omenica Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Downloading Conan MMORPG beta Αναφερετε το πιο παραξενο στοιχειο που βλεπετε στο παρακατω screenshot... Και οχι δεν μιλαω για το download speed... 17Gbytes Download που χρειαζεται 35Gbytes ελευθερο χωρο στο δισκο. (ευτυχως που τα βραδια κατεβαζω με 2+ MB/sec απο forthnet)
Xorxhs! Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 τωρα γιατι γινεστε προκλητικοι.... θελω και εγωωωωωωω
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Moderators Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Πφφ... όλοι έχουν μπει εκτός από εμένα...
chek2fire Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 To πιο παράξενο είναι ότι έχεις linux με kde4 και κατεβάζεις ένα .exe αρχείο
Str Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 κατεβαστήρι... αυτο ξερει, αυτο κανει...για αυτο τα αγαπαμε αυτα τα μηχανιματα...
omenica Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Το μηχανημα αυτο ειναι το βασικο μου. Απλα δεν αντεχω τα windows και κανω τα παντα με linux εκτος απο οσα απλα δεν γινονται. Δηλαδη κανα παιχνιδι, Photoshop CS3 και Multisim
chek2fire Δημοσ. 5 Απριλίου 2008 Δημοσ. 5 Απριλίου 2008 Oπως και εγώ δλδ Τα windows τελικά αν τα έχεις μόνο για game πάνε και σφαίρα και γλυτώνεις και το format. Το linux το έχουμε για τις σοβαρές δουλείες μας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.