insomniaK Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Νομίζω ότι στην τοξοβολία, δεν μπορούν να ρίξουν το ρυθμό της καρδιάς διότι μετά δεν τροφοδοτούνται οι μύες του στέρνου και των χεριών με αρκετό αίμα και επομένως έχει το αντίθετο αποτέλεσμα... Θα το ψάξω όμως.
frenzy Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Νομίζω ότι στην τοξοβολία, δεν μπορούν να ρίξουν το ρυθμό της καρδιάς διότι μετά δεν τροφοδοτούνται οι μύες του στέρνου και των χεριών με αρκετό αίμα και επομένως έχει το αντίθετο αποτέλεσμα... Θα το ψάξω όμως. πνίγηκα με τον καφέ...
insomniaK Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 πνίγηκα με τον καφέ... O Νονός... Και μάλλον σε δικαιώνει ο Fidelio...
frenzy Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 O Νονός... Και μάλλον σε δικαιώνει ο Fidelio... έλα άλλο εννοούσα. Ήταν ξερολιά
jimarass Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 I give up... About time to....όσο για την ελύθερη συμβίωση, δεν είμαι κατά, αλλά επιφυλάσομαι για την κοινωνική επιτυχία. Ωστόσο είμαι καρακατά να εφαρμοστεί για τους gay.
insomniaK Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 About time to....όσο για την ελύθερη συμβίωση, δεν είμαι κατά, αλλά επιφυλάσομαι για την κοινωνική επιτυχία. Ωστόσο είμαι καρακατά να εφαρμοστεί για τους gay. Τσάμπα μαστούρα...
jimarass Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Τσάμπα μαστούρα... Ρε insomniak δε βάζεις μυαλό!!!
Apoll Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 The Rocket (Ronnie O'Sullivan) και τα μυαλά στο τραπέζι. Έχω και για αφεντικό τον ξάδελφο της γυναίκας του.
saxon Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Τον αράπη κι αν τον πλένεις ξέρει κι άλλο μονοπατι
mamouxalos Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Δηλαδή τι περιμέναμε όταν ζούμε σε μια κοινωνία όπου:α)οι τραγουδιστές και οι καλλιτέχνες ντοπάρονται με πρέζα για να αποδόσουν β) οι γιάπηδες πίνουν κοκτέιλ πρωτεινών , ιχνοστοιχείων και βιταμινών χωρίς συνταγή για να αντέξουν στους εξοντωτικούς ρυθμούς δουλειάς γ) οι παπούδες και οι νέοι πίνουν βιάγκρα για να πηδήξουν και δ) οι πιτσιρικάδες για να πετύχουν στις εξετάσεις πίνουν βιταμίνες για να ανοίξει το μυαλό;
Houston Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Εμένα δε με πειράζει που έπαιρναν αναβολικά. Όλοι παίρνουν και για να κάνεις υψηλό πρωταθλητισμό χρειάζεται μια υποβοήθηση με τέτοιες ουσίες. Με πειράζει η προκλητικότητα…αντί να το βουλώσουν κάνουν και τους θιγμένους. Υποκριτής και ο Ιακώβου, και ο Πύρος και όλοι που βγήκαν στα κανάλια να κάνουν τους ανίδεους. Σ αυτές τις περιπτώσεις ΔΕΝ ΜΙΛΑΣ. Επίσης με πειράζει που κάθε ολυμπιονίκη τον θεοποιούμε, και μετά πέφτουμε τάχα από τα σύννεφα. Νομίζω ότι δεν χρειαζόταν να τους κάνουμε αξιωματικούς του στρατου. Ο Ιακώβου ήξερε πολύ καλά τι έδινε στους αθλητές και επίσης νομίζω ότι εδώ έγκειται και ένα άλλο θέμα , αυτό της έκθεσης ανθρώπου σε κίνδυνο. Οι ουσίες ήταν ιδιαίτερα τοξικές, έπαψαν να κατασκευάζονται αφού παρατηρήθηκαν μεγάλα ποσοστά θανάτου σε πειραματόζωα και προκαλούν στειρότητα στις γυναίκες. Και δίνονταν αυτές οι ουσίες σε γυναίκες και απ οτι ακούσαμε μαζί με οιστρογόνα άρα ήξεραν και τι έδιναν και την δράση τους στη στειρότητα. Για μένα οι αθλητές ήταν και θύματα…υποτίθεται ότι (απ ότι ακούσαμε στα κανάλια) υπογράφουν ένα χαρτί της ομοσπονδίας ότι θα παίρνουν μόνο την φαρμακευτική αγωγή που θα τους δίνουν αυτοί. Υποψιάζονται και ξέρουν μετά από κάποια ηλικία ότι δεν είναι και τόσο αθώα , αλλά σίγουρα δεν ξέρουν την επικινδυνότητα τους. Και αντί τώρα που μάθαν τι παιχνίδια παίζονταν στις πλάτες τους να καταδικάσουν την μαφία της ομοσπονδίας κάνουν τις κότες συμμορφώνονται στις οδηγίες τους. Μια μόνο τόλμησε και μπράβο της.
Fidelio Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Σας διαφευγει εχω την εντύπωση η ουσια. Εγώ ας πουμε οτι ξέρω 5 πραγματα για τον αθλητισμο και πως λειτουργεί στην πρακτική του διαδικασία, και μπορώ σας πω με βεβαιότητα οτι ολα αυτα που ακουσαμε στην TV αυτον τον καιρό επι πρακτικου ήταν ανοησίες, χονδροειδέστατες ΜΑΛΑΚΙΕΣ. Αυτο που με φοβήζει όμως είναι άλλο και εκει ειναι η ουσία που ειπα πριν: Μάλλον δεν εχω καταλάβει καλά ΤΙ βλακεία κυκλοφορεί στα τηλεοπτικά πανελ , εφημερίδες κτλ ΤΟ μέγεθος κοροιδίας που τρώμε απο τους ίδιους ή αντιστοιχους εμπλεκόμενους για θέματα πολιτικης , στρατιωτικά, οικονομίας όπου δεν σκαμπάζω σε βαθος τα πράγματα.
mamouxalos Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Τελικά όπως είχε πει και ο Τσέκος αυτός που την πατάει είναι πάντα ο ντοπαρισμένος.Όχι ότι τον δικαιολογώ αλλά η Πολιτεία δεν φταίει ;και στην περίπτωση των αρσιβαριστών τι χρήμα έχουν κονομίσει κάποιοι στις πλάτες των αθλητών αυτών; τα άλογα τα σκοτώνουν όταν γεράσουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.