Tracer27 Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Καλησπέρα, έχω μια απορία και θα ήθελα να με διαφωτίσετε αν μπορείτε....Έχω κάνει μια έρευνα αγοράς σχετικά με το iPod touch και έχω παρατηρήσει μια διαφορά στην τιμή ανάμεσα στο site της apple και στις περισσότερες αλυσίδες καταστημάτων(multirama,πλαίσιο).Το ερώτημα είναι το εξής:Μπορώ να αγοράσω απο καταστήματα της apple το iPod έτσι ώστε να γλιτώσω περίπου 50 ευρώ και αν ναι πού βρίσκονται???Στο site http://www.applestore.gr αναφέρει κάποια σημεία αλλά ως κέντρα επίδειξης...Μπορώ να το πάρω απο εκεί??? Ευχαριστώ
aris_ray Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 στο site τις apple οι τιμες ειναι χωρις φπα. βρισκονται.... Αθήνα: Στουρνάρη 19 & Σουλτάνη Ακαδημίας 32 Κολωνάκι
iNorganic Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Aν μπορεις κ δεν εχεις προβλημα τσιμπα το απο κανα ebay γιατι οι τιμες εδω ειναι απαραδεκτες(τουλαχιστον για εμενα)
topgunidis Δημοσ. 5 Απριλίου 2008 Δημοσ. 5 Απριλίου 2008 είναι χωρίς Φπα και συνεπώς εκεί είναι κατα 3,5 ευρώ πιο ακριβά από το πλαίσιο για παράδειγμα.Πριν το πάρεις σου προτείνω να το ξανασκεφτείς γιατί εγώ το πήρα και ναι μεν αξίζει τα λεφτά του αλλά είναι πολύ πιο προτιμότερο το iphone. Ενδεικτικά σου λέω Θέλεις φορτιστή(το iphone τον έχει)(30ευρώ) Θα πληρώνεις τις αναβαθμίσεις κάθε τόσο(η αναβάθμιση του Γενάρη 18ευρώ) Δεν θα έχεις bleutooth(αν στο μέλλον βγει) Δεν θα έχεις ακουστικό που με ένα κλικ αλλάζεις τραγούδι(πολύ σπαστικό για μένα να το βγάζω και να έχω να πατήσω 3 κουμπιά) Κατα τα άλλα έχει όλα που έχει το iphone απλά δεν είναι τηλέφωνο. Δεν έχει καμία διαφορά ούτε στο ξεκλείδωμα ουτε στο λειτουργικο.Ενδεικτικά υπάρχουν μέσα του η εφαρμογες phone.app kai sms.app που είναι οι λειτουργίες τηλεφώνου απλά είναι ανενεργές
pass02 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 χτυπα το φτηνοτερο... ετσι ειναι οι ελευθερες οικονομιες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.