Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 γιατί δεν αξίζει να πληρώνεις παραπάνω για oc version ενώ μπορείς να κάνεις oc μόνος σου πανεύκολα
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Moderators Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Aφου σου λεει οτι δεν εχει σχεδον καθολου διαφορα τιμης. Απο μενα 9800GTX.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 ε και γιατί να πληρώσει έστω και λίγα? τους τα χρωστάει?
Kostas75 Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Καλά στο OC κολλάμε τώρα;; Όπως είπα νωρίτερα οι τιμές τους σχεδόν ίδιες είναι, για να μη σας πω ότι κάποιες 3870X2 είναι και πιο ακριβές από την OC MSI. Για ποιους άλλους λόγους την απορρίπτετε σαν λύση;; To DirectX 10.1 δεν μετράει καθόλου;; H τιμή/απόδοση σχέση;; Εγώ προσωπικά αυτά προσπαθώ να σκεφτομαι για να αποφασίσω. Περιμένω απόψεις λοιπόν. Και please γρήγορα! Σήμερα θα ξεμείνω με μια παλιά 7900GT που έχω (αφού πούλησα μια 8800GTS 320MB που είχα) μέχρι να αγοράσω τη νέα μου κάρτα!! Ευχαριστώ πολύ!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 όχι το directx 10.1 δεν μετράει καθόλου...από του χρόνου θα είναι "πράγματικό spec", φέτος είναι απλά θέμα marketing... τέλος πάντων αφού την θες την 3870Χ2 γιατί δεν την παίρνεις?
Kostas75 Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 ThReSh: Δεν είπα ότι θέλω οπωσδήποτε την 3870Χ2. Όπως βλέπεις ακόμη το ψάχνω και για αυτό άνοιξα και το αυτό το topic στο forum. Κοιτάζω κάθε μέρα benchmarks από διάφορα sites, αλλά θέλω και τη γνώμη των Insomniacs με επιχειρήματα, όπως και τη γνώμη κάθε σχετικού με το θέμα, ώστε να πάρω μια σωστή απόφαση. Μπορεί να μην είναι και το πιο σπουδαίο πράγμα στη ζωή να πάρεις μια κάρτα γραφικών αλλά πάλι δεν θέλω να δίνω και χρήματα χωρίς να πιάνουν τόπο, ούτε και να αλλάζω κάρτες γραφικών κάθε 3 μήνες. Όχι μόνο για το οικονομικό του θέματος, αλλά και γιατί δεν θέλω να το κάνω και "χόμπι" μου να ανοίγω συνέχεια το case για να αλλάζω components. Έτσι καταντάς να μην ευχαριστιέσαι ποτέ αυτό που έχεις και με αυτό που έχεις αν με καταλαβαίνεις.
HighT3ch Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Πόσα παραπάνω θέλεις να ακούσεις απ' όσα σου είπαμε μέχρι τώρα; Νομίζω ότι έχουμε καλύψει όλες τις πιθανές επιλογές.
liopyr Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Eίναι φιλοσοφικό το ζήτημα πλέον! Προσωπικά δράματα εξελίσσονται στα μάτια μας!
UnrealSP Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Φίλε μου καλύτερα η κάρτα που θα πάρεις να είναι μονοπύρηνη διότι η 2πλού πυρήνα κάρτες δεν έχουν αφήσει και τις καλύτερες εντυπώσεις( αναφορικά με nvidia περισσότερο) .Στην περιπτωσή σου ειδικότερα μην μπλέξεις internal sli με crossfire chipset γιατί είναι πολύ πιθανόν να έχεις δράματα.Αυτός ήταν και ένας από τους λόγους που πήγα σε 2*9800gtx sli.Παρεπιπτόντως τις περιμένω την Τρίτη. Οπότε θα δούμε και τι ψάρια πιάνουν...
Kostas75 Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Στην περιπτωσή σου ειδικότερα μην μπλέξεις internal sli με crossfire chipset γιατί είναι πολύ πιθανόν να έχεις δράματα.... Αυτό είναι κάτι που δεν έχει αναφερθεί. Πιστεύετε ότι όντως θα έχω πρόβλημα με την 9800GX2 σε Crossfire motherboard;; Προσωπικά δεν μπορώ να βρω το λόγο, αλλά αν υπάρχει φόβος, παρακαλώ ενημερώστε με σχετικά. Τώρα που δεν είναι ακόμη αργά!!!! Thanks!
Kostas75 Δημοσ. 5 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2008 Έκανα λάθος, έχει αναφερθεί και αναλυθεί το θέμα και μέσα στο forum μας: http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=243410 Οι περισσότεροι υποστηρίζουν ότι δεν θα υπάρχει κανένα πρόβλημα της 9800GX2 σε Intel based mobo (P35/X38/X48) με υποστήριξη σε Crossfire. Και αυτό γιατί το εσωτερικό SLI δεν χρησιμοποιεί ποτέ το Crossfire του mobo για να δουλέψει. Το "πρόβλημα" είναι μόνο αν θέλει κάποιος να βάλει σε διάταξη SLI δύο κάρτες 9800GX2 ώστε να πετύχει το λεγόμενο "Quad SLI". Σωστά τα λέω αγαπητοί Insomniacs;;;;
Voodooman Δημοσ. 5 Απριλίου 2008 Δημοσ. 5 Απριλίου 2008 Δεν μας απάντησες όμως στην κλασική ερώτηση, σε τί ανάλυση θα παίζεις. Το θέμα της επιλογής VGA έχει γίνει πια και φιλοσοφικό, σαν τους παππούδες στην διαφήμιση: -"Tην κάρτα την θέλω να μου αντέξει για χρόνια, θέλω να εξασφαλίσω το μέλλον μου". -"Ποιό μέλλον σου βρε χούφταλο, εγώ την θέλω καλή εδώ και τώρα, και του χρόνου παίρνω άλλη". Εγώ κλίνω προς την δεύτερη λύση. Αγοράζεις μία "φτηνή" καρτούλα (250 ευρώ max) τώρα, παίζεις για 18 μήνες με αξιοπρέπεια,μετά την αλλάζεις. Βέβαια σε αυτόν ρόλο παίζει και η ανάλυση, για αυτό το ρώτησα. Αν παίζεις στα 1280-1024, (άντε το πολύ μέχρι τα 1440), σε 18 μήνες δύσκολα να βγουν πολλά παιχνίδια που δεν θα μπορεί να τα τρέξει η κάρτα σου με όλα στο full . Μετά, παίρνεις άλλο ένα αντίστοιχα μέτριο μοντέλο. Ελπίζω να μην σε μπλέξω χειρότερα.
Kostas75 Δημοσ. 5 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2008 Τώρα έχω 19-άρα. Όμως πολύ σύντομα θα πάρω 24-άρα!! Οπότε, όπως καταλαβαίνεις, θα παίζω στα 1920χ1200 !!! Λοιπόν;;;
NEKROMA Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 μην παρεις τιποτα ,παρε μια 9600 η μια 3850,τα υπολιπα δωστα για υδροψυξη
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 ναι και με αυτές (έστω overclocked) θα την βγάζει σε 1920Χ1200? ...ΔΕΝ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.