Προς το περιεχόμενο

Albatron 9800GX2 ή MSI 3870X2 OC;;;

Kostas75

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
ναι και με αυτές (έστω overclocked) θα την βγάζει σε 1920Χ1200? ...ΔΕΝ

Όντως πολύ χλωμό το βλέπω! Ας μην ασχολούμαστε με τέτοιες λύσεις, να μιλάμε σοβαρά μη τα ισωπεδώνουμε και όλα. Άλλο 3870 και άλλο 3850. Άλλο 8800 GTS 512 και 9800GX2 ή GTX και άλλο 9600.

Επιπλέον προσωπικά δεν είπα ποτέ ότι θέλω να μπλέξω με υδροψύξεις κτλ.

Ίσως αν βάλεις μια 3870 ή 8800GT με καρα-φτιαγμένη ψύξη φρέον, τότε μπορεί να βγάζει περισσότερα fps και από τις 9800GX2 και 3870X2 μαζί. Αλλά απλά δεν με ενδιαφέρει κάτι τέτοιο, δεν ασχολούμαι με το "άθλημα".

Οπότε ας μείνουμε στο θέμα. Για 1920χ1200 πιστεύω καλύτερα είναι η 9800GX2 ή μια MSI OC 3870X2. Για αυτό έθεσα και το θέμα στο topic, να με βοηθήσει ποια από τις δύο είναι καλύτερα. Εύλογα μπήκε κάπου και η 9800GTX στο θέμα λόγω σχέσης τιμής/απόδοσης. Αλλά μέχρι εκεί.

Περιμένω τα extra σχόλιά σας και προτάσεις σας (αν υπάρχουν και άλλα)!

Ευχαριστώ.

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.

well 9800GTX= Overclocked 8800 GTS 512 απολύτως καμία άλλη διαφορά :P

btw η φτηνότερη 9800GX2 κάνει 450 euro...

Δημοσ.
well 9800GTX= Overclocked 8800 GTS 512 απολύτως καμία άλλη διαφορά :P

btw η φτηνότερη 9800GX2 κάνει 450 euro...

Συμφωνώ για την 9800GTX. Και για αυτό δεν με συγκινεί και ιδιαίτερα σαν λύση, χωρίς να σημαίνει ότι είναι και πολύ κακή για κάποιον που θέλει να δώσει λίγα χρήματα για σχετικά καλή απόδοση.

Για κορυφαίες επιδόσεις όμως αυτό το καιρό, είπαμε ποιες είναι οι λύσεις.

Και κάτι άλλο: Για εμάς τους έχοντες Intel chipsets (P35/X38/X48), η λύση 9800GX2 είναι πολύ καλή και για τον λόγο ότι δεν έχουμε τη δυνατότητα για SLI. Δεν μπορούμε να βάλουμε 2 Χ 8800GTS 512 πάνω στo motherboard. Έτσι για εμάς είναι καταρχήν μια SLI λύση αυτή η κάρτα (9800GX2) που δεν την είχαμε με κανέναν άλλο τρόπο. Οπότε η τιμή των 450 ευρώ δεν είναι και κάτι το τραγικό σε περίπτωση που σκεφτεί κάποιος πόσο κοστίζουν 2 κάρτες 8800GTS 512 που θα τις έβαζα σε SLI αν είχα τη δυνατότητα.

Όπως καταλαβαίνετε μάλλον καταλήγω σε 9800GX2 μετά από αρκετή σκέψη. Παρ'όλα αυτά θα ήθελα να μου πείτε αν έχετε οποιαδήποτε άλλα τελευταία επιχειρήματα για άλλη λύση. Αν είναι δυνατά αλλάζω γνώμη σήμερα κιόλας!

Ευχαριστώ πάλι.

Δημοσ.

αφου θες τοσο μεγαλες αναλυσεις μπορει και καποιες φορες καμια καρτα να μην σου φτανει

Παντως νομιζω οτι 3870χ2 για σενα αυτη την στιγμη σε βολευει.μετα βαζεις και αλλη μια και ποτε δεν ξερεις τοτε μπορει να λειτουργει καλα το 2χ3870χ2 και το 10.1....χεχε!

καλως η κακος το dx10-10.1 και τα vista θα τα βαλουμε και οταν βγουν οι nvidia 10.1 πολλοι θα πουλανε τις dx10 και θα αγοραζουνε αυτες.(dx 10.1 syndrome)

....(συνδρομο 4πυρινων με λανθανον crossfire επιπεδου 10.1)

• Super Moderators
Δημοσ.

γιατί πιστεύεις ότι θα παίζουν αξιοπρεπώς οι τωρινές κάρτες (ακόμα και αν υποστήριζαν όλες dx10.1) τα μελλοντικά games με dx10.1? ούτε με χειροβομβίδες :P

Δημοσ.

Παιδιά δεν θα το πιστέψετε ίσως αλλά οι 9800GX2 γίνονται άφαντες στην αγορά αυτές τις μέρες. το διαπίστωσα τώρα που πήρα την απόφαση να πάρω και εγώ μία. Πως το εξηγείτε;

Τελοσπάντων. Θέλω να σας κάνω άλλη μία ερώτηση: H XFX γενικότερα είναι καλή μάρκα; Συγκριτικά με MSI, ASUS τί λέει;; Ή μήπως είναι στη κατηγορία των Albatron, Twintech κτλ.;

Θα τη προτείνατε για αγορά την XFX 9800GX2 εντέλει;

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Πολυ καλη καρτα η xfx, με αυτην ειμαι τωρα και δινει δωρο ενα παιχνιδι, εμενα μου εκατσε

το company of heroes, αλλα δινει και το call of duty 4 σε αλλα πακετα, παντως ενα αλλο να σκεφτεις, να εχεις οκταπινο ρευμα για την καρτα γραφικων, θελει βεβαια και εξαπινο αλλα εξαπινο σε οκταπινο δεν μπαινει και αν το βαλεις θα σου αναβει κοκκινο λαμπακι στα ρευματα, (ναι εχει ενδειξη). Προσοχη ομως, οκταπινο εχεις σιγουρα το οποιο μπαινει στην μητρικη, αυτο ομως δεν κανει για την καρτα γραφικων.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...