!!
giannis k. Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 BSN-άτοι ολοι... ετσι μου'παν δηλαδη, δεν ξερω αν ισχυει.. Ρωτησα τις προαλλες σε ενα καταστημα με ειδη γυμναστηριου για συμπληρωμα διατροφης και μου ειπε σαν επιχειρημα οτι ειναι η εταιρια που χρησιμοποιουν ολα τα γνωστα μελη της ομαδας του ελληνικου στιβου. Καλο απ'τη μια, γιατι αν ισχυει θα εχω και αποτελεσματα (), αλλα κακο απ'την αλλη.. γιατι αν μου κανει κανα ντοπινκ κοντρολ η μανα μου θα φριξει. (αφου θα φανουν οι ουσιες.!)
insomniaK Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Ήλπιζα να είχε ξεθάψει κανείς για να μιλήσουμε για την άρση βαρών ΠΑΟ, αλλά τίποτα. Πες της μαμάς πως δεν είναι ντόπα, απλά, κανονικά ναρκωτικά.
giannis k. Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Ήλπιζα να είχε ξεθάψει κανείς για να μιλήσουμε για την άρση βαρών ΠΑΟ, αλλά τίποτα. Πες της μαμάς πως δεν είναι ντόπα, απλά, κανονικά ναρκωτικά. Θα της το πω, γιατι τα "τρεμει" υπερβολικα κατι τετοια.! (με το δικιο τους βεβαια κι αυτες..) Καλα ναι, σιγουρα αυτα που φαινονται δεν ειναι μια απλη πρωτεινη που πηγα να ζητησω εγω.. και δυστυχως, απορω πως μπορουν και φτανουν να κανουν τετοιες χρησεις, να βαζουν τετοια πραγματα στον οργανισμο τους και γενικα να γινονται "παιχνιδακια" των αλλων.. γιατι ετσι το βλεπω εγω ολο αυτο.. Τι Ολυμπιακο αθλημα και σκ*ατα, μια εμπορικοτητα εχει καταντησει και αυτο οπως καταντανε και ολα τα "πραγματα" με το περας των καιρων, μαζι και οι ιδιοι οι ανθρωποι ρε γ*μωτο.
anterovgaltis Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 http://www.sport-fm.gr/article/161327 Αληθεια ψεμματα? Θα δουμε...
deminho11 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Όλοι ξέρουμε οτι όσα μετάλλια έχουμε πάρει είναι με ντόπα. Όπως και οι Αμερικάνοι, αλλα αυτοι είναι χρόνια μπροστά και την γλιτώνουν... Πρωταθλητισμός χωρίς ντόπα πλέον δεν υφίσταται....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.