Kyaner Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Γεια σε όλους Από τότε που αγόρασα τον WDC WD740DG-75FLA1 δεν έχω καταφέρει να τον κάνω να αναγνωριστεί από τα windows ως scsi device η sata150. Αποτέλεσμα να δουλεύει σε UDMA5 και η απόδοση του παρότι είναι αριστη να μην ανταποκρίνεται στη πραγματική. Για την ακρίβεια τρέχοντας το HD Τach ανακάλυψα ότι είναι ελάχιστα ποιο γρήγορος από ένα Maxtor Sata 80gig που έχω. Παρότι το σκληρό τον έχω εδώ και αρκετά χρονια, δεν ασχολήθηκα ποτε με το συγκεκριμένο θέμα, αλλα μιας και τώρα το σύστημα που έχω είναι αρκετά γρήγορο από όλες τις απόψεις, είπα να δω μήπως μπορώ να κάνω κάτι για να διορθώσω αυτό το αγκάθι. Αν γνωρίζει κάποιος πως μπορώ να το φτιάξω παρακαλώ ας με ενημερώσει. Ευχαριστώ εκ των προτερων. Γιάννης Processor: Intel C2D 2.66 @ 3.6 Videocard: XFX 8800GT 700/1680/1000 Motherboard: ABIT IP35 PRO Memory: 2x2G GSkill PC8000 Soundcard: Audigy 2 Platinum & Logitech Z-5500 PSU: Seasonic S12 650Watt Storage: WD Raptor 74gig + Sata Maxtor 80gig + SataWD 320gig Case: Cooler Master Stacker OS: WinXP PRO SP2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.