SocialNetUsr Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 παίδες αν μπορείτε μια βοήθεια.... ψάχνω για laptop το οποίο θα είναι μόνο για Office, internet, καμιά ταινία και κανένα mp3. Γενικά όπως βλέπεται θα είναι για περιορισμένη χρήση οπότε περισσότερο βάρος ρίχνω στο να έχει 2Gb Ram, HDD στις 5400 rpm και γενικά να είναι ανθεκτικός (με την έννοια δεν με ενδιαφέρουν οι πολλές θύρες τα φρου φρου και τα αρώματα) αυτά τα λίγα να τα κάνει καλά χωρίς πολλά πολλά κολλήματα! Τέλος το ποσό είναι γύρω στα 750?.... έχω δει μερικά μοντέλα κυρίως Toshiba TOSHIBA SATELLITE L40-18Y TOSHIBA SATELLITE A210-19A αυτά τα λίγα, όποιος έχει γνώμη επί του θέματος ας το γράψει....
michalis2610 Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Δεν θα πρότεινα κανένα από τα δύο, γιατί το πρώτο έχει μόνο ένα χρόνο εγγύηση ενώ το δεύτερο ξεφεύγει στην τιμή και έχει χάλια επεξεργαστή (ΤΚ). Αντί αυτών θα κοίταγα δύο άλλα μοντέλα που το μόνο που χρειάζεται είναι να προσθέσεις 1GB RAM με 15 ευρώ. 1. HP 530 NOTEBOOK PC KP479AA (στο πακέτο με την επέκταση εγγύησης και την τσάντα) 2. LG E500-AP12HS
SocialNetUsr Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 για τα HP κάποτε είχε πέσει ένα στα χέρια μου για κανένα 2μηνο και μπορώ να πω ότι με άφησε ευχαριστημένο. Για τα LP δεν ξέρω τίποτα.... να υποθέσω Acer & Asus να τα αποφύγω?
michalis2610 Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Το συγκεκριμένο ΗΡ το προτείνω ανεπιφύλακτα. Νομίζω ότι είναι η καλύτερη πρόταση της αγοράς για όποιον θέλει να κάνει τα βασικά όπως θέλεις και εσύ. Δηλαδή internet-office-mp3-ταινίες. Ta LG είναι γενικά αξιόπιστα laptop και με πολύ καλό σέρβις από την LG Hellas. Γενικά η LG είναι ένας κολοσσός που μεταξύ άλλων κατασκευάζει για λογαριασμό άλλων κατασκευαστών panels και μπαταρίες για φορητούς υπολογιστές. Τα μοντέλα της Asus είναι επίσης αξιόλογα και αρκετά ποιοτικά αλλά η εταιρεία φαίνεται να αλλάζει κάποια πράγματα όσον αφορά τον τρόπο διάθεσης και το σέρβις της οπότε μέχρι να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα καλύτερα να είμαστε λίγο επιφυλακτικοί. Τέλος για την Acer έχουν γραφτεί πολλά εδώ και αν κάνεις μια αναζήτηση θα τα βγάλεις τα συμπεράσματά σου.
SocialNetUsr Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 ευχαριστώ michalis2610, πήρα περίπου μια γραμμή για το τι να ψάξω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.