Twisted_Wicked Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Καταρχας καλησπερα σας και μπαινω κατευθειαν στο θεμα μου.Ειμαι ετοιμος για την αγορα μιας 3870 αλλα εχω σκαλωσει στα fan της καθε εκδοσης- 1 Ποια η διαφορα αναμεσα σε dual slot fan και single slot fan? 2 Τα πλεονεκτηματα-μειονεκτηματα της καθε εκδοσης? 3 Προς το παρον θελω να παρω μονο μια αλλα σε μελλοντικη αναβαθμιση θα παρω και δευτερη για crossfire.Θα αντιμετωπισω προβληματα σε μια τετοια αναβαθμιση αν προτιμησω μια απο τις 2 εκδοσεις και αν ναι τι ειδους προβληματα?πχ χωρου,θερμοκρασιας κτλπ Παρακαλω μην ξεκινησετε να μου λετε η ταδε nvidia ειναι καλυτερη κτλπ-αν γινεται μεινετε στα ερωτηματα μου-ευχαριστω
giorgosa5 Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 το εργοστασιακο ανεμιστηρακι κανει ενοχλητικο θορυβο και στης χαμηλες στροφες,οποτε θα σου προτινα να το αλλαξης.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Moderators Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Κοιτα αυτο με τη dual slot ψυκτρα ειναι καλυτερο, αλλα αφου ειδαν οτι ''αντεχει'' και με απλο single slot τη βγαλανε και με single. Εγω εχω αυτη με το διπλο και σε σχεση με το αλλο συστημα, το θορυβο του ανεμιστηρακιου της καρτας τον ακουω μετα το 85%.
Twisted_Wicked Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Εχμ...Δεν με βοηθας Κατσε πρωτα να αποφασισω ποια απο τις 2 εκδοσεις θα παρω και κοιταω αργοτερα για ενα aftermarket gpu fan.Thanks for the info though
Twisted_Wicked Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 georgeman με προλαβες πανω στην επεξεργασια.Ο ηχος ειναι το λιγοτερο που με απασχολει-το θεμα ειναι οτι με 2 3870 dual slot fan θα χωρανε?Και περα απο αυτο εχω διαβασει οτι για να εχεις καλυτερη αποβολη θερμοτητας απο crossfire πρεπει να ειναι και οι 2 καρτες single slot αλλιως μια απο τις 2 θα ψηνεται-ισχιει κατι τετοιο?
John-lamia Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 εχεις ιδι μια 3870 κ θα παρεις κ αλλη? η θα παρεις 2*3870, αν ειναι ετσι γιατι δεν περνεις μια 3870χ2?
Twisted_Wicked Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Αν διαβαζες το αρχικο θα εβλεπες οτι θα παρω μια 3870 και περα απο αυτο απο αποψη χρηματων τελευταια φορα που κοιταξα 2χ 3870<3870χ2
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 ποιος ο λόγος να πάρει μια 3870X2 αφού έχει ήδη μια 3870? άσε που βγαίνουν νέες κάρτες το καλοκαίρι...που να ξεφορτώνεται 3 κάρτες...
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Moderators Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Πρεπει να εχεις μητρικη με AMD chipset (υπαρχουν για Intel επεξεργαστες?) ή Intel X38/X48 για να κανεις crossfire με δαυτες. Περαν τουτου, δεν ειναι κι ο,τι καλυτερο επικαλυπτει η μια καρτα την αλλη, αλλα απο την αλλη αυτες με το single slot εχουν απο μονες τους μεγαλυτερες θερμοκρασιες... Οποτε, για να ειναι ετσι σχεδιασμενες λογικα δε θα εχεις προβλημα. Εαν εχεις ηδη μια dual slot μπορεις να αγορασεις μια single slot και να τη βαλεις ''απο πανω''.
Twisted_Wicked Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Ευχαριστω για τις γρηγορες απαντησεις αλλα να κανω μια διορθωση-Δεν εχω καμια 3870 αυτη τη στιγμη οπως λεω και στο αρχικο post.Θελω να παρω μια αλλα σκεφτομαι και για μια μελλοντικη αναβαθμιση σε crossfire αργοτερα γιαυτο ρωταω για τα fan ωστε να ειμαι καλυμενος.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 δεν πρόκειται να αξίζει στο μέλλον η αγορά 2ης για crossfire... βγαίνουν νέες κάρτες όπως είπα...
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Moderators Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Oπα τοτε οχι. Αγοραζεις ο,τι ακριβως χρειαζεσαι οταν το χρειαζεσαι. Μετα το πετας και παιρνεις καινουριο...
John-lamia Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Αν διαβαζες το αρχικο θα εβλεπες οτι θα παρω μια 3870 και περα απο αυτο απο αποψη χρηματων τελευταια φορα που κοιταξα 2χ 3870<3870χ2 σορυ απλα ειμαι στη δουλεια κ οχι στο σπιτι κ ειμαι καπως ανχωμενος απο αλλου κιτα σε κατι τετοιο: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.516158 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.513323 οσο αναφορα την θερμοκρασια της καρτας ειναι κ οι επιλογες στα παιχνιδια. αν παιζεις με αυτοματες επιλογες γραφεικων δεν θα εχεις προβλιματα μεγαλων θερμοκρασιων, αλλα αν πιεσεις την-τις καρτες με φιλτρα τοτε θες κατι σαν αυτες που σου προτινα κ οχι σε κατι τετοιο: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.510653
Twisted_Wicked Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Βγαινουν νεες καρτες?Ως ποτε δλδ θα την παλευω με very low settings στην 6600gt μου? Φτωχεια,καταραμενη φτωχεια...
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Moderators Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Οχι, ειπαμε, αγοραζεις ο,τι θες οποτε το θες σε αυτα τα θεματα. Θα δεις τον ουρανο με τ'αστρα σε συγκριση με την 6600...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.