Προς το περιεχόμενο

Ντοπέ η εθνική ομάδα Άρσης Βαρών!

firewalker

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 106
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Moderators
Δημοσ.

Καθυστερημενο Πρωταπριλιατικο? :P

Περα απο την πλακα εχω μεινει με το στομα ανοιχτο...

• Moderators
Δημοσ.

Αν αληθεύει... Απλά κρίμα. Κυρίως γι'αυτούς, την υγεία τους και την επιλογή που έκαναν.

Και γιατί λίγα πράγματα πλέον μπορούν να μας πείσουν για "αγωνιστική ψυχή" στον πρωταθλητισμό (δεδομένων και των...άλλων κρουσμάτων).

Δημοσ.

Κριμα και για τους ιδιους και για την αρση βαρων που ηταν μια σταθερη αξια στον Ελληνικο αθλητισμο. Δυστυχως ο ατομικος αθλητισμος εχει αρχισει να αυτοκαταστρεφεται αφου πλεον πρεπει να ψαχνουν ποιος δεν ντοπαρεται και οχι ποιος ντοπαρεται. Κριμα και παλι κριμα.

Δημοσ.

Ω ρε μανούλα μου. Έχει να γίνει «του παραθύρου το κάγκελο» στα δελτία ειδήσεων [SmilieQuotes.gif] για τις επόμενες μέρες...

Δημοσ.
Ω ρε μανούλα μου. Έχει να γίνει «του παραθύρου το κάγκελο» στα «δελτία ειδήσεων» για τις επόμενες μέρες...

Οχι ρε 'συ αυτοι δεν επεσαν απο μηχανη θα δικαστουν και θα τιμωρηθουν με συνοπτικες διαδικασιες εκτος αν αργησει να ερθει το επομενο μεγαλο θεμα οποτε ναι θα τους σκισουν και αυτους και τους πιο παλιους.

Δημοσ.

Πως ειναι καποιος απο τους αθλητες ντοπε,δεν ειναι κατι περιεργο ή καινουριο,αμφιβαλω αν πιστευει κανεις πλεον σε αμιλλες κ βλακειες,ολοι ειναι ντοπε,ηταν κ θα ειναι για παντα,εφοσων θελουν να κανουν πρωταθλητισμο...ως γνωστον,ο ιακωβου ηταν κ στενος φιλος-συνεργατης του τζεκου,αλλα τεσπα κ αυτο,απο την αρχη που μπαινουν σε αυτο το χωρο,ξερουν τι θα αναγκαστουν να παρουν,ωστε να μεινουν σε υψηλα επιπεδα...κριμα καταρχας για την υγεια τους,οπως ειπε κ ο πρετοριανος,αλλα κ γιατι με αυτην τους την επιλογη,μας ντροπιζουν και μας κανουν να σβηνουμε κ να αμφισβητουμε απο τη μνημη μας,''ενδοξες'' στιγμες του παρελθοντος...γουσταρω να βλεπω κ στιβο κ αρση,ισως πιο πολυ κ απο μπαλα ωρες ωρες(καλα,στιβο τον προτιμω με τα 1000 απο καθε αλλο σπορ για να βλεπω),αλλα εχω αποδεχτει χρονια τωρα,πως αυτους που βλεπω να αγωνιζονται δεν ειναι τπτ αλλο απο χημικα κατασκευασματα....αν εξαιρεσω λιγο αγωνισματα οπως πχ υψος ή επι κοντω,που θελουν κ μια τεχνικη Α για να γινουν,οτι αλλο αγωνισμα υπαρχει βασιζεται επι το πλειστον στη ντοπα...κ η αρση βαρων σιγουρα ειναι ενα απο τα πιο ''μυστηρια'' αγωνισματα....κριμα παντως....

Δημοσ.

αφού παίρνουν όλοι, γιατί δεν τα αφήνουν ελεύθερα να τελειώνουμε;

μη μου πει κανείς κάνεις γενικεύσεις και άλλοι δεν παίρνουν.

απ' τι στιγμή που υπάρχει όριο, όλοι παίρνουν είτε πολύ ή λίγο. Άλλοι ξεπερνούν το όριο άλλοι όχι.

Με γάλα και γιαούρτι βγαίνουν τα μετάλια;

Δημοσ.

Εμένα πάντως μου άρεσε η είδηση.

Δυο είναι τα σκάνδαλα που γίνονται τόσο καιρό για να μας πείσουν ότι έχουμε υποδομή στον αθλητισμό. Οι ντόπες και οι ελληνοποιήσεις.

Ο μόνος τρόπος για να αποκτήσουμε υποδομή είναι να μη πηγαίνουν τα λεφτά στην Balco και στα πριμ των χρυσών ολυμπιονικών αλλά στην υποδομή του αθλητισμού και ας μη σώσουμε να δούμε χρυσό μετάλλιο.

Γήπεδα, προπονητές, οργάνωση και ας πάρουμε την θέση που μας ταιριάζει στα πανευρωπαικά και τα παγκόσμια.

Οχι άλλους συνεχιστές της αρχαίας Ελληνικής παράδοσης που είναι φουλ στη ντόπα, δεν ξέρουν λέξη Ελληνικά και "δοξάζουν" τα Ελληνικά χρώματα...χορτάσαμε

Δημοσ.

Ντροπη τους, να τιμωρηθουν και να πανε σπιτι τους. Ετσι γινομαι και εγω πρωταθλητης:mad:

Η μηπως θα μας πουν οτι ηπιαν κανα redbull ολοι μαζι σε καποια καφετερια? Η εχουν υψηλη τετοστερονη επειδη μαμανε πολυ. Αυτο σημαινει 4 χρονια ban απο αγωνες:X

Δημοσ.

Υποκρισίες, οι γνωστές μαλακίες τώρα που θα αρχήσει ο κόσμος να λέει για την άρση βαρών , τον ιακώβου , τον αθλητισμο , τα συμφέροντα και όλη αυτή την απιστευτη καραμέλα !

Γνωστα πράματα για την πλεμπα δηλαδη... :-(

Δημοσ.

Δεν πιστεύω να εξεπλάγη κανείς , μπορώ να σας πληροφορήσω ακόμα ότι ουσιαστικά ο Ιακώβου είναι αυτός που έκανε το ντόπινγκ επιστήμη στην Ελλάδα και τα κόλπα του πέρασε σιγά σιγά και στους υπόλοιπους προπονητές.Τις γνώσεις του τις απέκτησε στην Αμερική όπου έκατσε μια διετία κάποια περίοδο μετά την χούντα ,όλα τα παραπάνω και ακόμα περισσότερα τα ξέρουν λίγο πολύ όλοι όσοι έχουν περάσει από τον χώρο.

Μάλιστα κάτι που υποστηρίζουν κάποιοι παλιοί αθλητές της άρσης βαρών είναι ότι οι κατηγορίες βάρους άλλαξαν για να μην υπάρχουν σαν μέτρο σύγκρισης με τα παλιά ρεκόρ και να βλέπουμε τόσο εύκολα τις διαφορές.

Ωστόσο το παραπάνω συμβάν δεν πρέπει να έχει σαν αποτέλεσμα να στιγματιστεί η άρση βαρών καθώς πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό άθλημα στο οποίο δεν παίζει ρόλο μόνο ποιος έχει την καλύτερη ντοπα,όπως θα νομίζουν κάποιοι άσχετοι με το άθλημα, αλλά έχει ΤΕΡΑΣΤΙΑ σημασία η τεχνική.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...