mike-intosh Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Καλησπέρα. Πρόκειται να παραγγείλω (ή όπως το λένε) υπηρεσία web hosting. Αυτό που με προβληματίζει λόγω έλλειψης πείρας είναι "κίνηση ανα μήνα" που γράφουν ορισμένοι πάροχοι τέτοιων υπηρεσιών. Δεν γνωρίζω αν τα 5 GB θα μου φτάνουν για κάθε μήνα. Σίγουρα η ιστοσελίδα που θα φτιάξω δεν θα έχει πολύ κίνηση αλλα τα 5 GB πως θα μπορούσαμε να τα εκφράσουμε με διαφορετικό τρόπο? Ευχαριστώ προκαταβολικά.
giankar Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 5GB δεν έτρωγα όταν είχα 300uniques/day.. τι περιεχόμενο θα έχεις;
entergeozax Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 δωασε μας και την ιστοσεληδα μολις την φταξεις
Maniakos Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 snk7, μπορείς να μας δώσεις δημόσια περισσότερες πληροφορίες για αυτό το δωρεάν hosting σου; Είδα και σε άλλο thread που το λές
tempo Δημοσ. 5 Απριλίου 2008 Δημοσ. 5 Απριλίου 2008 θα έχεις πολλές εικόνες ή λίγες και αρκετό κείμενο (πχ blog?)
snk7 Δημοσ. 5 Απριλίου 2008 Δημοσ. 5 Απριλίου 2008 δεν ειναι προς δημοσια χρηση. Δεν εχω καποιο σιτε που να κοβω hosting. εχω δικη μου ετερεια πανω σε data center με περιπου 91 servers και επειδη συμβαλω στη συντηρηση εχω οτι resources θελω. Οποιος θελει και ειναι καλο παιδι μπορει να μου pm. Επισης η χρεωση ειναι ενα εσπρεσσο αμα περασω απο τα μερη του.
bikey77 Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Ωραία κίνηση αυτή φίλε snk7 αρκεί να υπάρχει και κάποια υποστήριξη από σένα ή κάποιον άλλο. Όπως και να έχει πάντως, είναι μια ευγενική χειρονομία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.