Προς το περιεχόμενο

Σχετικά με τα αστεράκια.

Sellers

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να κάνω κι εγώ μια πρόταση στο φόρουμ. Δεν ξέρω γιατί αλλά υπάρχουν κάποια θέματα με 0 απαντήσεις και 5 αστεράκια ή κάτι άκυρα θέματα με παπαρολογίες με 5 αστέρια. Προφανώς έχει δημιουργηθεί η εντύπωση σε ορισμένους topic starter ότι αν το θέμα τος έχει πολλά αστεράκια ανεβαίνει και στην ιεραρχική σκάλα. (Λοχίας - Επιλοχίας κ.λ.π). Δεν ξέρω αν είναι εύκολο αλλά καλό θα ήταν να μην μπορεί να ψηφίσει το θέμα του αυτός που το άνοιξε. Όχι πως επηρεάζονται πολλοί απο αστεράκια, αλλά βλέπεις κάτι άκυρα θέματα ''PLZ HELP ME'' με 0 απαντήσεις και 5 αστέρια. Ευχαριστώ...

Δημοσ.
Να κάνω κι εγώ μια πρόταση στο φόρουμ. Δεν ξέρω γιατί αλλά υπάρχουν κάποια θέματα με 0 απαντήσεις και 5 αστεράκια ή κάτι άκυρα θέματα με παπαρολογίες με 5 αστέρια. Προφανώς έχει δημιουργηθεί η εντύπωση σε ορισμένους topic starter ότι αν το θέμα τος έχει πολλά αστεράκια ανεβαίνει και στην ιεραρχική σκάλα. (Λοχίας - Επιλοχίας κ.λ.π). Δεν ξέρω αν είναι εύκολο αλλά καλό θα ήταν να μην μπορεί να ψηφίσει το θέμα του αυτός που το άνοιξε. Όχι πως επηρεάζονται πολλοί απο αστεράκια, αλλά βλέπεις κάτι άκυρα θέματα ''PLZ HELP ME'' με 0 απαντήσεις και 5 αστέρια. Ευχαριστώ...

Στην ουσία είναι feature του vBulletin αυτό. Αν μπορούμε να το παραμετροποιήσουμε θα το κάνουμε.

Δημοσ.

Ελάτε βρε παιδιά, δεν πειράζει το συγκεκριμένο! Ας νιώθουν κάποιοι ότι κάτι κατάφεραν, ψηφίζοντας το thread που άνοιξαν. Μη δολοφονούμε τη χαρά! :lol:

• Moderators
Δημοσ.

Δεν νομιζω πως κοιτανε πολλοι τα αστερακια.

Εγω, οπως τις διαφημισεις, ετσι και τα αστερακια τα αγνοώ πληρως.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...