Προς το περιεχόμενο

HD3870 dual vs single slot fan?

Twisted_Wicked

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Btw η εγω κανω πολυ ωρα να γραψω απαντηση η εσεις ειστε πολυ γρηγοροι-μεχρι να απαντησω υπαρχουν απαντησεις στα προηγουμενα post...

Δημοσ.
Ευχαριστω για τις γρηγορες απαντησεις αλλα να κανω μια διορθωση-Δεν εχω καμια 3870 αυτη τη στιγμη οπως λεω και στο αρχικο post.Θελω να παρω μια αλλα σκεφτομαι και για μια μελλοντικη αναβαθμιση σε crossfire αργοτερα γιαυτο ρωταω για τα fan ωστε να ειμαι καλυμενος.

την παλευεις ψυχολογικα ( με αυτα που βλεπεις εδω μεσα ) μεχρι το καλοκαιρακι που μπορει να βγουν οι καινουργιες ΑΤΙ HD4000series?

αν θες ΑΤΙ βεβαια....

Δημοσ.

Με μια 6600gt εσυ θα την παλευες μεχρι το καλοκαιρι?Μιας που το ειπες αυτο γινεται crossfire με διαφορετικες καρτες η ειναι οπως στις sli που θες τις ιδιες?

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εγώ πάντως την πήρα την 3870. εξαίρετη, αλλά τίποτε extreme σε σχέση με την Χ1950 agp

(αυτό το wow είναι τόσο ισοπεδοτικό παιχνίδι, ότι και να του βάλεις το κοιτάει από ψηλά..αλλά όλα τρέχουν..)

στο ψητό και συσχέτιση με το τόπικ:

Πλαίσιο, σούρουπο,

ο πωλητής εξυπηρετικός και ευγενικός

στο ράφι τα μικρά κουτιά της sapphire 3870(rev 2 προφανώς)

παίρνω κουτί στο χέρι να διαβάσω

βλέπω ειναι ανοιγμένο

- Για να τη δούμε, του λέω

την ανοίγει και βλέπω rev 1.κόκκινη, τούμπανο με αεραγωγό στο δεύτερο σλοτ.κοντοστάθηκα σκεπτόμενος ότι είναι επιβλητικότερη μεν παλαιότερη δε

- φέρε μια σφραγιμένη και έφυγα του λέω

Σπίτι, την ανοίγω...rev 2...

γιατί νιώθω ότι με 170 ? θα είχα πάρει ακριβότερη κάρτα αν έπαιρνα την rev 1?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...