Προς το περιεχόμενο

Ενδιαφέρει κατόχους Pioneer DV-600 Dvd Player

mageor

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

http://pioneerdivx.net/tematy54/953,120.htm

Οσοι κάτοχοι Pioneer DV-600 υπάρχουν και μπορούν να βοηθήσουν την δημιουργία ενός σωστού firmware ας βοηθησουν την κατάσταση...(donate εστω και ενα ευρω οι ανθρωποι ειναι επαγγελματίες)

Δημοσ.

Κύριοι και ιδιαίτερα οι κάτοχοι DV-600...φαντάζομαι οι περισσότεροι από εσάς γνωρίζετε τους Dinderi, Hakan και το site http://www.pioneerfaq.info/ όπου όλοι μας κατεβάζαμε τα moddarismena firmwares....

Αυτοί οι τύποι ξοδεύουν άπειρες ώρες για να μας βελτιώνουν τα players....(fonts, υποστηριξη ελληνικών, νέα features...)

Όμως από ότι φαίνεται κανένας δεν το εκτιμάει πια. Αποτέλεσμα ενώ πληρώνει μεχρι και 180 ευρω π.χ. (DV-600) για να αγοράσει ενα DVD player που δεν το χρειάζεται, κανένας δεν στέλνει ένα ευχαριστώ ή λίγα ευρώ donation...τι να πώ... Ο άνθρωπος είδε και απόειδε και κλείνει το site.

Αν θέλουμε να έχουμε καλά firmware για τα τωρινά αλλά και για μελλοντικά μοντέλα που εμείς καταναλώνουμε...όποιος μπορεί ας βοηθείσει με όποιο τρόπο νομίζει να μην χαθεί αυτό το site.

Δημοσ.

Ποσους Ελληνες εχεις δει να κανουν δωρεα οταν βρισκουν κατι ετοιμο?

Το τζαμπα ειναι παντα πιο γλυκο....

Απο την αλλη, οι περισσοτεροι που ασχολουνται με τετοια θεματα το κανουν για το χομπυ τους και σπανια εχουν απαιτηση να τους πληρωσει καποιος....

H συντηρηση μιας ιστοσελιδας με firmwares, ειναι διαφορετικο ζητημα....

• Super Moderators
Δημοσ.
Ποσους Ελληνες εχεις δει να κανουν δωρεα οταν βρισκουν κατι ετοιμο?

Το τζαμπα ειναι παντα πιο γλυκο....

Απο την αλλη, οι περισσοτεροι που ασχολουνται με τετοια θεματα το κανουν για το χομπυ τους και σπανια εχουν απαιτηση να τους πληρωσει καποιος....

H συντηρηση μιας ιστοσελιδας με firmwares, ειναι διαφορετικο ζητημα....

Έχω Pioneer DVD αλλά δεν χρησιμοποίησα firmware από τη συγκεκριμένη σελίδα. Παρ' όλα αυτά, είναι προς το συμφέρον όλων μας να υπάρχει κάποιος ανεξάρτητος "διαμορφωτής" firmware. Μόλις έκανα donate μέσω PayPal.

• Super Moderators
Δημοσ.
...και πολυ καλα εκανες....

Αλλα μαλλον εισαι η εξαιρεση του κανονα...

Από την αρχή του 2008, έχω δώσει γύρω στα 80 ευρώ σε donations, κυρίως σε προγράμματα που χρησιμοποιώ έτσι κι αλλιώς στον Mac μου ή στο iPhone μου. Προγράμματα που δεν με αναγκάζουν να κάνω donation - απλώς θεωρώ ότι οι δημιουργοί τους πρέπει να επιβραβευτούν για την προσπάθειά τους...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...