erimitis Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Μήπως κάποιος έχει δεί πως σχηματίζεται σε C κώδικας για σειριακό αριθμό matherboard
georgemarios Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 αν εισαι σε windows xp/2k, μαλλον με το WMI δεν το εχω χρησιμοποιησει οποτε δε μπορω να σε βοηθησω. googlare το, υπαρχουν αρκετα παραδειγματα κυριως σε Visual Basic αλλα δε νομιζω να ειναι προβλημα να τα μετατρεψεις σε C
bilco Δημοσ. 5 Απριλίου 2008 Δημοσ. 5 Απριλίου 2008 αν εισαι σε windows xp/2k, μαλλον με το WMIδεν το εχω χρησιμοποιησει οποτε δε μπορω να σε βοηθησω. googlare το, υπαρχουν αρκετα παραδειγματα κυριως σε Visual Basic αλλα δε νομιζω να ειναι προβλημα να τα μετατρεψεις σε C Έτσι είναι με τη διαφορά ότι η VB υποστηρίζει εγγενώς τη χρήση com αντικειμένων. Σε γλώσσες που δεν συμβαίνει αυτό, είναι πιο δύσκολα τα πράγματα. Επί του προκειμένου για c++ στο παράδειγμα http://msdn2.microsoft.com/en-us/library/aa390418(VS.85).aspx αλλάζουμε το "SELECT * FROM Win32_Process" με το "SELECT * FROM Win32_BaseBoard" και το hres = pclsObj->Get(L"Name", 0, &vtProp, 0, 0); σε hres = pclsObj->Get(L"SerialNumber", 0, &vtProp, 0, 0); Για να δεις τη διαφορά, σε c# το ίδιο είναι > using System; using System.Management; namespace wmiMB { class Program { static void Main(string[] args) { SelectQuery query = new SelectQuery("Win32_BaseBoard"); ManagementObjectSearcher srch = new ManagementObjectSearcher(query); foreach (ManagementObject inf in srch.Get()) { Console.WriteLine(inf.GetPropertyValue("SerialNumber").ToString()); } } } }
erimitis Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Σε ευαριστώ για την βοήθεια σου όμως είμαι νέος στήν Πληροφορική και δεν γνωρίζω τόσες λεπτομέρειες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.