algait Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Ρε παιδιά μόνο εγώ θεωρώ το Ubuntu (και άλλες παρόμοιες διανομές) πολύ πιο user friendly από τα windows? Σίγουρα υπάρχει διαφορά φιλοσοφίας στα λειτουργικά. Σίγουρα το πλεονέκτημα των windows είναι ότι απλώς όλος ο κόσμος έχει συνηθίσει σε αυτά. Αλλά ώς εκεί. Το ubuntu (και τα συναφή) είναι πολύ πιο απροβλημμάτιστο λειτουργικό. Ξεχνάς τους ιούς, γελοία εγκατάσταση εφαρμογών, υποστήριξη από μια τεράστια κοινότητα για τα πάντα, λιγότερες απαιτήσεις σε hardware και φυσικά σου δίνει τη δυνατότητα αν θέλεις να το ψάξεις και να ασχοληθείς παραπάνω να φτιάξεις ένα λειτουργικό όπως το θέλεις εσύ, το οποίο θα μαμάει. Όλα αυτά τα αναφέρω για τους απλούς χρήστες του Linux (σαν και εμένα) που θέλουν απλά να κάνουν τη δουλειά τους και όχι να γίνουν γκουρού. Εγώ από τότε που ξεκίνησα να χρησιμοποιώ linux πραγματικά έχω βρει την υγειά μου και δεν πρόκειται να ξαναγυρίσω στα windows. Σίγουρα στην αρχή δυσκολέυτηκα σε κάποια σημεία, αλλά και στα windows υπήρχαν άπειρες περιπτώσεις προβληματισμού (σε σημείο να θέλω να σπάσω το πληκτρολόγιο), ειδικά στην αρχή. Και μη μου πείτε ότι δεν τυχαίνουν σε όλους! Τέλος πάντων, sorry για το πρήξιμο αλλά είπα και εγώ να πω τη γνώμη μου βρε αδερφέ!
trizoni Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Νομιζω οτι ο capthookb εχει δικιο! Δεν δεχτηκε κανενας καμια επιθεση απο κανεναν. Ειναι σαφες οτι οταν καποιος ανοιγει ενα thread για να μας ενημερωσει οτι σταματαει την ενασχοληση του με το linux παραθετωντας και τους λογους, θα δεχτει σχολια. Τα σχολια δεν ειναι επιθεση! Μην ειστε προκατηλειμενοι απο τους δεκαδες πολεμικους διαλογους μεταξυ των οπαδων των διαφορων λειτουργικων. Φυσικα και καλα εκανε και αφησε το linux απο την στιγμη που για τους δικους του λογους δεν τον καλυπτε. Ομως, αφου επελεξε να μας ενημερωσει σημαινει οτι αναμενει και τα σχετικα σχολια! Ελπιζω φιλε DrChaos καπως ετσι να το εξελαβες και οχι σαν προσωπικη επιθεση! Διαλογο κανουμε και αποψεις ανταλλασουμε! Λιγοτερη ειρωνια σε μερικους δεν θα εβλαπτε! Για τα υπολοιπα με καλυψε ο firewalker! Περι ορεξεως....
hasodikis Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Λαμβάνω το λόγο βασιζόμενος στο δικαίωμα που πηγάζει από την αγγλοσαξωνική σοφή ρήση... "opinions are like assholes, everybody has one" και λέγω το εξής: Για να μη γίνει η συζήτηση flamewar....ας αναλογισθούμε το σοφό reductio ad absurdum επιχείρημα της καταπληκτικής διαλυτικής λογικής του firewalker (αυτό το παιδί το συμπαθώ περισσότερο μέρα με την μέρα) Περί Ορέξεως, Κολοκυθόπιτα (πρέπει όλοι να συμφωνήσουμε βέβαια ότι ακούγεται καλύτερο με μια ζαμπονοτυρόπιτα). Ας μπεί ένα τέλος στη συζήτηση αυτή που από την αρχή (φύση και θέση) δεν είχε σκοπό να προσφέρει τίποτα. Hasodikis
AfterForever Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Το γεγονός ότι "ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΟΛΕΨΕ" είναι σαν να λέμε "περί ορέξεως κολοκυθόπιτα". Έλεος, φαντάσματα κυνηγάτε; Κανείς δεν έκανε επίθεση σε κανέναν. Για να πω και εγώ τη γνώμη μου, ουσιαστικά δουλεύω και στα 2 λειτουργικά. Περισσότερο γουστάρω linux είναι η αλήθεια (αν κ κάποια προβλήματα - όχι αμάθειας αλλά έμφυτα του λειτουργικού και πιο συγκεκριμένα του firefox σε συνδυασμό με το laptop- δυστυχώς δε μου επιτρέπουν να δουλεύω 100% εκεί). Αλλά μπορώ να βρω πολλούς λόγους για κάποιον να μη μεταβεί σε linux, όπως και το αντίθετο. Είπαμε. Ο καθένας όπως τη βρίσκει. Αυτά
alexzzz Δημοσ. 5 Απριλίου 2008 Δημοσ. 5 Απριλίου 2008 της καταπληκτικής διαλυτικής λογικής του firewalker (αυτό το παιδί το συμπαθώ περισσότερο μέρα με την μέρα) Να έπαιζε και στον άξονα ρε γαμώτο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.