MrSeanKon Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Αναφερομαι στο thread αυτο της Πρεφας το οποιο εγινε να μην πω τη λεξη. 1) Καταρχας δεν ενημερωθηκα οτι προκειται να γινει μια συγκολληση απο την offtopic. 2) Αλλαξατε και τον τιτλο του thread τι δουλεια εχει η Πρεφα με τη Δηλωτη??? Σε λιγο να αρχισουμε να μιλαμε και για το Ποκερ εκει μεσα. Αν οντως ενοχλουσε τοσο πολυ η ανακοινωση στην offtopic για τη Δηλωτη θα μπορουσε να κλειδωθει. Στην τελικη εξηγησα γιατι ανοιξα εξτρα θρεντ εκει διοτι ειχε ηδη αρχισει το offtopic στην Πρεφα ε τι να κανουμε ο λαος ειναι ανυπομονος και θελει Δηλωτη εδω και τωρα. Γιαυτο και το ειχα ονομασει "ΛΥΣΣΑ με τη Δηλωτη" κι εκει παλι μεσολαβησε καποιος κι αλλαξε τον τιτλο λες κι ειπα κατι κακο. Ή στην τελικη να γινοταν η συγκολληση του offtopic thread της ανακοινωσης περι Δηλωτης με σε τουτο το thread γιατι το καθε παιχνιδι ειναι διαφορετικο δε βαζουμε ολα τα αυγα στο ιδιο καλαθι θα γινει καβουρδα. Αλλα απορω πως τουτο το thread με το ασφαλιστικο δεν κολληθηκε με ενα αλλο που ειχα ανοιξει εδω αλλα δεν ειχε τοση κινηση διοτι ως εθνος οταν μας μπει το αγγουρι τοτε το συζηταμε ενω οσο ειναι μακρυα δε βαριεσαι λεμε... Tωρα αυτο με τη μεταφορα του αλλου θεματος στην offtopic δεν το σχολιαζω κατα 99% δεν θα ξερετε Πρεφα (εννοω για το θεμα "Η Πρεφα μπορει να σκοτωσει"). Σε καμμια περιπτωση δεν εχω τη διαθεση να ελθω σε ρηξη απλα απορησα και ζητω διευκρινησεις. Δεν εχω χρονο να δω τις απαντησεις σας γιατι βιαζομαι να φυγω ελπιζω να ειμαι σαφης ειδαλλως οποιος απαντησει ας μην κλειδωθει το θεμα ωστε να δωσω διευκρινησεις αν χρειαστει.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Αναφερομαι στο thread αυτο της Πρεφας το οποιο εγινε να μην πω τη λεξη.1) Καταρχας δεν ενημερωθηκα οτι προκειται να γινει μια συγκολληση απο την offtopic. 2) Αλλαξατε και τον τιτλο του thread τι δουλεια εχει η Πρεφα με τη Δηλωτη??? Σε λιγο να αρχισουμε να μιλαμε και για το Ποκερ εκει μεσα. 1. Τα μέλη ενημερώνονται με αυτοποιημένο pm για τις αλλαγές που γίνονται από τη διαχειριστική ομάδα. Όχι με ατομική επιστολή. 2. Και τα δύο είναι παιχνίδια για υπολογιστή, και τα δύο είναι υπό κατασκευή από εσένα. Δεν χρειάζεται να έχει άλλη σχέση. Αν οντως ενοχλουσε τοσο πολυ η ανακοινωση στην offtopic για τη Δηλωτη θα μπορουσε να κλειδωθει.Στην τελικη εξηγησα γιατι ανοιξα εξτρα θρεντ εκει διοτι ειχε ηδη αρχισει το offtopic στην Πρεφα ε τι να κανουμε ο λαος ειναι ανυπομονος. Γιαυτο και το ειχα ονομασει "ΛΥΣΣΑ με τη Δηλωτη" κι εκει παλι μεσολαβησε καποιος κι αλλαξε τον τιτλο λες κι ειπα κατι κακο. 1. Ο τίτλος "ΛΥΣΣΑ με τη Δηλωτη" αλλάχθηκε γιατί δεν ήταν κατανοητός. Τι σημαίνει "ΛΥΣΣΑ με τη Δηλωτη"; Ότι όποιος παίζει δηλωτή παθαίνει λύσσα; Σε παρακαλώ να είσαι πιο σαφής. 2. Τις 'ανακοινώσεις' σε παρακαλώ να τις κάνεις σε ένα topic. Δεν θα γεμίσουμε topic για κάθε "ανακοίνωση" που θες να κάνεις. Αν ήταν έτσι, θα έβγαιναν καθημερινά 'ανακοινωθέντα' από τα μέλη: "Παδιά, sorry σήμερα δεν θα πάω σινεμά με όσους είχα υποσχεθεί γιατί κάτι έτυχε. Από βδομάδα πάλι". Ή στην τελικη να γινοταν η συγκολληση του offtopic thread της ανακοινωσης περι Δηλωτης με σε τουτο το thread γιατι το καθε παιχνιδι ειναι διαφορετικο δε βαζουμε ολα τα αυγα στο ιδιο καλαθι θα γινει καβουρδα. Α, δηλαδή είχες και ΤΡΙΤΟ topic για τα παιχνίδια που ετοιμάζεις; Γιατί τότε έπρεπε να ανοίξεις ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ topic στο Μπλα-Μπλα; Πες μας τι θέλεις να κάνουμε εν τέλει. Πάντως τέσσερα - πέντε threads για τα παιχνίδια σου είναι λίγο υπερβολικό, δεν νομίζεις; Tωρα αυτο με τη μεταφορα του αλλου θεματος στην offtopic δεν το σχολιαζω κατα 99% δεν θα ξερετε Πρεφα (εννοω για το θεμα "Η Πρεφα μπορει να σκοτωσει"). Καλά, σοβαρολογείς; Έκανες ολόκληρο ανούσιο thread στο Hardware Γενικά (το οποίο δεν είχε ΚΑΜΙΑ σχέση με hardware) και περίμενες να μην μεταφερθεί στο Off-topic Thread; Παρεμπιπτόντως, όντως δεν ξέρω πρέφα, όπως και κανένα "σοβαρό" παιχνίδι με χαρτιά. Μήπως πρέπει να πάρω ειδική άδεια όταν ακουμπάω τα threads σου που σχετίζονται με πρέφα; Ενημέρωσέ με σε παρακαλώ. Αλλα απορω πως τουτο το thread με το ασφαλιστικο δεν κολληθηκε με ενα αλλο που ειχα ανοιξει εδω αλλα δεν ειχε τοση κινηση διοτι ως εθνος οταν μας μπει το αγγουρι τοτε το συζηταμε ενω οσο ειναι μακρυα δε βαριεσαι λεμε... Από τη μεριά μου, απορώ γιατί δεν το πρότεινες εσύ προγενέστερα. Περίμενες κάτι; Δεν εχω χρονο να δω τις απαντησεις σας γιατι βιαζομαι ελπιζω να ειμαι σαφης ειδαλλως οποιος απαντησει ας μην κλειδωσει το θεμα ωστε να δωσω διευκρινησεις αν χρειαστει. Λυπάμαι αλλά κι εγώ βιάζομαι. Όποιες απαντήσεις θέλεις να δώσεις, σε pm. Άλλωστε, όπως θα'πρεπε να ξέρεις, δεν επιτρέπεται η δημιουργία thread για το σχολιασμό ενεργειών της ομάδας διαχείρισης. Ούτε είναι καλοδεχούμενες οι παραινέσεις του στυλ "Λιγο προσοχη Moderators please και να ενημερωνετε" εδώ. Αυτά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.