UserX Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Καλημέρα σας, έχω λειτουργικό Vista Business SP1 με εγκατεστημένο το Avast (με αγορασμένη άδεια). Προχτές κατέβασα ένα κρακάκι για ενα πρόγραμμα και το έτρεξα, και κάτι έτρεξε σε silent mode, και δυστυχώς δεν το έπιασε το avast! Από την ώρα που έτρεξε αυτό, όποτε έμπαινα στα vista μου πετούσε μπλέ οθόνη και έκανε restart! Χτές μπήκα σε safe mode, κατέβασα κάτι υποτυπώδη check, scanners k online scanners, τα έκανα και τώρα μπορώ και μπαίνω στα windows, και οι μπλέ οθόνες έχουν περιοριστεί σε συγκεκριμένες λειτουργίες (π.χ. όταν΄δοκιμάζω να ανοίξω το outlook). Το κακό είναι ότι το avast κατά όχι περίεργο τρόπο, έχει χτυπίσει, το έκανα απεγκατάσταση και δοκίμασα να στήσω άλλα antivirus-spyware με ανεπιτυχή αποτελέσματα σε κάθε προσπάθεια... Ότι και να πάω να στήσω μου βγάζει κατά την εγκατάσταση προβλήματα και μου το τερματίζειι. Προφανώς κάτι έχω και μου έχει μαμήσει τα permissions. Τι μπορώ να κάνω τώρα??? Σας έχει τύχει κάτι τέτοιο??? Μην αρχίσετε να μου προτείνετε μόνο λύσεις format, γιατί αν ήταν τοσο απλά τα πράγματα θα το είχα κάνει ήδη format! Ευχαριστώ για το χρόνο σας!
alerasta Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Προσπάθησε να εγκαταστήσεις μία δοκιμαστική έκδοση kaspersky μήπως σε γλιτώσει. Νομίζω πως η kaspersky δίνει και recovery CD για περιπτώσεις σαν τη δική σου, δεν είμαι όμως σίγουρος αν το δίνουν με trial account η μόνο με κανονική άδεια χρήσης.
UserX Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Νομίζω ότι το πήδηξα το φορμάτ. Έκανα εγκατάσταση το syware doctor απο sAFE mode, τσέκαρα και έσβησε διάφορα worms, trojans κτλ. Μετά έκανα restart, έκανα ξανά έλεγχο σε normal windows start, και κατόπιν δοκίμασα να κάνω εγκατάσταση το NOD32, το οποίο ...τελικά εγκαταστήθηκε χωρίς πρόβλημα αυτή τη φορά. Έκανα ξανά επανεκίνηση σε safemode, έκανα live update και έβαλα να κάνει scan το NOD32 σε dos mode. Και αυτό βρήκε κάποια trojans. Ακόμη σκανάρει. Όταν τελειώσει, θα κάνω restart, θα κάνω ένα scan και σε normal mode, και πιστεύω ότι θα είμαιε ντάξυ.
UserX Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Παρεπιπτώντως, το spyware doctor είναι το μόνο πρόγραμμα που μπόρεσα να εγκαταστήσω σε λειτουργία SAFE MODE! Kαι δοκίμασα αρκετούτσικα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.